Görüş Bildir
Haberler
Ebeveynler Buraya! TikTok'ta Çok Beğenilen Bebek Ürünleri

etiket Ebeveynler Buraya! TikTok'ta Çok Beğenilen Bebek Ürünleri

mulan
27.02.2023 - 10:25

Bebek sahibi olanların ihtiyacı olan birçok ürün var. TikTok'ta çok beğenilen bu bebek ürünlerini sizler için derledik. Bebekli ailelerin hayatını kolaylaştıracak ürünleri merak edenleri içeriğe alalım!

'Satın aldığınız ürünlerde satıcılardan kaynaklanan sorunlardan Onedio sorumlu değildir.'

'Bu içerik marka iş birliği içeriyor.'

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

1. Bebeğinize farklı lezzetler denetmek için Wee Baby Meyve Süzgeci...

Bebeğinize farklı meyveler denetmek istiyorsanız bu ürün kaçmaz. 6 aydan büyük bebekler için uygun bu emzik ile bebeğiniz tüm meyvelerin tadına bakabilecek.

Bebeğime güvenle meyve, haşlanmış sebze verebiliyorum. Meyveyi yedikten sonra kapağını takıp ters çevirdiğinizde suyu içinde birikiyor, bardak gibi içilebiliyorsunuz. Kesinlikle tavsiye ederim. Temizlemesi de çok kolay.

Bu ürüne ulaşmak için tıklayın.

2. Bebeğinizin kulağını rahatça temizlemek için LED Kulak Temizleme Çubuğu...

Bebeğinizin kulaklarını temizlerken bu kulak çubuğunu kullanabilirsiniz. LED ışığı bulunan bu kulak çubuğu ile bebeğinizin kulaklarını çok daha rahat görebileceksiniz. Bebeğinizin kulak zarına zarar vermeden temizleyen bu ürünü kullanmak da çok kolay.

Bu ürün için tıklayabilirsiniz.

3. Hem bebeğinizi hem sizi çok eğlendirecek bebek dinozor tulumu...

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

Bebeğinize eğlenceli bir kıyafet arıyorsanız bu dinozor tulumu tam sizin için. 1-5 yaş arası için uygun bu tulum hem tatlı hem çok rahat. Günlük veya özel günlerde kullanabileceğiniz bu tuluma herkes bayılacak.

Bu ürünü incelemek için tıklayabilirsiniz.

4. Banyo yaparken rahat ettiren bebek saç yıkama şapkası...

Bebeğinize banyo yaptırırken gözüne su kaçmaması için bu şapka şart. Şampuan ve suyun bebeğinizi rahatsız etmesini engelleyen bu şapka ile banyo çok daha kolay. Bebeğinizin banyoyu sevmesi için bu ürünü hemen sepete atın.

Bu ürün için tıklayabilirsiniz.

5. Çocuğunuzu korumak için manyetik dolap kilidi...

Bebeğinizin güvenliği için almanız gereken ürünlerin başında gelen bu manyetik dolap kilitleri ile eviniz bebeğiniz için çok daha güvenli. Çocukların dolapları açmasını engelleyen bu ürünün görüntüsü de çok güzel.

Bu ürün için tıklayın.

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

6. Bebeklerinizi koruyan bebek baş koruyucu...

Bebek baş koruma yastığı ile bebekler düşse bile canları artık hiç yanmayacak. Yürümeye başlayan bebeklerin peşinden koşmaktan yorulanlar için bu ürün kurtarıcı. Yastığının yüzeyi kadifeden yapılan bu yastık yumuşacık. Bebeğiniz dünyayı keşfederken sizi rahat ettirecek bu ürünü hemen sepete atın.

Bu ürüne ulaşmak için tıklayın.

7. Her an bebeğinizin yanında olacak eldiven emzik...

Bebeğinizin emziğinin her an yanında olmasını sağlayan bu eldiven emzik ele sıkıca bağlanıyor. Bebeğinizin çiğnemesi için dayanıklı ve güvenli bu silikon diş kaşıyıcı oyuncağa bebeğiniz bayılacak. Bulaşık makinesinde rahatça yıkayabileceğiniz bu diş kaşıyıcı oyuncak bebeğinizin diş etlerini koruyor.

Bu ürün için tıklayın.

8. Çocuklara yemek yedirirken rahat edeceğiniz hazneli mama kaşığı...

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

Bebeğinize yemek yedirmenin kolay yolunu arıyorsanız bu mama kaşığını kaçırmayın. Bu kaşığı sıvı yiyecekler veya meyve vermek için kullanabilirsiniz. Bebeğinizi beslemenin kolay yolu olan bu mama kaşığına hayran kalacaksınız. Her yere rahatlıkla taşıyabileceğiniz bu ürünü kaçırmayın.

Bu ürün için tıklayın.

9. Bebeğinizle parkta rahat etmek için bebek oyun parkı...

Bebeğinizle parkta rahat etmek için bu oyun parkını kaçırmayın. Çocuğunuzla dışarıda rahatça eğlenmek için bu parkı yanınızdan ayıramayacaksınız. Ultra hafif ve kompakt bu oyun parkını istediğiniz her yere kolayca götürebileceksiniz. Gölgeliği ile güneşten bebeğinizi koruyacak bu park ile hayatınız kolaylaşacak.

Bu ürüne ulaşmak için tıklayabilirsiniz.

10. Bebeğinizin en sevdiği oyuncak olacak oyun matı...

Bebeğinizin kaliteli vakit geçirmesi için bir oyuncak arıyorsanız bu oyun matı tam aradığınız ürün. İçinde müzik ve ışıklar olan bu oyuncak çok eğlenceli. Rengarenk oyun minderi, beş aktivite oyuncağı ve oyuncak barı ile ister uzanarak ister oturarak bebeğinizin oynamasına imkan veriyor. Bebeğinizin gelişimini destekleyen bu oyuncağı bebeğiniz çok sevecek.

Buna muadil daha uygun fiyatlı oyun halısından almıştım daha önce. Ama birkaç kullanımdan sonra bebeğimin oyuncakları çekmesiyle o tepedeki oyuncakların asıldığı kısım iyice tabana doğru geldi, yıkıldı yani. Elle kontrol ettiğimde içinde herhangi destekleyici bir madde olmayan saf köpükten yapılmış olduğunu gördüm. Fisher Price’ı zamanında fiyatından ötürü almamıştım. Ama güzel bir Amazon indirimiyle aldım. Ve iyi ki de almışım, önceki dandik oyun halısında 5 dakikadan fazla oynamayan 2,5 aylık bebeğim bunda yarım saat zaman geçiriyor. Ben de bir nefes alabiliyorum bu oyun matı sayesinde. Amazon’un süper hızlı teslimatı her zaman olduğu gibi harikaydı. Teşekkürler Amazon, iyi ki Türkiye pazarına girdin.

Bu ürün için tıklayın.

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

11. Bebeğinizin güvenliği için gerekli olan bebek kapısı...

Evde merdivenlere veya bebeğinizin girmemesi gereken odalara koyabileceğiniz bu güvenlik kapısı ile eviniz daha güvenli hale geliyor. Hem iç hem dış mekan için kullanılabilen bu güvenlik kapısını kolayca kurmak mümkün. Çekilebilir bu kapıyı istediğiniz zaman kapatarak yerden tasarruf edebilirsiniz.

Bu ürünü satın almak için tıklayın.

12. Bebeğinize eğlenceli bir yemek deneyimi yaşatmak için mama kaşığı...

Bebeğinize yemek yedirmek için kolay bir yol arıyorsanız bu mama kaşığını hemen deneyin. Bulaşık makinesinde yıkanabilen bu mama kaşığı ile bebeğiniz çok daha kolay yemek yiyebilecek. Bebeğinizin keyifli yemek yemesi için bu kaşığı kaçırmayın.

Bu ürün için tıklayabilirsiniz.

13. Bebeğinizin mamasını saklamak için mama kutusu...

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

Bebeğinizin mamasını saklamak için kutu arıyorsanız bu kutuyu hemen inceleyin. Bu kap kapağındaki silikon contası sayesinde uzun süre mamayı taze tutuyor. Yanınızda her yere rahatça taşıyabileceğiniz bu mama kabı ile bebeğinizin mamasını hazırlamak çok daha kolay.

Bu ürünü incelemek için tıklayın.

14. Bebeğinizin biberonlarını kolayca temizlemek için biberon temizleme fırçası...

Bebeğinizin biberonunu temizlemek için bu fırça seti şart. Üçlü bu setin içinde süt şişesi fırçası, emzik fırçası ve saman fırçası var. Şişeyi temizlemeyi kolaylaştıran uzun sapla işiniz çok kolaylaşacak. Yumuşak kıllı silikon fırçası ise biberonları çizmeden temizliyor. 

Bu ürün için tıklayın.

15. Arabada bebeğinizi rahat ettiren bebek koltuğu kafa tutucu...

Bebeğinizin araba koltuğunda rahat etmesini istiyorsanız bu ürün kaçmaz. Bebeğinizin başını sabitleyerek rahat bir uyku çekmesini sağlayan bu ürün hem dayanıklı hem konforlu. Seyahatlerde bebeğinizin rahat etmesini istiyorsanız bu ürüne hemen bir şans verin. 

Bu ürün için tıklayın.

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

16. Bebeğinizin etrafı dağıtmadan yemek yemesi için dökülmeyen mama tabağı...

360 derece dönebilen bu mama tabağı ile bebeğiniz yemek yerken yerlere hiç dökülmüyor. Bulaşık makinesinde yıkanabilen bu mama tabağını aynı zamanda saklama kabı olarak da kullanabilirsiniz.

Gerçekten dökülmüyor, çok eğlenceli bence.

Bu ürünü satın almak için tıklayın.

17. Annelerin işini kolaylaştıran emzirme yastığı...

Emzirme yastığı yeni doğum yapan annelerin en sevdikleri ürünlerin başında geliyor. Bebeğinizi emzirirken sizi rahat ettirecek bu yastık aynı zamanda bebeğinizin fiziksel gelişimine fayda sağlıyor. Rahatlık ve kolaylık sağlayan bu ürünü kaçırmayın.

Bu ürün için tıklayabilirsiniz.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
Reklam
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
1
1
0
0
0
0
Yorumlar Aşağıda
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın