Görüş Bildir
Haberler
Anne-Kızı Kurtarmak İstemişti: İkinci Kadir Şeker Vakasında Karar Verildi

Anne-Kızı Kurtarmak İstemişti: İkinci Kadir Şeker Vakasında Karar Verildi

Batuhan
09.02.2022 - 12:13

Eskişehir’de eşini ve kızını bıçaklayan adamı engellemek isterken yaralamasının ardından tutuklanan genç tahliye edildi.

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

5 Şubat akşamı, Afganistan uyruklu Abdulkadir A. (62) eşi Shanaz N. (47) ve kızı Nasimgül A.’yı (32) bıçakladığı sırada engellemek için araya giren 18 yaşındaki Hüseyin Ş. ayağından yaralanmış, arkadaşı Tolgahan Daşkıran çıkan arbedede Abdulkadir A.’yı sırtından bıçakla yaralamıştı.

AA’nın aktardığı Eskişehir başsavcılığından açıklamasında, şüpheli Tolgahan Daşkıran’ın (19) avukatının tutukluluğa itiraz ettiği belirtildi.

Açıklamada şu ifadelere yer verildi: “İtiraz üzerine inceleme yapan mahkeme, şüpheli Tolgahan Daşkıran’ın üzerine atılı eylemi kendisi ve başkasının hayatına yönelik vuku bulan haksız bir saldırıyı defetmek kastı ile işlediği hususunda ciddi deliller bulunduğundan meşru müdafaa hükümleri çerçevesinde bu aşamada yurt dışına çıkış yasağı adli kontrol tedbiri uygulanarak tahliyesine karar verilmiş olup yargılamasının tutuksuz yapılacağına karar verilmiştir.”

Ne olmuştu?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
Reklam
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
44
31
3
1
1
1
1
Yorumlar Aşağıda
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın

Abi şu sictigimin Afganları Eskişehire kadar gelmiş ya yuh. En azından taşrada bir yerde kampta tütün aq geri kalmış dağ eşekleri.

sensizsinema

Çok sevindim bu haberi duyduğuma. Yanlış hatırlamıyorsam annesi hayalleri vardı demişti, umarım hayallerini gerçekleştirir. İyi bir genç olur ülkesi için.

Kozmo

neyseki hak yerini bulmuş, şiddet şiddeti doğurur, dilerim bir daha böyle bir kavga ayırmak zorunda kalmazsın cesur çocuk, sayende 2 can kurtulmuş oldu, 1 ca... Devamını Gör

Aykızı

Şimdi olsa asla karışmaz bence. Tüm hayatını riske attı.