Görüş Bildir
Haberler
Geleceğe Gittik! Sarj Süreleriyle Gelecekten Gelmiş Gibi Hissettiren 8 Teknolojik Cihaz!

Geleceğe Gittik! Sarj Süreleriyle Gelecekten Gelmiş Gibi Hissettiren 8 Teknolojik Cihaz!

Radlands
02.09.2022 - 18:30

Bu listede piyasadaki diğer teknolojik ürünlere kıyasla pil ömrü çok uzun olan ve sizi priz başında beklemekten kurtaracak 8 farklı elektronik cihazdan bahsediyoruz. Herkesin vakti değerlidir,  şarj probleminden kurtulmak isteyenleri aşağıdaki cihazlara göz gezdirmeye davet ediyoruz!

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

1. Apple Watch 7

1. Apple Watch 7

Klasik saatlerden sıkılanların popüler tercihi akıllı saatlerden apple’ın akıllı saatleri her yeni nesille birlikte fonksiyonları bakımından daha donanımlı hale geliyor. 18 saat sarj süresi ile 2021'in gözdesi Apple Watch 7 limitsiz bir sarj imkanı sağlıyor.

2. Macbook Air (M2)

2. Macbook Air (M2)

Macbook serisi pil ömrü bakımından açık ve yadsınamaz bir liderliğe sahip olmaya yeni nesliyle de devam ediyor. Eğer pil bitene kadar döngülü bir 1080p video çalıştıracak olursanız 21 saat 9 dakika boyunca videonun devam edeceğini görebilirsiniz...

3. Airpods Max

3. Airpods Max

Kablosuz kulak üstü kulaklıklarında başı çeken AirPods Max pili, yüzde 50 ses düzeyiyle müzik dinleme, film izleme veya telefonda konuşma için 20 saate kadar dayanır ve bu süre muadillerinin çok ötesindedir. Ayrıca dahil edilen yumuşak kılıf, Max'i kullanmadığınız zamanlarda doğrudan güç tasarrufu moduna geçirir.

4. ipad Pro

4. ipad Pro

iPad Pro modeli güç verimliliği sayesinde internette gezinirken veya video izlerken 10 saate kadar pil ömrüyle 'tüm gün pil ömrü' sunuyor. Bir tam iş gününü dahi aşan bu pil perfomansı ile çalışmak her zamankinden daha keyifli!

5. iPhone 13 Pro Max

5. iPhone 13 Pro Max

En iyi pil ömürlü telefonlar listesinde başı çeken iPhone 13 Pro Max, daha büyük bir pil ve diğer geliştirmeler sayesinde, 150 nit ekran parlaklığında sürekli olarak 5G üzerinden internette gezinilen pil testinde 12 saat 16 dakika harika bir performans sergiliyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

6. Apple Pencil 2

6. Apple Pencil 2

Bu sihirli kalemin pil ömrü resmi olarak 12 saattir bununla beraber kullanımlar arasında iPad'e takılı tutularak sarj olması, aslında sarjı çoğunlukla hiç bitmeden yenilenmesi anlamına gelmektedir, kullanıcıların bir çoğu 'sarjının bittiğini hiç görmedik' diyor...

7. Apple TV 4K

7. Apple TV 4K

Piyasanın önde gelen set üstü cihazlarından bir tanesi olan Apple TV 4K'nın Apple TV Remote cihazı normal günlük kullanımda tek bir şarjla aylarca pil ömrü sağlayan şarj edilebilir pil performansı sağlıyor

8. Magic Keyboard

8. Magic Keyboard

İpad'lerin tamamlayıcı parçası, Magic Keyboard ince ve şık tasarımı ile gözlere hitap etmekle kalmayıp hem de rahatça şarj edilebilir ve uzun ömürlü bir pile sahip olarak tebrikleri hak ediyor.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
Reklam
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
20
11
8
7
3
3
0
Yorumlar Aşağıda
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Ferdi Çelik

Nokia 3310 başkası tırt

Ferdi Çelik

Ben ankesörlü telefon cevabı bekliyorum kardeşim 🤣🤣

güney Bati

Bu ürünleri alabilecek insan sayısı kaç peki? 😂

Söyledim gitti

Bizim de TV kumandasına bir pil taktık kaç yıl oldu bitmedi. :D