Görüş Bildir
Haberler
Gülşen İçin Kritik Gün

Gülşen İçin Kritik Gün

İmam hatiplilere yönelik sözleri nedeniyle hakkında başlatılan soruşturma kapsamında tutuklanan Gülşen'in bugün tutukluluğuna itiraz talebi karara bağlanacak.

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

İmam hatiplilere yönelik sözleri nedeniyle tepkilerin odağında yer alan şarkıcı Gülşen, geçen hafta perşembe günü tutuklandı. Şarkıcının avukatı Emek Emre, Gülşen'in cezaevine girmesinin hemen ardından tutukluluk durumuna itiraz etti. Verilen 3 günlük süre doldu, mahkeme bugün dilekçeyi karara bağlayacak.

T24'te yer alan habere göre, yapılan tutukluluğa itirazı değerlendirmesi beklenen mahkemenin vereceği karar başta avukatları olmak üzere herkes tarafından merakla bekleniyor. Mahkeme itirazı yerinde bulup Gülşen’in tahliyesine karar verebilir.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
Reklam
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
19
9
3
1
1
1
1
Yorumlar Aşağıda
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Fatma Akyüz

Kamuoyuna sempatik görünmek için salıverecekler zaten rüşvet skandallarını ancak böyle ört bas edebilirler.

Designo Notte

Sanki çıkarmazlarsa daha çok Gülşen tartışılır gibi geliyor. Bu da iyi bir kamuflaj. Endişeleniyorum çünkü küçücük çocuğu var. Umarım sizin dediğiniz gibi olur.

Kayıp

kararın olumsuz olaçağini düşünmüyorum, yani çıkar.. çünkü tersi olursa adaletle işleri olmadığının kanıtı olur, ki bununla alakaları olmadığını coğumuz bili... Devamını Gör

Ersin İdmanyurdu

Karar bellidir çoktan telefon gitmiştir. Ülkeyi kabile devletine çevirdiniz amk sizin.