Görüş Bildir
Haberler
Erkeklerin "Kadınlar Böyle Erkeklerden Hoşlanırlar"ı Yanlış Anladığının 13 Kanıtı

etiket Erkeklerin "Kadınlar Böyle Erkeklerden Hoşlanırlar"ı Yanlış Anladığının 13 Kanıtı

Dale Cooper
14.12.2016 - 13:21

Sakallı erkek, bıyıklı erkek, kitap okuyan erkek, bakımlı erkek... ve daha nicesi! Bunların ardından duyacağınız ilk cümle şu olabilir: 'Kadınlar böyle erkeklerden hoşlanırlar!' Tatlım hayır, her zaman değil. Erkekler bu konuya oldukça basiretsiz yaklaşıyorlar. Kadınların ESASEN nasıl erkeklerden hoşlandığını hâlâ pek çözemediler. 

İşte, erkeklerin 'kadınlar böyle erkeklerden hoşlanırlar'ı yanlış anladığının 13 kanıtı!

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

1. "Kadınlar kitap okuyan erkeklerden hoşlanırlar"... peki ama ya o kitabın sana hiçbir katkısı bulunmadıysa? 😅

1. "Kadınlar kitap okuyan erkeklerden hoşlanırlar"... peki ama ya o kitabın sana hiçbir katkısı bulunmadıysa? 😅

Elbette kadınlar kitap okuyan erkeklerden hoşlanırlar. Kitap öncelikle bir insana kendini daha iyi ifade edebilme hususunda bir öğretmendir. Haliyle kadınlar da kendilerini daha iyi ifade edebilen erkeklerden hoşlanırlar. Ancak ya yalnızca okumak için okuduğun kitaptan hiçbir şey kapamadıysan ve ağzını açtığın anda her şeyi mahvedeceksen? Şimdi okumak var, okumak var! İyi düşün tatlım. 😉

2. "Kadınlar bıyıklı erkeklerden hoşlanırlar"... ama ne tür bir bıyık şimdi bu?

Kadınlar sakallı ve bıyıklı erkeklerden hoşlanırlar. Elbette! Bıyık ve sakal en çirkin erkeğe bile bir şekilde bir cazibe katar. Ama bahsettiğimiz bıyık ne tür bir bıyık mesela? Kaytan bıyık mı? Sen kaytan bıyık bırakıp sonra kadının karşısına geçip 'kaytan bıyıklarımı sürsem nirelerinee...' demek ister gibi o bıyıkları buracak mısın??????!!!!!!!!???!!!11

3. "Kadınlar kaslı erkeklerden hoşlanırlar"... birazdan güreşe çıkacakmış gibi bir kas değil bu tabii ki!

Bilhassa son dönemde yükselen bir kaslı erkek ilgisi olduğu doğrudur. Ama öyle, yalnızca kas deyip de geçmemek gerek. Kimse size gidip de Hulk Hogan olun demiyor mesela. Siz siz olun kas konusunda çizgiyi iyi bilin; azı karar, çoğu zarar. 😅

4. "Kadınlar entelektüel erkeklerden hoşlanırlar"... ama sen yine de sakin ol bebeğim, dünyada bu bilgileri edinmiş yegâne kişi değilsin.

Aslında bakarsanız herkes entelektüel insanlardan hoşlanabilir. Ama bunun da bir zarafeti ayol. Cümleye 'Ahhh Nietzsche de bu konuda şöyle der...' diye başlama istersen? Bebeğim sakin ol, karşındaki kadın da biliyor onları. Dünyada bu bilgiye ulaşmış yegâne kişi sen değilsin.

5. "Kadınlar giyimine özen gösteren erkeklerden hoşlanırlar"... elbette ancak kimse sana git de Kanye West ol demiyor...

Kıyafete özen göstermek genellikle bir insanla ilgili çok fazla şey anlatabilir. Hoş şu sırada kadınlar 'aman temiz olsun da...' eşiğine kadar düştü bu erkekler yüzünden ne yazık ki! Yine de kıyafete özen göstermek elbette artı puandır. Ama şimdi kıyafete özen göstermek dedik diye gidip o fosforlu turuncu dar pantolonu giyme. Milano Moda Haftası mı burası??????

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

6. "Kadınlar komik erkeklerden hoşlanırlar"... öyle fakat cümlenin yüklemine küfür koyunca komik olmadığını bil de.

Gülmek insanların en elzem ihtiyaçlarından biri. Kadın erkek, hepimiz komik insanlardan hoşlanırız. Ama sen sen ol KÜFÜR ETMENİN KOMİK BİR ŞEY OLDUĞUNU DÜŞÜNME! Espri ve komiklik aynı zamanda zeka işidir. 😉

7. "Kadınlar arabası olan erkeklerden hoşlanırlar"... o arabayı "Yavru geliyim aliyim mi seniii ;)" mesajını atmak için alma sen yine de.

Gücenmece yok ama bu devirde kadınları böyle şeyler etkilemiyor valla. Kadınlar kendi arabalarını alıp her yere kendileri gidip geliyorlar. Muhtemelen kankaların bundan daha fazla etkileniyordur. Yine de bir azınlık hâlâ bunun etkili olduğunu düşünüyor. Neyse sen düşünmeye devam ederken 'Yawwruuu'lu mesajlarını kendine sakla.

8. "Kadınlar duygusal erkeklerden hoşlanırlar"... fekat öyle her bölüm Aşk-ı Memnu'da hönküren Behlül gibi olmaya da gerek yok sanki kuzum.

Duygusallığın kesinlikle ölçüleri olmalı. Kendinden bıktırmayacak kadar duygusal olmakta hiçbir sorun yok; asıl sorun fazla duygusuz olmak. Ama kalkıp da her cümleyle o gözleri yaşartma şimdi!!!11!!!

9. "Kadınlar politik bir duruşu olan erkeklerden hoşlanırlar"... sen yine de gelecek seçimde aday olmayacağını unutma emi?

Politikadan anlayan, gündemle haşır neşir erkekleri hoş buluyoruz dediysek de insanın karşısına geçer geçmez ne olmuş, ne bitmiş diye konuya dalmayın bir zahmet. Allah rızası için bir hal hatır sormayı, 'NASILSIN?' demeyi öğrenin!

10. "Kadınlar olgun erkeklerden hoşlanırlar"... lakin o, 'ben bu yollardan geçeli çok oldu' triplerini kendine sakla istersen.

Olgunluk genel olarak makbul bir şey. Olgun kadın da, olgun erkek de arananlar listesinin oldukça tepelerinde nitekim. Ama şimdi 'Yhaaaa ben o defteri kapattım, üzerine bir de şampanya patlattım' hallerinde laflar, tavırlar hiç olgun değil Allah için. Olgunluğun ne olduğunu temelden öğrenmekte fayda var gibi. 😅

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

11. "Kadınlar kıskanç erkeklerden hoşlanırlar"... canım emin misin, yıl olmuş 2017, hâlâ mı kıskançlık?

Bu artı olmaktan çıkıp eksiye dönüşeli yıllar oldu arkadaşlar. Buna inanmayın. Kıskançlık aynı zamanda güvensizlikle de alakalıdır. Siz normal normal, insan gibi sevin gitsin işte. Kıskançlık tehlikelidir; karşıdakini bıktırır usandırır.

12. "Kadınlar plan program yapabilen erkeklerden hoşlanırlar"... evet ama sen yaşam koçu değilsin, günün 24 saatine de plan yapma bir zahmet.

Bir anda karşısına heyecan verici, mutlu edici bir programla çıkılması yalnızca kadınlar için değil, çoğu insan için oldukça etkileyicidir. Ama bu işin de bir sınırı var elbette. 7/24 programa da gerek yok, biraz spontane yaşamayı bilmek gerek.

13. "Kadınlar sosyal erkeklerden hoşlanırlar"... tabii ki, neden hoşlanmasınlar? Ama o kadının, en yakın kadın arkadaşının Instagram'daki bütün fotoğraflarını aynı anda beğenmen doğru mu sence?

Yani canısı, bu epey yavşaklık gibi. Sen sen ol da, sosyal olmakla yavşak olmak arasındaki ince sınırı iyi bil. İki taraf da rahatsa birazcık flörtöz olmanın sıkıntısı yok gibi. Ama bunun da tadını kaçırmamak lazım. 😉

Şunu da unutmamak gerek: Her kadın bir değil, her kadın başka şeylerden hoşlanır. Siz o yüzden özgünlüğü elden bırakmayın.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
Reklam
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
211
112
75
25
17
9
7
Yorumlar Aşağıda
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Belphegor

Her kadının erkekte aradığı şeyler farklıdır.Kesinlikle genellenemez.Kimisi kendisini sinekten kıskanacak,etek,şort giydirmeyecek Sivas kangalı'vari bir erke... Devamını Gör

hacuittin

sanki kadınlar tek tip üretilmiş robot. hepsi niye bu maddelere uyan erkekten hoşlansın. kendine göre elbette bir kriteri vardır

Ayna Efendi

#1 yalnız kadının da kitap okumaktan hoşlanması gerekir ki kitap okuyan erkekten hoşlansın