Görüş Bildir
Haberler
Çöp evler için 5 harika dekorasyon tavsiyesi

Çöp evler için 5 harika dekorasyon tavsiyesi

Darwin
21.01.2015 - 09:59 Son Güncelleme: 21.01.2015 - 19:38

Çöp evler için 5 harika dekorasyon tavsiyesi

Son zamanlarda sayısı hızla artan çöp evler, bir çoğumuz için vazgeçilmez bir tutku haline gelmiş durumda. Aldığı eşyaları atmaya bir türlü kıyamayan, biriktirme takıntısı,

farklı obsesyon, fobi yada patolojilere sahip olan çöp ev tutkunları için özel olarak hazırladığımız dekorasyon ipuçlarımızı paylaşıyoruz. Küçük dokunuşlarla evinizi bambaşka bir kimliğe büründürebilirsiniz.

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

1) Dış cephe: Teneke kutular, trafik levhaları, araba lastiği, kuş kafesi gibi biriktirdiğiniz birbirinden ilginç ve farklı objeleri bir çok yerden basitçe temin edebileceğiniz bir iple balkonunuza asarak, evinize modern bir enstelasyon görüntüsü vermek mümkün. Özellikle eski model 45 lik taş plaklar, evinize retro bir görünüm kazandıracaktır.

2) Salon: Bir evin en çok zaman geçirilen yerlerden birisi de salonudur. Biriktirdiğiniz içi çöp ve eski gazete dolu naylon poşetlerinizi cam bir dolaba tıkıştırarak üzerine turşu tenekesi ve farklı ebatlardaki şişelerle süsleyebilirsiniz. Salon pencerenizin camsız yada kırık camlı hali, salonunuzu daha havadar bir hale getireceği gibi, gün ışığından da maksimum bir şekilde yararlanmanızı sağlayacaktır. Salon zeminine doldurduğunuz içi tıka basa dolu poşetlerinizi birbirine iple bağlayıp son derece konforlu bir dinlenme veya okuma köşesi yapabilirsiniz.

3) Mutfak: Evinizde en keyifli vakit geçirdiğiniz yerlerden birisi de tabii ki de mutfağınız. Küçüklü büyüklü dizdiğiniz plastik yoğurt kovalarının, boş konserve kutularının, zeytinyağı tenekelerinin içinde yetiştireceğiniz maydanoz, nane, tereotu gibi bitkileri dilerseniz yemeğinizde kullanabilir. Bununla beraber farklı renklerdeki eski deterjan, çamaşır suyu, gibi plastik şişeleri raflara dizip, altlarına koyduğunuz sararmış gazete kağıtlarıyla nostaljik bir görünüm kazandırmanız mümkün. Tavanınıza asacağınız çaput, toz bezi, süpürge, faraş gibi nesneleri mutfakta ihiyacınız olduğu zaman kolayca erişebilirsiniz.

4) Bahçe: Yıllarca el değmediği için son derece doğal bir görünüm kazanmış olan bahçenizi, fotoğrafta görüldüğü gibi minik dokunuşlarla son derece yaratıcı bir bahçeye çevirebilirsiniz. İçini çaput, bez, eski kıyafetlerinizi doldurduğunuz boş teneke kutularını yanyana dizerek sevimli bir masa yapabilir, dilediğinizi sandalye olarak kullanabilirsiniz.

5) Koridorlar: Yıllardır atmaya bir türlü kıyamadığınız kağıt, karton koli gibi malzemeleri duvar diplerine dilediğinizce dizerek, evinize kreatif bir görünüm kazandırabilirsiniz.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
Reklam
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
Yorumlar Aşağıda
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın