Görüş Bildir
Haberler
Fatih'te Korkunç Olay! Bir Evde Parçalanmış Ceset Bulundu

Fatih'te Korkunç Olay! Bir Evde Parçalanmış Ceset Bulundu

Fatih'te bir evde parçalara ayrılmış ceset bulundu. Kimliği henüz belirlenemeyen ceset Adli Tıp Kurumu morguna kaldırılırken, polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

Savcı evde inceleme yaptı.

Savcı evde inceleme yaptı.

İstanbul Fatih'te polis, gelen ihbarı değerlendirerek Kocamustafapaşa Mahallesi'nde bulunan bir apartmana geldi. Apartmanda bir dairede parçalara ayrılmış ceset bulunması üzerine, olay yeri inceleme ekipleri ve savcı evde inceleme yaptı.

Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı

Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı

İncelemenin ardından ceset otopsi yapılmak üzere Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Polis ekipleri cinayeti aydınlatmak için güvenlik kameralarını incelemeye aldı.

'Yaşlı biri olduğunu duydum'

'Yaşlı biri olduğunu duydum'
İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

Olayla ilgili konuşan mahalle sakini K.C., 'Ben burada misafirim yeni geldim. Buraya geldiğimde polisler vardı. İddiaya göre 1 hafta önce burada öldürülen bir adamın cesedi bulunmuş. Cesedin parçalara ayrıldığını söylüyorlar, ne kadar doğru bilmiyorum. Kim olduğunu, yaşını bilmiyorum. Cenaze aracını geldi, cesedi götürdüler, olay yeri inceleme ekipleri, çalışmalarını yapmışlar. Yaşlı biri olduğunu duydum' dedi.

İlginizi çekebilir 👇

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
Reklam
Yorumlar Aşağıda
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
yengegeldikmi

Ülke iyice Hindistan'a döndü. Kim kimi kesiyor belli değil, nerede ne bulunacak muamma. Kolluk kuvvetleri de izliyor.

Ozan Özgüven

Taksire 3, kastene 9 yıl veriyorlar içerde de yer kalmadı. Düşünün hırsızlık,gasp,adam yaralama,uyuşturucu kullanma ve ticareti,taksirle ve kasten adam öldür... Devamını Gör

Halil Değerli

Canım ülkem cinnet geçiriyor.... ... 🤪🤪🤪

Fatih Yuva

Misafirsiniz, sokakta kalabalık, polisler medya filan Sağdan soldan misafir olduğunuz için tanımadığınız kişilerden duyduğunuz dedikodular ile medyaya röpor... Devamını Gör