Görüş Bildir
Haberler
CS:GO Dünya Sıralaması Güncellendi: Eternal Fire, Dünyanın En İyi 20. CS:GO Takımı Oldu!

CS:GO Dünya Sıralaması Güncellendi: Eternal Fire, Dünyanın En İyi 20. CS:GO Takımı Oldu!

Burak Kaya
01.02.2022 - 15:15

Türk CS:GO takımı Eternal Fire, başarılı performanslar ortaya koyarak CS:GO dünya sıralamasında 20. sıraya yükselmeyi başardı.

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

İlk 10 takımda değişme yok.

HLTV.org tarafından haftalık olarak güncellenen dünya CS:GO sıralaması, dün tekrardan güncellendi. İlk 10 takım arasında bir değişiklik olmadı.

Rus temsilcisi Natus Vincere zirvenin sahibi olmaya devam ederken Gambit ve Vitality, Rus temsilcisini takip etmeye devam etti. Öte yandan 10-20. sıralamadaki takımlar arasında birçok değişiklik yaşandı.

Sıralamalar değişti.

Sıralamalar değişti.

Rusya temsilcisi K23, 3 sıra birden yükselerek adını 16. sıraya yazdırdı. Fnatic, GODSENT, OG ve forZe sıralamada yükselirken FURIA, BIG ve Copenhagen Flames, sıralamda geriledi.

2022'nin önemli turnuvaları yeni başladığı için sıralamaların önümüzdeki haftalarda daha fazla değişmesi bekleniyor. Dünyanın en iyi takımının kısa bir sürede değişmeyeceği düşünülmesine rağmen, Natus Vincere'yi durduracak takım merakla bekleniliyor.

Eternal Fire'ın yükselişi devam ediyor.

5 Türk oyuncudan oluşan Eternal Fire, son zamanlarda gösterdikleri iyi performanslar ile birlikte yurt dışında da kendilerinden söz ettirmeye başladı. Yükselişine devam eden organizasyon, 8 sıra birden yükselerek 20. sıraya yerleşti.

Pinnacle Winter Series 1'de iyi bir performans gösteren takım, bu yükselişini bu turnuva ile sağladı. Önümüzdeki turnuvalar ile birlikte takımın ilk 10 takım arasına girmesi bekleniliyor.

İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
Reklam
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
28
5
2
1
1
0
0
Yorumlar Aşağıda
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın