Görüş Bildir
Haberler
DİKKAT AŞIRI PATİLİ PAYLAŞIM İÇERİR:KALBİMDEKİPATİLER

DİKKAT AŞIRI PATİLİ PAYLAŞIM İÇERİR:KALBİMDEKİPATİLER

Gunes
05.06.2016 - 23:49

Yağmur Ağcaoğlu. Veteriner hekim.

Bu siteyi kurmadan önce de hayvanlarla ilgili yayınlarda görev almış, özel projelerde, röportajlarda bulunmuş ve onların gerek sağlıkları, gerek sahiplendirilmelerinin önemi hakkında fikirlerinden bahsetmiş bir veteriner hekim. Sokak hayvanlarına da önem vererek onlarla ilgilenen hayvanseverlere de her zaman ki önceliği ile bilgilendirmelerde bulunmuş. Yağmur Hanım'ın kurduğu ve ekibiyle beraber oluşturduğu siteden hem hayvan sahipleri, hem de sokaktaki çocuklara bakan hayvansever her konuda yararlanabilirler. 

 Peki,bu sitede neler var,hayvanlarla ilgili neler öğrenebiliriz?

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

YAŞAM

Küçük dostlarımız biz farkına varsak da varmasak da ayni bizler gibi yaşamda yer alıyorlar, yaşama birşeyler katıyorlar ve küçük kalplerinde birşeyler yaşıyorlar. Adreste, onların ne kadar uyudukları, rüya görüp görmedikleri, onların duyguları, davranışları, hatta mutlu olup olmadıkları hakkında bilgiler yer alıyor.

Onlar mutlu olsun diye oyunlar oynuyoruz, kucaklıyoruz, birer birey gibi vakit geçiriyoruz,ödüller veriyoruz...

Peki kedi ve köpeklerimiz mutlu mu?

Bunu öğrenmek için biraz şu fikirler okuyabiliriz :)

Linki patileyelim.

Kaynak: http://www.kalbimdekipatiler.com/kedi...

BESLENME

Tüm hayavnseverler bilir köpeğim şekerli yedi bir şey olur mu, en iyi şekilde beslenmesi için neler vermeliyiz, ne kadar yemeliler bu gibi şeyler hep sorulur. Özellikle yaz aylarında sokak hayvanlarına bir kap su koymamız gerektiğini biliriz. Suyun onların bünyesi için neden önemli olduğu da adreste var.

Kedilere süt neden verilmez hiç merak ettiniz mi?

Patileyelim öğrenelim.

Kaynak: http://www.kalbimdekipatiler.com/kedi...

SAĞLIK BAKIM

Sokaktaki çocuklar hastalanmasın diye onları izleriz.Sahiplendiğimiz canlara da birer bebek gibi sağlıkları konusunda yardımcı olabilmek için bilgi edinmenin önemini biliriz.Köpeğimizin bahar alerjisi olup olmadığı, göz problemleri, köpeklerin banyo saatlerinin eğlenceli geçmesi ve en önemlisi bizlerle uzun ve sağlıklı bir hayat geçirmeleri en çok merak edilenlerden.

O zaman küçük ipuçları almak için adrese bakabilirsiniz :)

Kaynak: http://www.kalbimdekipatiler.com/daha...

PATİ TV PAWTOGRAPH

Pati Tv gerçekten önemli bir bölüm. Videolar ile uzmanlarından hayvan dostlarımızın bakımları hakkında bilgi alabilir önemli tıbbi durumlar ile ilgili anlatımlar görebilirsiniz.

 Pawtograph en eğlenceli ve sizlere yönelik bölüm olmuş. Sizlerden gelen evcil dostunuzla hikayeniz, nasıl tanıştığınız, ona verdiğiniz sevgi ve tabi ki onun size verdiği sevgi. 

Nasıl bir aile olduğunuz ve ona karşı duyduklarınız gibi, dostunuz ile ilgili yazmak istediklerinizi paylaşıp çocuğunuzla resminizi koyabiliyorsunuz. Umarım nice sokaktan sahiplenilen, sonsuz sevgi verilen kedi ve köpek yazıları burada paylaşılır ve bu bir tür mesaj olarak başkaları da bu hayvan sevgisini yaşamak isterler değil mi?

Bu adresi oluşturarak hem hayvanların sağlığı,hem duyguları önemsenmiş hem de sokaktaki canların ve sahiplenilenlerin de yaşamda yer almaları için bilgiler verilmiş. Yeter ki amacımız bu olsun. 

Umarım minik canların da birer kalp taşıdığı ve yaşam hakları olduğu görülür.

Adreste benim paylaştığım bir yazıda da bahsettiğim gibi özellikle trafik kazalarına dikkat çekmek çok önemli.Araç sürücüleri, kazayı görenler hatta herkes vicdanlarıyla düşünüp hareket ederlerse bu hayat bizler için daha mutlu bir hal alacaktır.

Emeği geçen tüm ekibe teşekkürler.

Yazımı  okumak isterseniz linkte.

Kaynak: http://www.kalbimdekipatiler.com/arac...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
Reklam
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
1
0
0
0
0
0
Yorumlar Aşağıda
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın