Görüş Bildir
Haberler
Evet/Hayır Testine Göre Sen Manipülatif Biri misin?

Evet/Hayır Testine Göre Sen Manipülatif Biri misin?

Bu evet/hayır testine göre sen manipülatif biri misin? 

Haydi testteee!

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

1. Kendi isteklerini hem öncelikli mi tutarsın?

2. Peki istemediğin şeyler olursa surat asar mısın?

3. Karşında ağlayan birinin olması seni rahatsız eder mi?

4. Çok fazla duygusal olan biriyle anlaşmak senin için zor mu?

5. Sence sen her zaman en doğrusunu mu biliyorsun?

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

6. Sana ısrar edilmesinden rahatsızlık duyar mısın?

7. Beyaz da olsa kendini kurtarmak için hiç yalan söyledin mi?

8. Sevgililerinden genellikle sen mi ayrılırsın?

9. Eleştirmeyi sever misin?

10. Çevrendeki insanlar genellikle sana göre mi hareket eder?

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

Sen manipülatif birisin!

Evet, sen manipülatif bir insansın. Kendi hayatında ve başkalarının hayatında hep senin sözünün geçmesi gerektiğine inanıyorsun. Biraz ego sahibi bir insansın. Zekana, aklına ve pratikliğine güveniyorsun. Araştırmayı seven biri olduğun için de her bilginin en doğrusuna sahip olduğunu düşünüyorsun. Kendi duyguların her zaman daha ön plandadır. İnsanların ne düşündüğü ve ne istediği pek umurunda değil. Kendi hayatında sadece sen söz sahibi olmak istiyor ve herkese durması gerektiği yeri gösteriyorsun. İnsanları çok iyi gözlemleyen bir insansın. Herkesin zayıf noktasını ve zaaflarını yakından görebilirsin. Bunları kullanmak istemezsin ama senin canını yakan ve sana pek iyi niyetle yaklaşmayan insanlara karşı sen de kötü biri olabiliyorsun. Herkese bir yere kadar adım atarsın. İnsanların aklını karıştırabilen, bazen davranışların ve duygularınla başka birine dönüşebilen bir insansın. Seni tanımak çok zor. Uzun yıllardır tanıdığın insanlara karşı bile biraz tedirgin yaklaşıyorsun. Fazlasıyla güvensiz bir insansın. Seni manipülatif yapan şey, sahip olduklarını kaybetme korkusu ve çabalayarak ulaştığın konumunu kaybetme korkusundan kaynaklanıyor.

Sen manipülatif biri değilsin!

Sen manipülatif biri değilsin. Sadece kendi hayatınla ilgileniyorsun. Geride kalan insanları ya da düşünceleri umursamıyorsun. Duygularından ve düşüncelerinden eminsin. Hayatında bu şekilde ilerlemek sana çok büyük kolaylık sağlıyor. Uyumlu bir insansın. İnsanların fikirlerine genellikle katılıyorsun. Bir ortamda huzursuzluk çıkarmaz ve sadece eğlenmeye bakarsın. İnsanların hayatına çok fazla karışmazsın ama kendi hayatına insanları karıştırırsın. Çünkü karar vermekte biraz zorlanıyorsun. Herkesin fikrine ihtiyaç duyabiliyorsun. Sevdiğin ve hayatında olan insanlara fazla değer veriyorsun. Onları kaybetmemek için her şeyi yaparsın ama bir şeyin sonunun geldiğini de görürsün. Israrcı biri değilsin. Bir şey bitmişse senin için bitmiştir. Mutlu olmak ve daha huzurlu bir yaşam için çabalıyorsun. Bunu yaparken de kimseye hesap vermek istemiyorsun. Sen insanları yönlendirebilen biri değilsin. Çünkü sınırını kendin çiziyorsun. Kimin seninle nasıl konuşması gerektiğine ve davranması gerektiğine sen karar veriyorsun.

Bu içerikler de ilgini çekebilir;

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
Reklam
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
29
7
7
5
4
2
0
Yorumlar Aşağıda
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
RamooN

Sen manipülatif birisin Yaaa biyürü gittt... Hiç işim olmaz

ömer

Sen manipülatif birisin! O kadar psikoloji,kişisel gelişim kitabının bi yararını görelim bari 👌🏻😎😅😅

ömer

Uygulama yapacaksın çeşit çeşit insanların üstünde olur deneme yanılmayla 👌🏻👌🏻😅

Salgın Hastalık

Bu narsizim, manipülatif insan tanımları saçma sapan ayrıntılar. Bunlar zaten kişilik özellikleri. Her insan biraz narsisttir zaten. Narsizim bir hastalık de... Devamını Gör