Görüş Bildir
Haberler
Dizi ve Film Dünyasından En Titiz 10 Karakter

etiket Dizi ve Film Dünyasından En Titiz 10 Karakter

Dizi ya da filmlerde sürekli temizlik yapan karakterleri hepimiz görmüşüzdür. Bu karakterler kimlermiş birlikte bakalım mı?

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

1. Sheldon Cooper

The Big Bang Theory'nin sevilen karakteri Sheldon'ın temizlik takıntısını herkes bilir. Kendini korumak için oldukça titiz olan Sheldon ayrıca düzen konusunda da hassas. Eşyalarını hep belirli bir düzen içinde tutan Sheldon, bu düzenin bozulmasına çok tepki gösteriyor.

2. Monica Geller

Eee böyle bir liste yapıp Friends'in en temiz karakteri Monica'yı koymamak olmaz. Monica düzen ve temizlik konusunda oldukça hassas. Evi her zaman mükemmel şekilde temiz tutmaya gayret ediyor. Bu düzeni ve temizliği bozanlar onun gözüne gözükmesin!

3. Bree Van de Kamp

Desperate Housewives'ın en temizi kim diye sorsak herkes cevabın Bree Van de Kamp olduğunu bilir. Düzen ve temizlik konusunda oldukça hassas olan Bree, her şeyin hep mükemmel olmasını istiyor. Sadece temizlik konusunda değil, yemekte de mükemmelliği arıyor.

4. Emma Pillsbury

Emma'nın temizliği artık hastalık derecesinde. Hatta dizinin bir bölümünde OKB rahatsızlığına sahip olduğunu kabul ediyordu. Glee'nin sevimli hocası Emma, hijyen ve temizlik konusunda aşırı titiz olan karakterlerden. Mikroplardan korktuğu için ellerini, masasını ve eşyalarını hep steril tutmaya dikkat ediyor.

5. Adrian Monk

Monk dizisinden bildiğimiz Adrian Monk'un da Emma gibi OKB rahatsızlığı var. Bu rahatsızlık nedeniyle aşırı titiz olan Adrian Monk, takıntılı şekilde her şeyin kusursuz ve temiz olmasını isteyen bir karakter.

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

6. Melvin Udall

6. Melvin Udall

As Good as It Gets filminde gördüğümüz Melvin Udall, dizi ve film dünyasında OKB'si olan başka bir karakter. OKB nedeniyle hijyen konusunda oldukça hassas olan Melvin sürekli temizlik yapıyor.

7. Cinderella

Cinderella'nın bu listede ne işi var dediğinizi duyar gibiyiz. Temizlik deyince aslında ilk akla gelen Cinderella olmalı! Üvey annesi ve üvey kardeşlerinin ona eziyet ederek sürekli iş yaptırdığını biliyoruz. Bu da Cinderella'yı en çok temizlik yapan karakterlerden biri yapıyor.

8. Mary Poppins

Mary Poppins'in asıl görevi çocuklara bakmak olsa da bunun yanında evi düzenli tutmayı da çok seviyor. Evi temizleyip düzene sokmaya çalışıyor. Çocuklara düzeni öğretirken sürekli temizlik yaptığına şahit olduğumuz Poppins, bu listeye girmeyi hak eden karakterlerden.

9. Mrs. Doubtfire

Mrs. Doubtfire filminden bildiğimiz Mrs. Doubtfire de sürekli temizlik yaparken izlediğimiz karakterlerden. Çalıştığı evi temiz tutmak için elinden geleni yapan Mrs. Doubtfire, sürekli temizlik yapıyor. Bu kadar temizlik yapan birini listeye almamak olmazdı tabii...

10. Aibileen Clark

10. Aibileen Clark

The Help filminde gördüğümüz Aibileen Clark, bir evde hizmetçi olarak çalışıyor. Çalıştığı evi temizlemek için sürekli temizlik yapan Aibileen Clark, oldukça titiz biri. İşini titizlikle yapan Aibileen Clark da listede olmaya hak kazanıyor.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
65
29
26
22
21
12
8
Yorumlar Aşağıda
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Bed Messy

Dexter 🔪🩸?