Görüş Bildir
Haberler
Ezgi Eyüboğlu'ndan Ayrılan Oğulcan Engin'in Yeni Sevgilisi Bakın Kim Çıktı!

Ezgi Eyüboğlu'ndan Ayrılan Oğulcan Engin'in Yeni Sevgilisi Bakın Kim Çıktı!

Müge Kakşi
10.09.2021 - 21:00

Seda Sayan'ın oğlu futbolcu Oğulcan Engin uzun bir süredir güzel oyuncu Ezgi Eyüboğlu ile birlikteydi. Ezgi Eyüboğlu ile güzel giden ilişkileri varken sürpriz bir şekilde ayrılık haberi gelmesi hayranlarını üzmüştü. Eyüboğlu'undan ayrılan Engin'in yeni aşk haberi ise sosyal medyanın gündemine düştü. İşte Oğulcan Engin'in yeni sevgilisi...

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

OĞULCAN ENGİN'İN YENİ AŞKI GÜNDEM OLDU

İşletmeci Oğulcan Engin'in özel hayatıyla ilgili flaş bir iddia ortaya atıldı. Geçtiğimiz temmuz ayında Ezgi Eyüboğlu'ndan sürpriz bir şekilde ayrılan oyuncu Oğulcan Engin'in YouTuber Ala Tokel ile yeni bir aşka yelken açtığı iddia edildi.

İkilinin, şimdilik gözlerden uzak yerlerde buluştuğu öne sürüldü. Bu iddia sonrası tüm gözler Oğulcan Engin'in yapacağı açıklamaya çevrildi.

ALA TOKEL KİMDİR?

3 Aralık 1994'de dünyaya gelmiştir.  Ala Tokel’in annesi İranlı, babası ise İstanbul doğumludur. Ala Tokel, Kadir Has Üniversitesi Yeni Medya lisans bölümünden mezun olmuştur.

2018 yılının sonlarından itibaren adını sıkça duyduğumuz YouTuber Ala Tokel'in kendisine ait bir makyaj stüdyosu bulunuyor.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
Reklam
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
7
1
1
0
0
0
0
Yorumlar Aşağıda
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın