Görüş Bildir
Haberler
Göbek Eritme Methodları

Göbek Eritme Methodları

Pilates Zamanı
19.05.2014 - 16:57 Son Güncelleme: 19.05.2014 - 21:16

Göbek Eritme Methodları

Vücutta erimesi zaman alan ve bir şekle sahip olması uzun süren bölgelerden biri de göbek çevresidir. Bayanların da vücudunda en fazla yakındığı bölgelerden biridir. Dar bir kıyafette görünümü oldukça bozan göbeği eritmenin birkaç yolu olmalı öyle değil mi?

Şimdi ufak tüyolarla göbeğinizi eritmenize yardımcı olmaya çalışacağız. Bu tüyoların yanında sağlık & spor kategorimiz ve pilates egzersizleri kategorimizi de inceleyerek oralarda yer alan egzersizleri gerçekleştirmeniz bu tüyolar ile birleştirdiğinizde göbek çevrenizdeki yağları eritmenizi sağlayacaktır. Ancak; bu egzersizleri düzenli bir egzersiz programına oturtmanız ve istikrarla gerçekleştirmeniz gerekmektedir. Aşağıda belirttiğimiz ufak tüyolarda yine göbek çevresinden rahatsız olan kişiler için ciddi bir önem taşıyor.

Mönülerinizi sebze ağırlıklı oluşturmalı, aşırı yağlı yapmamalı ve fazla tuz kullanmamalısınız. Dışarıda bir yemekte iseniz; muhakkak yemeğin az yağlı olmasını istemeli ve yiyeceklerinize olabildiğince sos istemekten vazgeçmelisiniz. En son yediğiniz yemek saatinin 19:30’u geçmemesine ise özen göstermelisiniz. Sebze ağırlıklı mönüler, yağ yakımınızı kolaylaştıracaktır.

Kaynak: http://www.pilateszamani.com/gobek-er...
İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
Yorumlar Aşağıda
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın