Görüş Bildir
Haberler
TV
GAME OF THRONES KLANLARI İÇİN UYGUN TATİL SEÇENEKLERİ

GAME OF THRONES KLANLARI İÇİN UYGUN TATİL SEÇENEKLERİ

20.04.2015 - 16:27 Son Güncelleme: 01.05.2015 - 01:51

GAME OF HOLİDAYS

Farklı farklı coğrafyalardan hayatımıza giren, iktidar kavgasının, liderlik tutkusunun adı üstünden taht oyunlarının eksik olmadığı Game Of Thrones klanlarının tatile yurtdışına, ülkemize geldiklerini düşündük. www.tatilpusulasi.com olarak her birine uygun tatil profilleri çıkarttık. Taht oyunlarını onlar biliyorsa tatili de biz biliyoruz : Holiday is Coming...

Kaynak: http://www.tatilpusulasi.com/
İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

ARRYN KLANI

ARRYN KLANI

Onur kadar yüksek sözünü sahibi bu klan üyeleri çok çok yükseklerde yaşıyorlar. onlara tavsiye edeceğimiz tatil, şöyle deniz seviyesinde, denize sıfır bir otelde, bol iyotlu deniz havası alabilecekleri, ayaklarını sıcak kumlara basabilecekleri güzel bir antalya tatili. Hazır Erken Rezervasyonda varken 

BARATHEON KLANI

BARATHEON KLANI

'Gazap Bizimdir' sözünün klanı olan soylu Baratheon'lar , bu kadar öfke ve çekişmenin civcivli klanıdır ve bu koşuşturma sırasında tatil yapmayı unutabilme ihtimalleri vardır. Dileriz ki kendilerine gönderdiğimiz mail ve mesajları okumadan geçmezler ise yeşillikler içinde bir tatil köyünde taht kavgasından uzak, çekişmenin sadece havuz oyunlarında olduğu bir tatiltavsiye ederiz. 

GREYJOY KLANI

GREYJOY KLANI

Neymiş efendim 'Biz Tohum Ekmeyiz' miş. 'Denizden babam çıksa yerim' derler bizim buralarda ona. Kendilerine önereceğimiz tatil, nerede ve hangi otel olursa olsun, bol gözlemeli, bol mantılı, pideli, baklavalı, simitli, poğaçalı herşey dahil bir otel olur.

LANNİSTER KLANI

LANNİSTER KLANI

Batının bu hakim ve zengin Klanı Lannisterler paraya para demezler, haliyle senede bir kaç kez tatile çıkmak koymaz bu klana. 'Bir Lannister Her Zaman Borcunu Öder' sözünün sahibi olan Lannisterler için erken rezervasyonda kredi kartına vade farksız 9 taksit yapıyoruz desek de tek çekim öderler, koymaz onlara. ( Tavsiye Motto : para var, huzur var,  Lannister )

STARK KLANI

STARK KLANI

Yaz ortasında kışı bulan bu Klan üyeleri, Mart ortasında bakakaldığımız buz gibi havuza zıplayan slav turistler gibidirler. Bu klan tatilcileri 'Abi temmuz ağustosda Antalya tarafları çok sıcak oluyor, durulmuyor nemden, en iyisi nisanda ya da eylülde gitmek' diye düşünüp, hem düşük sezonda uygun fiyatlardan hemde erken rezervasyon indirimlerinden yararlanırlar.  Tatil mottoları Holiday is coming olabilir. 

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

TARGARYEN KLANI

TARGARYEN KLANI

Uzak durmak gereken bir klandır Targaryenler. Baksanıza Mottoya ' Ateş ve Kan' Tavsiyemiz güzel bir termal otelde , kaplıca havuzundan sonra yatacaklar göbek taşına, Hamamın kralı Tellak gelecek, bir kese bir masaj yapacak ne gerginlik kalır ne stres. Yeni mottoları da ' peştemal ve sabun' olur :) sıhhatler olsun.  

MARTELL KLANI

MARTELL KLANI

Deniz Güneş ve Kum tatilinin sadece güneş ve kumu olan yerlerde yaşayan bu klan üyeleri için, kızgın kumlardan serin sulara atlayabilecekleri, çok havuzlu, denize sıfır Antalya ya da Ege otellerini tavsiye ederiz. Antalya sıcağı koymaz bu arkadaşlara. 

TULLY KLANI

TULLY KLANI

Sanki Trabzonsporun renklerine bağlanmış gibi duran bu klan için aile çok önemlidir. Bu yüzden aile konseptli otellerde, kalabalık ailelerin konaklayabileceği aile odalarını tavsiye ederiz. Mottoları : 'Haçan Aile, corev, onir dur'

TYRELL KLANI

TYRELL KLANI

Zevkli, zengin, sanatkar olan bu klan yüksek bahçe isimli bir kalede yeşillikler, meyve ağaçları arasında yaşarlar. Lannister'lar kadar olmasa da zengindirler. tahminimizce Antalya'da Belek bölgesinde deluxe golf otelleri hoşlarına gidecektir. tatil mottosu Game of Golfs olabilir :) 

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
Reklam
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
Yorumlar Aşağıda
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın