Görüş Bildir
Haberler
Gerçekten de Hiç Beklemediğimiz Bir Anda mı Oluyor? Aşık Olduğunuzu Anlayabileceğiniz 11 İşaret

etiket Gerçekten de Hiç Beklemediğimiz Bir Anda mı Oluyor? Aşık Olduğunuzu Anlayabileceğiniz 11 İşaret

Begüm
12.12.2022 - 22:37

Bir anda kalbiniz hızla çarpmaya mı başlıyor? Ne yapacağınızı bilemez hale mi geliyorsunuz? Karnınızda kelebekler mi uçuşuyor? İşte bir anda aşık olduğunu anlayabileceğiniz o işaretler!

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

1. Uzun süren göz temasları

Bilimsel olarak birinin gözüne uzun süre bakan kişilerin oldukça güçlü duygusal çekim duyduğunu kanıtlandı. Biriyle uzun süren göz temasları kuruyorsanız aşık olduğunuzu söyleyebiliriz.

2. Eski ilişkileri düşünmeme

Eğer aklınıza geçmişte yaşadığınız ilişkiler gelmiyorsa bu oldukça iyi bir işaret. Şu an tanıştığınız kişiye odaklandığınızı ve başkasını görmediğinizi, düşünmediğinizi gösteriyor. Tamamen eskilerden kurtulmuş olabilirsiniz.

3. Onun mutluluğunun ön planda olması

Bu aslında tamamen sizin onun mutluluğunu da düşünmenizle ilgili bir şey. Onu mutlu edecek şeyler yapmayı düşünüyor, onun gülümsemesini istiyorsanız bu ona aşık olduğunuzun bir göstergesi olabilir.

4. Normalden daha fazla terleme

Kulağa garip geliyor ama doğru. Eğer onun yanındayken normalden daha fazla terliyorsanız yapılan araştırmalara göre bu aşık olmak ile ilgili olabilir.

5. Küçük fedakarlıklar

Mesela sevgilinizin bir işi olduğunda onsuz dışarı çıkmak yerine onunla birlikte kalıp vakit geçirmeyi, onun işlerini halletmeyi tercih ediyorsanız onun için fedakarlık yapıyorsunuzdur. Bunun gibi yapılan küçük fedakarlıklar o kişiyi ne kadar sevdiğinizi de gösteriyor ama tabii ki abartmamak gerek.

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

6. Çok önceden yapılan planlar

Eğer görüşmeden önce birlikte yapabileceğiniz şeyleri planlıyorsanız o kişiye farklı bir değer veriyor olabilirsiniz. Bu durum aslında onunla daha fazla vakit geçirmek istediğinizi gösteriyor.

7. Gelecek fikirleri

7. Gelecek fikirleri

Onun da içinde olduğu daha kalıcı ve geleceği yönelik fikirler düşünüyorsanız içten içe onunla tüm hayatını geçirmek isteyecek kadar ona aşık olmuş olabilirsiniz.

8. Normalde itici gelen şeyleri itici bulmama

Eğer başka biri yapsa rahatsız olacağınız bir şeyi o yaptığında rahatsız olmuyorsanız siz de bu aşk çemberinin içine girmiş olabilirsiniz. Ona karşı daha hoşgörülü davranıyor ve ona farklı bakıyorsanız aramıza hoş geldiniz!

9. Ağrı eşiğinin artması

Kulağa biraz garip geldiğini farkındayız ama yapılan araştırmala göre aşık olan kişilerin ağrı eşikleri aşık olmayanlara göre daha yüksek olabiliyor.

10. Zamanın hızla akması

Onunla birlikteyken zamanın nasıl geçtiğini anlamıyorsan ona olan duyguların çok yoğun olabilir. Onunla birlikteyken kendini o akışın içine bıraktığın için zaman öylece akıp gider.

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

11. Durmadan dokunma ve öpme isteği

Onu durmadan öpmek ve ona durmadan dokunmak, elini tutmak istiyorsanız bu ona aşık olduğunuzu gösterebilir. Normalden daha fazla şekilde tensel temasa gidiyorsanız duygularınız daha kuvvetli olabilir, gözlemlemeyi unutmayın.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
25
8
7
6
5
4
3
Yorumlar Aşağıda
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın