Görüş Bildir
Haberler
Evinin Tüm İhtiyaçlarını Karşılamak İçin Aradığın Şey Ne?

Evinin Tüm İhtiyaçlarını Karşılamak İçin Aradığın Şey Ne?

Evin ihtiyacı hiçbir zaman bitmez diyenlerden misin? Peki ya sana evinin tüm ihtiyaçlarını karşılayacak şeyi söylesek nasıl olurdu? 

Hemen testi çöz, evinin tüm ihtiyaçlarını karşılamak için neye ihtiyacın var öğren! 🤩

1. Öncelikle, ev senin için ne anlam ifade ediyor onu öğrenelim!

2. Evine son zamanlarda en çok hangi kategoriden eşya alıyorsun?

3. Evinin ihtiyaçlarına yetişmekte zorlanıyor musun?

4. Kritik bir soruya hazır ol! Evindeki garanti belgelerini nerede tutuyorsun?

5. Evinin ihtiyaçlarını tek bir yerden, büyük avantajlarla halledebileceğini söyleseler ne derdin?

6. Her eve biraz yenilik şart! Sen evine yeni eşyalar alırken birçok kategorideki ihtiyaçlarını hesaplı kılacak kampanyaları takip ediyor musun?

7. Son olarak, evini düzenli tutmada yaşadığın en büyük problem bunlardan hangisi diye soralım!

Beyaz eşyalarının garanti süreçlerini tek bir yerden takip etmek ve yürütmek!

Evinin ihtiyaçlarını karşılarken seni rahatlatacak şey; beyaz eşyalarının temel bilgilerini görüp garanti süreçlerini hızlı ve pratik bir şekilde tek bir yerden yürütmek olacak! Böylelikle onlarca tarih ve belgenin içinde kaybolmadan evindeki konforu garanti altına almanın rahatlığını yaşayabilirsin!

Ev dekorasyonu alışverişlerinde planlı ve organize olmak!

Zamanı etkili bir şekilde kullanmak günümüzde başarılı olmanın anahtarı! Bu nedenle sen de ev dekorasyonu alışverişlerinde ihtiyaç duyduğun ürünleri planlı ve organize bir şekilde seçip satın alarak zamanını tasarruflu bir şekilde yönetebilir ve dekorasyon sürecini rahatlıkla tamamlayabilirsin! 

Dipnot: Alışverişinin daha hesaplı olması için avantajlı indirim ve kampanyaları takip etmeyi unutma! 🤩

Tüm ihtiyaçlarını karşılamak için kampanya ve indirimleri takip etmek!

Her eve biraz yenilik şart diyenlerdensen çok zevkli biri olduğuna eminiz! Her yeniliğin beraberinde getirdiği heyecanı ve tatlı gerginliği yaşarken bu keyfi daha hesaplı kılacak kampanyaları takip etmeyi unutmamalısın! Evindeki heyecan verici yeni başlangıçlara adım atarken alışverişinde gözüne kestirdiğin ürünleri almak için yakalayabileceğin muhteşem kampanyalarla evini zevkine göre yeniden dekore ederek yeni bir sana merhaba de!

Evinin tüm ihtiyaçlarını karşılamak için sen de 1 milyon Olizliden biri ol!

Evinin tüm ihtiyaçlarını karşılamak için sen de 1 milyon Olizliden biri ol!

Oliz'li olmanın faydaları saymakla bitmez! Arçelik ve Beko mağaza ve web sitelerindeki alışverişlerinde Oliz indirimi kazandıktan sonra, Oliz'in 'cihazlarım' bölümünden Arçelik, Beko, Grundig ve Altus markalı beyaz eşyalarının temel bilgilerini görüntüleyebilir, garanti süreçlerini kolaylıkla takip edebilirsin. Evinin ihtiyaçlarını tek bir yerden halletmeni sağlayan ve tüm ihtiyaçlarına avantajlı çözümler bulan Oliz ile birçok kategorideki indirimlere bir “tık”la ulaşarak ihtiyaçlarını karşılamak çok kolay. Sen de Olizli ol, ev ve yaşam konseptinde onlarca markanın indirimlerini kaçırma!

Oliz'li olmak için tıkla!