Görüş Bildir
Haberler
Ehliyet Alacaklar Dikkat! Dernek Başkanı Uyardı: Ehliyete Zam Gelebilir

Ehliyet Alacaklar Dikkat! Dernek Başkanı Uyardı: Ehliyete Zam Gelebilir

Sakarya Sürücü Kursları ve Eğitimcileri Derneği Başkanı Dursun Aydın, son zamanlardaki enflasyon artışına rağmen 2022 yılında ehliyet kursu fiyatlarında herhangi bir değişiklik yapılmadığını belirtti. 2023 yılında ise artan maliyetler sebebi ile ehliyet fiyatlarının 6 bin lira ve üzerinde olabileceğini aktardı. 

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

Ehliyet Fiyatları Gelecek Yıl 6 Bin Lira Olabilir

Ehliyet Fiyatları Gelecek Yıl 6 Bin Lira Olabilir

Sakarya Sürücü Kursları ve Eğitimcileri Derneği Başkanı Dursun Aydın, bu yıl yüzde 80'lere çıkan enflasyona rağmen fiyatlarda bir değişikliğe gidilmediğini belirtirken ehliyet fiyatları gelecek yıl 6 bin lira ve üzeri seviyeler olabileceğini söyledi.

Ehliyet Fiyatları Artışı İçin Dursun Aydın Uyardı

Ehliyet Fiyatları Artışı İçin Dursun Aydın Uyardı

Ehliyet almayı düşünen vatandaşları, fiyatlarda herhangi bir artış olmadan önce kurslara kayıt olmaya davet eden Sakarya Sürücü Kursları ve Eğitimcileri Derneği Başkanı Dursun Aydın“Yılbaşından bu yana özellikle akaryakıta, lastik ile araç fiyatlarına, araç parçası ve işçiliklere defalarca, asgari ücrete iki kez zam geldi. Özellikle enflasyonun yüzde 80’lere çıktığı bu zorlu şartlarda zam yapmayıp kendimizi zorlayarak vatandaşlarımızı korumaktayız. Fakat ayakta durabilmemiz ve hizmetimize devam edebilmemiz için yılsonu itibariyle ‘B sınıfı’ ehliyet fiyatlarının tüm Türkiye'de ve dolayısıyla şehrimizde ortalama 6 bin lira ve üzeri seviyelere çıkacağı beklentisindeyiz. Vatandaşlarımızı yeni yıl öncesi ehliyet ve harçlara gelmesi beklenen ciddi artışlardan önce, ehliyetleri için vakit kaybetmeden sürücü kurslarına kayıt yaptırmaları konusunda hassasiyetle bilgilendiriyoruz” dedi.

Bu İçerik de İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
Reklam
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
1
1
0
0
0
0
Yorumlar Aşağıda
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın