Görüş Bildir
Haberler
Fırat Kalkanı Harekâtı'nda Şehit Sayısı 18'e Çıktı

Fırat Kalkanı Harekâtı'nda Şehit Sayısı 18'e Çıktı

Deniz Gök
25.11.2016 - 20:53 Son Güncelleme: 26.11.2016 - 11:41

Fırat Kalkanı Harekâtı'nda 95'inci gün geride kalırken Suriye'de görev yapan Türk askerlerine yönelik saldırılar sürüyor. Gece geç saatlerde 1 askerin daha şehit olduğu, 3 askerin de yaralandığı öğrenildi. Böylece harekât kapsamında şehit olan asker sayısı 18'e çıktı.

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

Anadolu Ajansı, dün akşam saatlerinde düzenlenen saldırıda yaralanan 4 askerin, Kilis Devlet Hastanesine getirildiğini ve burada tedavi altına alındıklarını duyurmuştu.

Ajans, bu sabah geçtiği haberde ise 1 askerin şehit olduğunu, yaralı 3 askerin tedavi altına alındığını bildirdi.

Yaralı askerlerden 2'sinin Kilis Devlet Hastanesinde tedavi altına alınırken, şehidin cenazesi ve yaralı diğer askerin Gaziantep Üniversitesi Şahinbey Araştırma ve Uygulama Hastanesine götürüldüğü belirtildi.

TSK dünkü açıklamasında iki günde 5 askerin şehit olduğunu duyurmuştu

Harekâtın başlangıcından bu yana 18 şehit verildi

Harekâtın başlangıcından bu yana 18 şehit verildi

Harekât kapsamında IŞİD militanlarının Cerablus, Rai ve El Bab bölgelerine yönelik roketli ve havanlı saldırılarında 12 asker şehit olmuştu. 

1 askerin kaza sonucu şehit olduğu harekâtta, rejim güçlerinin hava saldırısında da 3 asker şehit olmuştu.

Harekatta dün çıkan çatışmalarda ise Astsubay Kıdemli Çavuş Halit Topuz şehit oldu. Son olarak gece geç saatlerde şehit olan Kader Acar ile birlikte harekatta bugüne kadar şehit olan asker sayısı 18'e ulaşmış oldu.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
Reklam
Yorumlar Aşağıda
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Uygar Aytun

Vatan evladını ortadoğu bataklığında harcamak... bu şamdaki emevi camisinde namaz kılacaklardı 2 haftada? Kaç sene geçti bak operasyon bile 3 ay oldu :(

Okan ugur

yahu ne bekliyorsunuz biraz realist olun ABD Rusya gibi devletlerin dizlerine kadar battıkları yerde siz davul zurnayla yara yara mı geçecektiniz. film değil... Devamını Gör

Pasif Kullanıcı

Kim vuruyor kardesim bu askerleri havadan