Görüş Bildir
Haberler
Gül ve Diken Gibi Zıtlıklarına Rağmen Birbirlerini Tamamlayabilen 11 İkili

Gül ve Diken Gibi Zıtlıklarına Rağmen Birbirlerini Tamamlayabilen 11 İkili

Güzel kokusuyla ve kızıl rengiyle insanları kendisine çeken gülün yaprakları ile onları koruyan, dokunmak isteyenin ellerine batan dikenleri... Bu ikisi birbirinin tam zıttı olmasına rağmen birbirlerini tamamlıyor. İşte bunlar dışında; birbirlerini tamamlayan 11 ikili:

1. Gün içinde birinin başlayıp diğerinin bittiği saatlerde bizlere eşsiz bir manzara sunan gece ve gündüz.

2. Tatlı ve tuzlu şeyleri karıştırarak yeme fikri pek çok insanın yadırgayacağı bir durumken, karpuz ve peynirin bunu haksız çıkarmaya ant içmiş mükemmel uyumu.

3. En basit anlamıyla; her iyi insanın içinde biraz kötülüğün, her kötü insanın içinde biraz iyiliğin olduğunu ve bunların birbirini tamamlandığını hatırlatan Yin Yang öğretisi.

4. Görüntüsüne her zaman tanıklık edemediğimiz, Güneş tutulmasının eşsiz manzarasını oluşturan karanlık ve ışık.

5. Hayatta bir şeyler başarmak, bir yerlere gelmek için baş koyduğumuz yolda aldığımız her türlü riskin arkasındaki korku ve cesaret.

img-s2.onedio.com

6. Uzun soluklu sohbetlerin vazgeçilmezi sert bir Türk kahvesinin acılığını bastıran tatlı yumuşak lokumlar.

7. İyisiyle kötüsüyle birbirleriyle kıyasıya mücadele eden iki rakipten birinin yokluğunda diğerinin de bir anlam ifade etmeyeceği derbi takımları.

8. Suflenin, neden bu kadar çok sevdiğimizin kanıtı niteliğinde olan katı ve kuru görünümü ile içinde barındırdığı yumuşak ve ıslak çikolatası.

9. Hayat yolunda karşılaştığımız olumsuzluklar sonucu katlandığımız hüzünler ve bunlar olmayınca kıymetini bilemeyeceğimiz mutluluklarımız.

10. O rengarenk gökkuşağının oluşmasına neden olan, iç karartıcı yağmurlu bir gün sırasında kara bulutların arkasından yüzünü gösteren güneş.

11. Birinin dış görünüşüne aldırmadan, kalbini de sevebileceğimizi hatırlatan "Güzel ve Çirkin".

11. Birinin dış görünüşüne aldırmadan, kalbini de sevebileceğimizi hatırlatan "Güzel ve Çirkin".

Sıcacık hikayesi ve büyülü atmosferi ile kalbinize işleyecek bir film... Güzel ve Çirkin Sinemalarda!