Görüş Bildir
Haberler
Evet/Hayır Testine Göre Ne Kadar Derbedersin?

Evet/Hayır Testine Göre Ne Kadar Derbedersin?

Evet/hayır testine göre sen derbeder misin?

Haydi testee!

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

1. Eski sevgilini özlüyor musun?

2. Peki bir şey başardığını düşünüyor musun?

3. Sen hayatından memnun musun?

4. Çok fazla fırsatı kaçırdığını düşünüyor musun?

5. Geceleri çok geç saatlerde mi uyursun?

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

6. Peki sabahları uyanmak senin için zor mu?

7. Sence sen güvenilmez biri misin?

8. Sen hayatta çok ağır şeyler yaşadın mı?

9. Üç yıl içinde gerçekleşeceğine inandığın hayallerin var mı?

10. Son olarak sen zamanının boşa geçtiğini düşünüyor musun?

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

Sen derbeder birisin!

Evet, sen derbeder birisin. Hayatından pek umudun yok. Çok yorulmuş ve çok fazla da canın yanmış. Artık en küçük şey seni hüzünlendiriyor ve eksik hissettiriyor. Eski hayatını özlüyorsun. Gelecek planı yapamıyor ve önünü göremiyorsun. Bu belirsizlik seni aslında kötü etkiliyor. Hayatında bir düzene sahip değilsin. Yalnız olmayı bazen seviyor, bazen ise şikayet ediyorsun. Sana yeni amaçlar ve yeni hayaller lazım. Çünkü gerçekleşmemiş her hayalin senin umudunu daha da küçültüyor. Derbeder birisin çünkü hayatının çoğu şeyi yolunda gitmemiş. Artık şanssızlığa, mutsuzluğa alışmışsın. Senin için bir şeylerin yolunda gitmesi şaşırılacak bir hal almış. Hayatında bir değişikliğe ihtiyacın var. Farklı insanlar, farklı kararlar, belki farklı bir sen... Bu şekilde devam etmek seni daha da derbeder biri yapıyor. Yaşanılan şeyleri sık sık düşünmemeye ve onları aklına getirmemeye çalışmalısın. Seni derbederlikten kurtaracak şey hayatında bir düzene sahip olmak. Sorumluluklar, yeni insanların hayatına girmesi ile değişen bazı şeyler seni daha mantıklı düşünmeye itecektir.

Sen derbeder biri değilsin!

Evet, sen derbeder biri değilsin. Senin derbeder olmaya bile vaktin yok. Hayatında bir düzene sahipsin. Çabaladığın ve uğraştığın her şey sana iyi gelen şeyler. Kendini kötü hissedeceğin zaman bile bu çok kısa bir süre oluyor. Düşüncelerini yönetebiliyor ve kendini kötü düşüncelerin içinden çekip alabiliyorsun. Hayatında her şeyin yolunda gitmesi için çabalayan birisin. Önüne bir engel çıktığında ya o engeli yok eder ya da üstesinden bir şekilde gelirsin. Sorumluluk almayı seven ve kendini meşgul etmeyi seven birisin. Senin için her zaman mutlu olmanın bir yolu vardır. Kendini negatif her şeyden sıyırdığında aslında ne kadar huzurlu ve mutlu olduğunu görüyorsun. Etrafındaki herkesi özenle seçiyorsun. Sana kötü duygular aşılayan herkesten uzak duruyorsun. Sen derbeder değilsin çünkü hayatın derbeder olacak kadar uzun olduğunu düşünmüyorsun. Her şey çözülür, her problem halledilebilir ama bu günler bir daha geri gelmez. Sen de bu günlerini derbeder olarak değil, sahip olduğun şeylerin mutluluğu ile yaşamak istiyorsun.

Bu içerikler de ilgini çekebilir;

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
Reklam
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
29
11
5
5
4
3
2
Yorumlar Aşağıda
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
ömer

Sana yeni amaçlar ve yeni hayaller lazım. Çünkü gerçekleşmemiş her hayalin senin umudunu daha da küçültüyor. Derbeder birisin çünkü hayatının çoğu şeyi yolun... Devamını Gör

Mr Tg

derbeder birisi

osman

Öz hakiki derbeder😁