Görüş Bildir
Haberler
Elon Musk'tan Yeni Bir Yorum Geldi: "Kripto Paraları Yok Etmek İmkansız!"

etiket Elon Musk'tan Yeni Bir Yorum Geldi: "Kripto Paraları Yok Etmek İmkansız!"

Well Ok Then
01.10.2021 - 10:30

Tesla CEO'su Elon Musk'tan kripto paralar için yeni bir yorum geldi. Musk kripto paraların yok edilmesinin imkansız olduğunu vurguladı. Peki başka neler söyledi? 

Detayları içeriğimizde! 

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

Elon Musk'a göre kripto para çalışmalarının yavaşlatılması mümkün!

Elon Musk'a göre kripto para çalışmalarının yavaşlatılması mümkün!

Kaliforniya'da düzenlenen Code Conference etkinliğinde, 'Kriptoyu yok etmek bence mümkün değil, ancak hükümetler tarafından çalışmasının yavaşlatılması mümkün' dedi. Düzenlemeler ile hükümetlerin bunu yapmaya çalıştığını hepimiz biliyoruz. Ancak asıl soru şu? Sizce de hükümetler bunu yapabilir mi?

Hükümetler kripto paraları bir meydan okuma olarak görüyor olabilir mi?

Hükümetler kripto paraları bir meydan okuma olarak görüyor olabilir mi?

Hepimizin bildiği üzere kripto paralar doğası gereği merkeziyetçi bir yapıya sahip değil. Tesla CEO'su Elon Musk'a göre de bu doğası gereği hükümetler bunu bir meydan okuma olarak görebilir. Musk, 'Kripto para biriminin temel olarak merkezi hükümetin gücünü azaltmayı amaçladığını düşünüyorum' dedi ve ekledi: 'Bundan hoşlanmıyorlar.' Özellikle Çin Hükümeti'nin yasaklarının bununla alakalı olduğunu düşünüyor. Siz Musk'a bu konuda katılıyor musunuz?

Çin'in bu tavrı elektrik üretimi sorunuyla da ilgili olabilir mi?

Çin'in bu tavrı elektrik üretimi sorunuyla da ilgili olabilir mi?

Musk konuşmasında Çin'in bu tavrının elektrik üretim sorunuyla da ilgili olabileceğini vurguladı. 'Bunun bir kısmı aslında Çin'in birçok yerindeki elektrik kesintilerinden kaynaklanıyor olabilir. Şu anda birçok Güney Çinvbölgesinde rastgele elektrik kesintileri yaşanıyor, çünkü güç talebi beklenenden daha yüksek. Kripto madenciliği bunda rol oynuyor olabilir' dedi.

Musk'a göre hükümetler kripto paraları yavaşlatmaya çalışmamalı.

Musk'a göre hükümetler kripto paraları yavaşlatmaya çalışmamalı.

Kendisini her ne kadar bir kripto para uzmanı olarak tanımalamasa da piyada etkisinin olduğunu hepimizin bildiği Musk ABD hükümeyi dahil hiçbir hükümetin bir yavaşlatma çabasına girmemesi gerektiğini savundu.

Elon Musk'ın desteği sürecek mi?

Elon Musk'ın desteği sürecek mi?

Musk, Twitter'da kripto para konusunda etkileyici bir isim. Birçok uzman, attığı tweet'lerle Shiba Inu (SHIB), Dogecoin (DOGE) ve Bitcoin (BTC) gibi tokenlerin fiyatına doğrudan etki ettiğini söylüyor. Tesla'nın CEO'su, Mayıs 2021'de Bitcoin madenciliği ile ilgili çevresel endişeler nedeniyle Tesla'nın BTC ödeme seçeneğini askıya alınca, kripto topluluğunda geniş çapta eleştirilmişti. Musk, daha önce şubat ayında 1,5 milyar dolarlık Bitcoin alımını açıklayarak kripto pazarında büyük bir iyimserliğin oluşmasını sağlamıştı. Son açıklamalarından anladığımız kadarıyla biz Musk'ın desteğini devam edeceğini düşünüyoruz. Sizin fikriniz nedir?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
Reklam
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
1
0
0
0
0
0
Yorumlar Aşağıda
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Develop ER

Yoo çok kolay Mining yapanlara ücret ödemeyeceklerini söylesinler bak bi anda nasıl kaybolup gidiyor kripto paralar.