Görüş Bildir
Reklam
Reklam
Reklam
İkiz Bebekleriyle Gündemden Düşmeyen İdo Tatlıses'ten Bir Garip Açıklama: "Adamlığı Babamdan Öğrendim!"
İkiz bebekleriyle babalık müessesesine hızlı bir giriş yapan ve hemen ardından da çabuk adapte olan İdo Tatlıses, hem çocukları hem de özel hayatıyla gündemden düşmüyor. Bu kez Yasemin-İdo Tatlıses çifti evinin kapılarını Hürriyet Kelebek'ten Cansu Topçu'ya açtı ve hem ilişkileri hem de çocuklarla değişen hayatlarıyla ilgili açıklamalarda bulundular. İdo Tatlıses'in babası İbrahim Tatlıses açıklaması röportaja damgasını vurdu.Kaynak: Hürriyet Kelebek / Cansu Topçu
Cenazeye Katılmayan Gülse Birsel, Vural Çelik'e Veda Paylaşımını Gelen Tepkiler Üzerine Sildi!
Geçtiğimiz günlerde evinde cansız bedeni bulunan Vural Çelik, bu ani ve beklenmedik vedasıyla herkesi yasa boğmuştu. Senelerdir konuşmadıkları bilinen ve Avrupa Yakası'nda birlikte rol aldığı Gülse Birsel, ünlü oyuncuya veda eden ilk isim olmuştu. Tüm bunların üstüne Birsel'in cenaze törenine katılmaması da tepki çekmişti. Gülse Birsel, vedasını düşündüren bir paylaşımla Instagram hesabından yaptı. Ancak gelen tepkilerin ardından ünlü isim paylaşımı sildi!
Reklam
Reklam
Yenidoğan Çetesi Skandalının Ardından Ünlü Şarkıcı Demet Akalın Yaptığı Sosyal Medya Paylaşımıyla İsyan Etti!
Ülke genelinde büyük bir üzüntü ve şoka sebebiyet veren Yenidoğan Çetesi olayının ardından ünlü isimler, bu konuya ilişkin yorum ve düşüncelerini kendi sosyal medya hesapları üzerinden paylaşmaya başladı. Demet Akalın ise yaptığı paylaşımda CİMER'e çete özelinde ilk şikayetin bir buçuk sene önce gitmiş olması ve bu konuda bir önlem alınmayışına tepki gösterdi.
Reklam