Görüş Bildir
Haberler
Günlük Burç Yorumuna Göre 11 Ağustos Cuma Günün Nasıl Geçecek?

Günlük Burç Yorumuna Göre 11 Ağustos Cuma Günün Nasıl Geçecek?

Sevgi Yiğit
10.08.2023 - 18:44

11 Ağustos Cuma gününde burçları neler bekliyor? Günün en şanslı burcu hangisi? Günün en kazançlı burcu hangisi? Günlük burç yorumlarına göre 11 Ağustos Cuma günün nasıl geçecek? İşte yeni günde aşk, sağlık, kariyer ve para konularında burcunuzun yorumları...

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

Sevgili Koç ve Koç Yükselenler;

Sevgili Koç ve Koç Yükselenler;

Sevgili Koç, bugün senin için iletişimi yoğun bir gün olacaktır. Sabah saatlerinde partnerinle, çocuklarınla görüşebilir, haberleşebilirsin. Aşk hayatınla ilgili, beklemediğin birinden de haber alman mümkün. Akşam saatlerinde ise, yakın çevrendeki kişilerle, akrabalarınla, dostlarınla bir araya gelebilirsin fakat duygusal hassasiyetler gösterebilirsin. Alınganlıklara ve dalgınlıklara dikkat etmende fayda var. Sevgiyle kal.

Sevgili Boğa ve Boğa Yükselenler;

Sevgili Boğa ve Boğa Yükselenler;

Sevgili Boğa, bugün maddi konularla ilgili birtakım işlerinle ilgilenebilir, hesap yapabilirsin. Sabah saatlerinde aile bireyleriyle maddi konularla ilgili görüşebilir veya gayrimenkul konuları ile ilgili finansal işlerle ilgilenebilirsin. Akşam saatlerinde ise, bir tanıdığının sağlığı ile ilgili bazı gündemler olabilir. Gereksiz harcamalar yapma eğiliminde de olabilir. Sevgiyle kal.

Sevgili İkizler ve İkizler Yükselenler;

Sevgili İkizler ve İkizler Yükselenler;

Sevgili İkizler, bugün sabah saatlerinde yakın dostlarınla ya da akrabalarınla haberleşebilir, görüşebilirsin. Ticari görüşmeler yapman da mümkün. Akşam saatlerinde ise sosyal hayatın hareketleniyor. Partnerinle keyifli vakit geçirebilir veya arkadaşlarınla eğlenceli programlar yapabilirsin. Fakat dalgınlıklara, unutkanlıklara ve duygusal hassasiyetlere müsait etkiler altında olacaksın. Sevgiyle kal.

Sevgili Yengeç ve Yengeç Yükselenler;

Sevgili Yengeç ve Yengeç Yükselenler;

Sevgili Yengeç, bugün senin için sağlık konuları ve geri planda yürüttüğün işler öne çıkıyor. Sabah saatlerinde, maddi konularla ilgili ya da yakınlarının sağlığı ile ilgili birtakım gündemlerin olabilir, görüşmeler yapabilirsin. Akşam saatlerinde ise, aile bireylerinin sağlığıyla ya da gayrimenkul konuları ile ilgili bazı gelişmeler olabilir. Kendi sağlığına da dikkat etmende fayda var. Sevgiyle kal.

Sevgili Aslan ve Aslan Yükselenler;

Sevgili Aslan ve Aslan Yükselenler;

Sevgili Aslan, bugün arkadaşlarınla ve yakınlarınla iletişimin, görüşmelerin yoğun olabilir. Sabah saatlerinde arkadaşlarınla görüşebilir, haberleşebilirsin. Uzun zamandır görüşmediğin kişilerden haber alman mümkün. Akşam saatlerinde ise akrabalarınla ya da yakın dostlarınla bir araya gelebilirsin. Fakat sosyal ilişkilerinde alınganlıklar ve duygusal hassasiyetler gösterebilirsin. Sevgiyle kal.

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

Sevgili Başak ve Başak Yükselenler;

Sevgili Başak ve Başak Yükselenler;

Sevgili Başak, bugün sabah saatlerinde kendi sağlığınla ya da bir yakınının sağlığıyla ilgili bazı görüşmeler yapabilirsin. Bir arkadaşınla gizli saklı konuşmalar yapman da mümkün. Akşam saatlerinde ise maddi konularla ilgili, miras, nafaka ya da sağlık konuları ile ilgili birtakım gündemlerin olabilir, görüşmeler yapabilirsin. Eşinle, partnerinle ilişkide duygusal hassasiyetler ve alınganlıklar gösterebilirsin. Kendi sağlığına da dikkat etmende fayda var. Sevgiyle kal.

Sevgili Terazi ve Terazi Yükselenler;

Sevgili Terazi ve Terazi Yükselenler;

Sevgili Terazi, bugün sabah saatlerinde, uzun zamandır görüşmediğin tanıdıklarınla haberleşebilir, karşılaşabilirsin. Arkadaşlarınla seyahat programları da yapabilirsin. Akşam saatlerinde ise, seyahat ile ilgili, uzakta yaşayan tanıdıklarınla ilgili bazı gündemlerin olabilir. Yeni karşılaşmalar yaşaman, yeni insanlarla tanışman da mümkün. Günlük işlerini düzenlemekte bir miktar zorlanabilirsin. Sağlığınla ilgili hassasiyetlerin ya da günlük akışında karışıklıklar olabilir. Sevgiyle kal.

Sevgili Akrep ve Akrep Yükselenler;

Sevgili Akrep ve Akrep Yükselenler;

Sevgili Akrep, bugün sabah saatlerinde işinle, finansal konularla ya da yakınlarının sağlığıyla ilgili bazı gündemlerin olabilir, görüşmeler yapabilirsin. Akşam saatlerinde ise, daha içe dönük etkiler var. Sağlık konularıyla ilgili birtakım gelişmeler yaşayabilir veya aşk hayatınla ilgili iç dünyanda sorgulamaların olabilir. Sevgiyle kal.

Sevgili Yay ve Yay Yükselenler;

Sevgili Yay ve Yay Yükselenler;

Sevgili Yay, bugün sabah saatlerinde, uzakta yaşayan ya da uzun zamandır görüşmediğin tanıdıklarınla haberleşebilir, bir araya gelebilirsin. Yeni karşılaşmalar yaşaman da mümkün. Akşam saatlerinde ise, sosyal hayatın hareketleniyor. Arkadaşlarınla bir araya gelebilir, eğlenceli vakit geçirebilirsin fakat duygusal hassasiyetlerin, alınganlıkların olabilir. Yalnız bir Yaysan, yeni karşılaşmalar yaşayabilirsin fakat hayal kırıklıklarına müsait etkiler de var. İlişkilere gerçekçi yaklaşmanda fayda var. Sevgiyle kal.

Sevgili Oğlak ve Oğlak Yükselenler;

Sevgili Oğlak ve Oğlak Yükselenler;

Sevgili Oğlak, bugün sabah saatlerinde finansal veya sağlıkla ilgili bazı konular üzerinde görüşmeler yapabilirsin. Akşam saatlerinde ise kariyerinle veya gayrimenkul konuları hakkında yakın çevrendeki kişilerle haberleşebilir, görüşebilirsin. Ancak psikolojik ya da fiziksel sağlıkla ilgili hassasiyetlerin veya zihinsel dağınıklığın olabilir. İletişimde gereksiz alınganlıklara ve hassasiyetlere dikkat etmen faydalı olacaktır. Sevgiyle kal.

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

Sevgili Kova ve Kova Yükselenler;

Sevgili Kova ve Kova Yükselenler;

Sevgili Kova, bugün sabah saatlerinde eşinle ya da partnerinle bir araya gelebilir, haberleşebilirsin. Sevgi paylaşımın yoğun olabilir. Akşam saatlerinde ise, uzun zamandır görüşmediğin tanıdıklarınla ya da uzakta yaşayan yakınlarınla görüşebilir, haberleşebilirsin. Eğlenceli vakit geçirebilirsin. Fakat harcamalarına dikkat etmende fayda var. Sevgiyle kal.

Sevgili Balık ve Balık Yükselenler;

Sevgili Balık ve Balık Yükselenler;

Sevgili Balık, bugün sabah saatlerinde aile bireyleriyle bir araya gelebilir veya gayrimenkul konuları ile ilgili bazı görüşmeler yapabilirsin. Akşam saatlerinde ise sağlığınla ya da finansal konularla ilgili gündemlerin, görüşmelerin olabilir. Gayrimenkul yatırımı konuları ya da aile bireylerinin sağlığı açısından destekleyici etkiler altında olacaksın. Fakat ailenle ilişkilerinde alınganlıklar gösterebilirsin. Sevgiyle kal.

Çin Burcu yorumunuz için de sizleri şuraya alalım 👇

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
Reklam
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
5
3
3
2
1
0
0
Yorumlar Aşağıda
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
ömer

Burçlardan bi gün kötü bişey çıksın arka azı dişimi kıracam 😅😅

kubrickss

Her burçta bir gayrimenkul konusu olması peki:))