Görüş Bildir
Haberler
Cinayetten Aranan Zanlı, Teslim Olmaya Giderken Canlı Yayın Yaptı

Cinayetten Aranan Zanlı, Teslim Olmaya Giderken Canlı Yayın Yaptı

Denizli'de çıkan kavgada tabancayla 1 kişiyi öldüren, kendi kardeşiyle birlikte 2 kişiyi de yaralayıp kaçan Bayram Say (28), bugün sosyal medya hesabından kız arkadaşıyla canlı yayın yaptıktan sonra jandarmaya teslim oldu.

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

Honaz ilçesi Ovacık Mahallesi'nde, 9 Ağustos günü saat 23.00 sıralarında alkol alıp eğlenen Bayram Say ile Rıdvan Kaygılı arasında tartışma çıktı. 

Tartışma kavgaya dönünce Bayram Say, yanındaki tabancayla rastgele çevreye ateş açtı. Mermiler kavgayı ayırmaya çalışan Fatih Bozkaya'nın (34) başına, Rıdvan Kaygılı'nın (33) göğsüne ve Say'ın kardeşi Erkan Say'ın (23) da bacağına isabet etti. 

Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine jandarma ve acil sağlık ekipleri sevk edildi. Bayram Say ise kaçtı. Evli ve 3 çocuk babası Fatih Bozkaya, tedavi gördüğü Denizli Devlet Hastanesi'nde dün yaşamını yitirdi. 

Diğer yaralıların tedavileri ise devam ediyor.

"Ne yapalım kaderimiz böyleymiş" 📹

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
Reklam
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
94
27
11
5
5
3
3
Yorumlar Aşağıda
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
darria

adam öldürmüş, birilerini yaralamış bir dağ ayısıyla bu gerçeği bile bile takılan ve sırıtan kadın o ayı tarafından öldürülse de üzülmem

Burak

alkol almış, sağa sola ateş etmiş. arkadaşını öldürmüş, kardeşini bacağından yaralanmış gevşek gevşek video çekiyor. aklı sıra adamlık yaptı. mahkemede de ağ... Devamını Gör

Mert cavus

Aynen bu kız bu kafayla bulur kendine sıkacak birini.

Pasif Kullanıcı

salak kızın umrunda bile değil ne salaksınız siz bea noldu şimdi yersin içeride hergün bulguru amk delikanlısı