Görüş Bildir

Uzun zamandır konuşulan, çoktan içinde olduğumuz WEB3 süreci ve ekosisteminde yerini alacak kişilere ve markalara yol gösterici nitelikte bilgiler sunan “Geleceğin Deneyimi” video serisinde dijital dünyanın gidişatı tartışılıyor.

Yeni dünya şekillenirken yolda nelerle karşılaşıldığını, geçmiş güncel ve gelecek bilgilerle Web3 çağından ne istendiğini renkli bir sohbet ile izleyicilere aktaran “Geleceğin Deneyimi” sohbetlerini, 10 yılı aşkın süredir deneyim pazarlamasında birçok markaya danışmanlık yapan ve 2020 yılı itibariyle de Web3 dünyasında konuşmacı ve eğitmen olarak yer alan Serdar Keskin sunuyor.

Dikkatli baktığınızda daha iyi fark edeceksiniz. Günlük yaşamımızda kullandığımız her teknolojik ürün çoktan evrilmeye başladı bile. Peki geleceğin akıllı yaşamında neler olacak? Rekabetin yeni döneminde bizi neler bekliyor? Tüketici davranışları nereye gidiyor?

Anker’in Türkiye, İsrail ve Orta Asya Ülke Müdürü Cem Bodur, geleceğin akıllı yaşamında bizi nelerin beklediğini keyifli bir sohbetle anlattı.

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
Reklam
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
Yorumlar Aşağıda
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın