Görüş Bildir
Haberler
Erdoğan, Ankapark Açılışında Konuştu: 'Ankara'yı Sahte İmzalarla Senet İmzalayanlara Teslim Edemeyiz'

etiket Erdoğan, Ankapark Açılışında Konuştu: 'Ankara'yı Sahte İmzalarla Senet İmzalayanlara Teslim Edemeyiz'

FreiGeist
20.03.2019 - 14:35

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan 'Ankara'yı sahte imzalarla senet imzalayanlara teslim edemeyiz. Ne bu ittifaktan, ne de ittifakın defolu adayından Ankara'ya bir hayır gelmez' dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan Ankapark "Wonderland Euroasia" Açılış Töreni'ninde konuştu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ankaralılardan 31 Mart'ta sandıklara gitmesini isteyerek, 'Bütün hemşehrilerinizi arayın, onlara bu işin önemini anlatın. Bu işin ne kadar ciddi bir beka meselesi olduğunu anlatın. Sizlerden bunun için 31 Mart'ta sandıkları patlatmanızı istiyoruz. Sadece başkentimiz için değil aynı zamanda ülkemizin geleceği, milletimizin istikbali, evlatlarımızın huzuru için de bunu yapmalıyız. Çocuklarımız, huzurumuz, ülkemizin istikrarı, demokrasimizin güçlenmesi için sandıklara sahip çıkmalıyız. Ankara'nın kalkınma yolculuğunu kesintiye uğratmamak için sandıklara sahip çıkmalıyız. On binlerce kilometre öteden milletimize tehdide yeltenen müstevlilere hak ettikleri cevabı vermek için sandıklara sahip çıkmalıyız.' dedi.

"Gittiler matruşka ittifakını kurdular"

"Gittiler matruşka ittifakını kurdular"

Erdoğan, Cumhur İttifakı'nın Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayının Mehmet Özhaseki olduğunu anımsatarak şöyle konuştu:

 'Ankara'yı rastgele ellere teslim edemeyiz. Sahte imzalarla senet imzalayanlara teslim edemeyiz. 5 dönem Kayseri'yi idare etmek başka bir şey, bir ilçeyi idare etmek başka bir şey. İki dönem burada seçim kaybeden birisiyle Mehmet Bey mukayese edilir mi? İstiyoruz ki Ankara ve ilçelerimiz emin ellerde devam desin inşallah.

Biz böyle hassas davranırken muhalefet ne yaptı? Gittiler matruşka ittifakını kurdular. Bu ittifak zailde iki partiden teşekkül ediyor. Ancak ittifakın içine daldıkça tıpkı matruşka gibi içinden bölücüler çıkıyor, marjinaller çıkıyor. Taksim'de ezanı ıslıklayan edepsizler çıkıyor. İttifakı deştikçe içinden Pensilvanya ve Kandil'in uzantıları çıkıyor. İttifakın önünü arkasını araştırdıkça ortaya çıkar ağları, menfaat şebekeleri çıkıyor. İttifaka dikkatli bir şekilde bakınca ortaya bölücü örgütün uzantılarıyla yapılmış kirli, kanlı pazarlıklar çıkıyor. Bu ittifakta herkes var ama sadece millet yok, milletin iradesi. Bu ittifakta her şey var ama samimiyet yok, şeffaflık yok. Bu ittifakta her türlü alengirli işlere yer var ama doğruluğa, dürüstlüğe yer yok.'

"Artık olanı olmamış sayamazsınız"

"Artık olanı olmamış sayamazsınız"

'Ne böyle bir ittifaktan ne de bu ittifakın defolu adayından Ankara'ya bir hayır gelmez.' diyen Erdoğan, 'Sorulara dürüstçe cevap vermek yerine kaçmak, gazetecilere saldırmak, mızmızlanmak hiç kimseye bir fayda sağlamaz. Elbette Ankaralı kardeşlerim bunun hesabını sandıkta soracaktır.' ifadesini kullandı ve ekledi:

'Millet bu oyunu gördü, tezgahın şifrelerini çözdü. Artık olanı olmamış sayamazsınız, hakikati hakaretle örtemezsiniz, gerçeği yalanla kapatamazsınız, güneşi balçıkla sıvayamazsınız, kirli iş birliklerinizi, kanlı pazarlıklarınızı artık saklayamazsınız.'

Erdoğan ayrıca Ankapark "Wonderland Euroasia"nın 31 Mart akşamına kadar ücretsiz hizmet vereceğini açıkladı.

Erdoğan ayrıca Ankapark "Wonderland Euroasia"nın 31 Mart akşamına kadar ücretsiz hizmet vereceğini açıkladı.
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
479
261
68
60
28
4
3
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Beste kafkar

arkanda dinazor, gözünde o komik gözlük varken seni ciddiye alamıyorum şekerim.

Kzlt

İstanbul Belediye Başkanlığı döneminde hakkında açılan bilboard ihalelerinde yolsuzluk, personel taşıma ihalesi yolsuzluğu, akbil yolsuzluğu, igdaş sinek il... Devamını Gör

Kavinsky

Dinazorlara ne vaatler verildi acaba ? T-rex leri bilerek çağırmamışlar , ön kollar kısa olduğu için alkış tutamaz.