Görüş Bildir
Haberler
Evet/Hayır Testine Göre Ne Kadar Unutkansın?

Evet/Hayır Testine Göre Ne Kadar Unutkansın?

İnci Döşer
28.07.2024 - 13:01

Unutkanlık çağımızın en büyük sorunu olabilir. Bazen basit şeyleri bazen de önemli şeyleri unutuyoruz. Bakalım sen ne kadar unutkansın?

Hadi teste!

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

1. Anahtarlarını sık sık unutur musun?

2. Buluşmalara geç kalır mısın?

3. Aynı anda birden fazla iş yapabilir misin?

4. Arkadaşlarının doğum günlerini hatırlar mısın?

5. Kendi kendine düşünürken konu bambaşka yerlere gidiyor mu?

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

6. Gün içinde yapacağın şeyleri unuttuğun oluyor mu?

7. Yaptığın işe odaklanabiliyor musun?

8. Geçmişte yaşadığın şeyleri hatırlar mısın?

9. Düzenli olarak spor yapar mısın?

10. Son olarak hafızan kuvvetli midir?

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

Sen çok unutkansın!

Unutkanlık senin için adeta bir yaşam tarzı haline gelmiş. Sorumluluklarını unutuyor, hatta dün ne yediğini bile hatırlamakta zorlanıyorsun. Bu durum, seni hayatın hızlı temposunda biraz zor duruma düşürüyor olabilir. Unutkanlık, birçok kişinin hayatının bir parçası ve sen yalnız değilsin. Sadece biraz daha dikkatli olman ve belki de biraz daha organize bir yaşam tarzı benimsemen gerekiyor. Bu kadar unutkan olmak seni artık yoruyor olabilir. Unutkanlıkla başa çıkmanın yolları var ve sen de bu durumu kontrol altına alabilirsin. Kim bilir belki de dün ne yediğini hatırlamak, aslında hiç de zor olmayacak. Belki de hatırlamak için farklı yollar deneyebilirsin.

Sen hiç unutkan değilsin!

Sen, her şeyi en ince detayına kadar hatırlayan bir hafıza şampiyonu gibisin. Her bir ayrıntıyı, her bir detayı, her bir anıyı öyle bir aklında tutuyorsun ki, bu durum bazen seni de yoruyor. Hani derler ya, 'bir kere gördüm, bir daha unutmadım' diye, işte senin durumun tam da bu. Gördüğün, duyduğun, yaşadığın her şeyi birer hazine gibi saklıyorsun hafızanın derinliklerinde. Ama tabii ki, bu durum seni de yoruyor. Çünkü o kadar çok şeyi aklında tutmak, o kadar çok detayı hatırlamak bir yük oluşturuyor. Bu durum, bir nevi hafıza maratonu gibi. Ve sen, bu maratonda adeta bir koşucu gibisin. Her gün, her saat, her dakika hafızanın labirentlerinde koşuyorsun, durmaksızın. Bu durum senin için hem bir zorluk hem de bir yetenek!

İlginizi çekebilir:

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
Reklam
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
20
9
8
4
3
2
1
Yorumlar Aşağıda
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Mrs_rg

Sen hiç unutkan değilsin! Dün ne yedim bilmiyorum 🗿

ömer

Sen hiç unutkan değilsin!.. Tüm ömrüm boyunca annem babam dışında tek bir dostumun insan evladının doğum gününü bilir ve hatırlarım 😎😎

mamamia

üstüme alındım, alınmam gerekiyordu dimi lan 🥲 benim ben 😌🫠

Mr Tg

'bir kere gördüm, bir daha unutmadım