Görüş Bildir
Haberler
Cildin Yaşlanmasını Bitkisel Yollarla Durdurun

Cildin Yaşlanmasını Bitkisel Yollarla Durdurun

Melda Köksal
07.08.2014 - 11:23 Son Güncelleme: 07.08.2014 - 13:37

Avakado, cildi gençleştiren DHEA hormonunun içerdiği etkili maddeleri içerisinde taşıyan gençleştirici özelliğe sahip bir meyvedir.

Alın bölgeniz için, 2 hafta süresince her akşam limon suyu ile avokado tüketin. Çünkü limon suyunda bulunan C vitamini, avokadoda bulunan maddelerin etkisini artırır. 4 gün içerisinde etkisini göstermeye başlar.

Özellikle burun çevrenizden ağzınıza doğru oluşacak kırışıkları önlemek istiyorsanız soya gibi doğal ve bitkisel bir ürünle önleminizi alabilirsiniz. Bunun için, bolca soya ürünü tüketin. Soyalı ürünlerde bulunan flavonoit maddesi hücreleri koruyan bir etkiye sahiptir. Bu maddeler aynı anda birtakım bakım kremlerinde de bulunuyor. Flavonoit içeren kremleri kırışma gösterecek bu bölgelerin üzerine sürüp, 5 dakika kadar parmak uçlarınızla dairesel hareketlerle masaj yapın. Düzenli olarak kullandğınız takdirde etkili sonuçlara kısa süre içerisinde ulaşmanız mümkün.

Üst dudak çevresi çoğu zaman ihmal edilir. Doğrusunu isterseniz nem kaybının en yoğun yaşandığı bölgelerden biridir. Üst dudağınız için en büyük yardımcınızsa zeytinyağı. Üst dudağınıza birkaç damla zeytinyağı sürüp, parmak uçlarınızla hafifçe üzerine vurun. Bu hareket o bölgedeki kan dolaşımını canlandıracaktır. Yağ ise cildi yumuşatır.

kaynak: 724saglik.org/estetik-güzellik

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
Yorumlar Aşağıda
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın