Görüş Bildir
Haberler
Elektrik Zamları Esnafa Bunu da Yaptırdı: Soğuk Kola 20, Dışarıdan Alınan 15 TL

etiket Elektrik Zamları Esnafa Bunu da Yaptırdı: Soğuk Kola 20, Dışarıdan Alınan 15 TL

Artan elektrik faturaları sonrası meydana gelen trajikomik uygulamalardan birisi de soğuk kola ile dışardan verilen kola arasındaki fark oldu. Markette asılan fiyatlara göre soğuk kola 5 TL daha fazlaya satılıyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

Cumhuriyet'te yer alan habere göre, Yılbaşı zamlarının ardından oluşan elektrik faturalarındaki astronomik artış sonrası esnafın birçok dikkat çekici farklı uygulaması oldu. Faturalardaki yükselişle beraber kafelerde ısıtıcı ücreti gibi pek çok  uygulama da hayata geçti.

Bunlara bir yenisi de kola satışında oldu. Bazı market ve bakkallarda dolapta satılan soğuk kola ile dışardan verilen kola arasında fiyat farkı olduğu görüldü. Bir markette asılan ilana göre soğuk kola 20 TL iken dışarıdan verilen kolanın fiyatı 15 TL oldu.

İlginizi çekebilir 👇

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
Reklam
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
51
29
26
14
9
6
1
Yorumlar Aşağıda
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Kara

Avrupa bizi kıskanıyor diyorlardı bizim onları kıskandığımız çıktı ortaya, Avrupanın bir çok bölgesinde böyle bir satış düzeni vardı zaten. Onlar enerji tasa... Devamını Gör

Halil Değerli

Artık marketler klima çalışıyor diye müşteriden ayak bastı parası almaya başlayacak.... .... 😠🤪😡

portside

Ekonomiden anlamadığınız ne kadar belli. Ne kadar cahilsiniz. Buna pazar segmentasyonu denir. Fakirlerde alabilsin diye ucuz versiyonu üretilir. Düşünün ülke... Devamını Gör