Görüş Bildir
Haberler
Çok Şaşıracaksınız: Boyu Hiç de Ekranlardaki Gibi Uzun Olmayan Film Yıldızları

Çok Şaşıracaksınız: Boyu Hiç de Ekranlardaki Gibi Uzun Olmayan Film Yıldızları

Ekranlarda gördüğümüz ve hayranlıkla izlediğimiz isimlerin nedense hep boylu poslu olduğunu düşünürüz. Ancak gerçekler pek de bizim düşündüğümüz gibi değilmiş. İşte boy uzunluğunun başarılı olmada bir etken olmadığının kanıtı olan ünlü isimler!

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

1. Nicole Polizzi

1. Nicole Polizzi

Nicole Polizzi, Amerikan realite programları ile ünlenmiştir. Polizzi'nin boyu ise 1.42 cm.

2. Kylie Minogue

2. Kylie Minogue

Kylie Minogue, kariyerine Avustralya televizyonlarında çocuk oyuncu olarak başladı. Neighbours dizi ile ünlenen yıldızın boyu ise 1.53 cm.

3. Ellen Page

3. Ellen Page

Kanadalı oyuncu ve film yapımcısı Ellen Page'i The Umbrella Academy gibi ünlü yapımlardan mutlaka duymuşsunuzdur. Ünlü yıldızın boyu ise 1.55 cm.

4. Vanessa Hudgens

4. Vanessa Hudgens

Amerikalı oyuncu ve şarkıcı Vanessa Hudgens, High School Musical filmlerindeki Gabriella Montez rolü ile tanınan bir isimdir. Bu ünlü ismin boyu ise 1.55 cm.

5. Hilary Duff

5. Hilary Duff

Lizzie McGuire adlı televizyon dizisiyle ün sağlayan Hilary Duff, bu dizide oynadığı başrol sayesinde birçok yapımcının dikkatini çekti ve birçok filmde rol alarak ününe ün katmayı başardı. ünlü film yıldızının boyu ise 1.55 cm.

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

6. Anna Kendrick

6. Anna Kendrick

Amerikalı sinema ve tiyatro oyuncusu olan ve Alacakaranlık filmi ile üne kavuşan yıldızımızın boyu 1.57cm. Ancak bu ünlü ismin boyu kariyerinin önüne geçmemiş ve ününe her geçen gün ün katmayı başarmış.

7. Jack Black

7. Jack Black

Güzel yapımlarda rol alan ve çokça sevilen Black, ortalamaya göre biraz kısa olan ünlülerden bir tanesi. Boyu ise 1.65 cm.

8. Daniel Radcliffe

8. Daniel Radcliffe

Harry Potter serisi ile kalplerde taht kurmayı başaran ünlü oyuncu Daniel Radcliffe'in boyu ise 1.65 cm imiş.

9. Martin Freeman

9. Martin Freeman

The Office başta olmak üzere birçok önemli projede karşımıza çıkan Freeman'in boyu bir zamanlar sosyal medyada gündem bile olmuştu. Martin Freeman'in boyu ise 1.68 cm. Gündem olacak kadar da kısa değil sanki...

10. Al Pacino

10. Al Pacino

Oyunculuğu ile büyük bir hayran kitlesine sahip olan Al Pacino'nun harika bir oyuncu olduğuna sanırım hepimiz hemfikiriz. Ancak bu ünlü oyuncunun boyu neredeyse onu ekranlarda görmemize engel olacakmış. 1.70 cm boyuna sahip olan Al Pacino, bazı yapımcılar tarafından çok kısa bulunmuş ancak mükemmel oyunculuk yetenekleri sayesinde rolü kapmayı başarmış.

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

11. Ben Stiller

11. Ben Stiller

Amerikalı aktör, yapımcı ve yönetmen olan Ben Stiller, Müzede Bir Gece ve Madagaskar gibi birçok film ile tanıyoruz. Ekranlarda gözümüze çok uzun gelen bu ünlü ismin boyu ise 1.70 cm'miş.

12. Humphrey Bogart

12. Humphrey Bogart

Kazablanka filmi ile üne kavuşan oyuncu 1.72 cm boyuna rağmen oldukça kısa görülmüş ve filmde kısa olduğu anlaşılmasın diye oldukça çaba sarf edilmiş. Hatta bazı sahnelerde sandalye üzerine çıkarak oynamış.

Bu içerikler de ilginizi çekebilir;

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
Reklam
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
23
6
6
3
1
1
1
Yorumlar Aşağıda
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
BenYanki

Ellen Page değil artık Elliot Page

lalalala aagagag

Ya cahilsiniz, ya homofobik ve transfobiksiniz ya da gerçekten saygısızsınız. İki yüzlüsünüz. Adını "Eliot Page" diye değiştirdiği halde neden adama saygısız... Devamını Gör

Kara murat

Bende 183 79 kg kısa sanıyordum kendimi