Görüş Bildir
Haberler
Facebook Paper uygulaması mercek altında

Facebook Paper uygulaması mercek altında

Hasan Uğur Nayır
04.02.2014 - 17:05 Son Güncelleme: 04.02.2014 - 17:11

Dev sosyal ağın yeni uygulaması Paper kullanıcılara neler sunuyor?

Facebook'un geçtiğimiz günlerde duyurduğu tam adı Paper – stories from Facebook olan Paper uygulaması sonunda Amerika App Store'daki yerini aldı. Tabii ki bu uygulamayı da denemeden es geçmedim. Eğer sizin de Amerikan App Store hesabınız varsa uygulamayı indirebilirsiniz. Lafı daha fazla dallanıp budaklandırmadan uygulamanın neler sunduğuna geçelim. Paper, haber okuma uygulaması olarak nitelendirilse de, sosyal ağ ve haber kaynağı olmayı tek potada eritiyor.

Merhaba ben Paper!

Paper'ı ilk açtığınız zaman video karşılama yapıyor ve daha sonrasında ise rehber devreye giriyor. Özelliklerin ne olduğu, uygulamanın nasıl kullanılabileceğini anlatıyor. Bunları uygulamalı olarak adım adım gösteriyor. Sonrasında ise artık uygulama tamamen sizindir.

Bölümler kısmında geleneksel gazete bölümleri var. Teknoloji, komik, yaşam tarzı vs... bunlardan sadece birkaç tanesi. Bölümler yuvarlak kısımda bulunan kartlarla temsil ediliyor. Kartları yukarıda kısma sürükleyip atıyorsunuz. Hangisinin daha önce veya daha sonra yer almasını da ayarlayabilirsiniz. Sıralama kullanıcıya bırakılmış. Her bölüm için yerleşik olarak haber kaynakları var. Mesela teknolojide The Verge, Wired gibi siteler bulunuyor. Ama diğer yeni haber kaynaklarını eklenmiyor...

Kaynak: http://www.teknokulis.com/Dosyalar/ya...
İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
Yorumlar Aşağıda
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın