Görüş Bildir
Haberler
Günlük Burç Yorumuna Göre 13 Nisan Perşembe Günün Nasıl Geçecek?

Günlük Burç Yorumuna Göre 13 Nisan Perşembe Günün Nasıl Geçecek?

Sevgi Yiğit
12.04.2023 - 18:39

13 Nisan Perşembe gününde burçları neler bekliyor? Günün en şanslı burcu hangisi? Günün en kazançlı burcu hangisi? Günlük burç yorumlarına göre 13 Nisan Perşembe günün nasıl geçecek? İşte yeni günde aşk, sağlık, kariyer ve para konularında burcunuzun yorumları...

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

Sevgili Koç ve Koç Yükselenler;

Sevgili Koç ve Koç Yükselenler;

Sevgili Koç, günün ilk yarısında işinle ve kariyerinle ilgili birtakım gündemlerin, görüşmelerin ve streslerin olabilir. Sorumlulukların ağır gelebilir. Karamsarlıklara ve abartılı tepkilere dikkat etmende fayda var. Öğleden sonraki saatlerde ise durumlara daha geniş perspektiften bakabilir ve kendini daha iyi hissedebilirsin. Sağlığınla ilgili de birtakım gündemlerin olabilir. Bugün önemli görüşmelerini ve işlerini, 17.00 öncesinde yapmanda fayda var. Sevgiyle kal.

Sevgili Boğa ve Boğa Yükselenler;

Sevgili Boğa ve Boğa Yükselenler;

Sevgili Boğa, günün ilk yarısında, senin sağlığın ya da uzaktaki tanıdıklarının yakınlarının sağlığı ile ilgili birtakım gündemlerin, görüşmelerin ve streslerin olabilir. Tanıdıklarınla, akrabalarınla ya da hukuki konularınla ilgili bazı durumlar içinde büyüyüp, stres yaratabilir. Günün devamında ise sosyal hayatın hareketlenebilir, görüşmelerin olabilir. Uzak tanıdıklarınla ya da uzakta yaşayan yakınlarınla bir araya gelebilir, onlardan yardım ve destek görebilirsin. Bugün önemli görüşmelerini ve işlerini, 17.00 öncesinde yapmanda fayda var. Sevgiyle kal.

Sevgili İkizler ve İkizler Yükselenler;

Sevgili İkizler ve İkizler Yükselenler;

Sevgili İkizler, günün ilk yarısında maddi konularla ilgili ya da sağlığınla ilgili birtakım görüşmelerin, gündemlerin ve streslerin olabilir. Aynı zamanda sosyal çevrenden bazı kişilerin sağlığıyla ilgili de gündemlerin, görüşmelerin olabilir. Günün devamında ise sağlığınla, kariyerinle ya da finansal konularınla ilgili birtakım gelişmeler yaşayabilirsin. Bugün, önemli görüşmelerini ve işlerini 17.00 öncesinde yapmanda fayda var. Sevgiyle kal.

Sevgili Yengeç ve Yengeç Yükselenler;

Sevgili Yengeç ve Yengeç Yükselenler;

Sevgili Yengeç, günün ilk yarısında kariyerinle, sözleşmelerinle, evliliğinle ve ortaklıklarınla ilgili birtakım gündemlerin, görüşmelerin ve streslerin olabilir. Duyguların ve mantığın arasında ikilem yaşayabilirsin. Günün devamında ise uzakta yaşayan tanıdıklarınla ya da uzun zamandır görüşmediğin yakınlarınla görüşebilir, haberleşebilirsin. Yayıncılık, turizm, eğitim ve seyahatle ilgili de bazı gündemlerin olabilir. Bugün, önemli görüşmelerini ve işlerini 17.00 öncesinde yapmanda fayda var. Sevgiyle kal.

Sevgili Aslan ve Aslan Yükselenler;

Sevgili Aslan ve Aslan Yükselenler;

Sevgili Aslan, günün ilk yarısında ticari işlerinle, eğitiminle, seyahatlerinle, sağlığınla ya da hukuki konularınla ilgili bazı gündemlerin, görüşmelerin ve streslerin olabilir. Yurtdışı bağlantılı işlerle ilgili bazı pürüzler yaşaman mümkün. Günün devamında ise finansal konularla, psikolojik ve fiziksel sağlığınla ilgili bazı güzel gelişmeler yaşayabilirsin. Bugün, önemli görüşmelerini ve işlerini 17.00 öncesinde yapmanda fayda var. Sevgiyle kal.

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

Sevgili Başak ve Başak Yükselenler;

Sevgili Başak ve Başak Yükselenler;

Sevgili Başak, günün ilk yarısında kendi sağlığınla ya da çocuğunun sağlığıyla, partnerinle olan ilişkinle ilgili bazı gündemlerin, görüşmelerin ve streslerin olabilir. Sağlığınla ilgili hassasiyetler ya da finansal konularla ilgili stresler yaşayabilirsin. Günün devamında ise partnerinle ya da çocuğunla görüşebilir, bir araya gelebilir, onlardan yardım ve destek görebilirsin. Bugün, önemli görüşmelerini ve işlerini 17.00 öncesinde yapmanda fayda var. Sevgiyle kal.

Sevgili Terazi ve Terazi Yükselenler;

Sevgili Terazi ve Terazi Yükselenler;

Sevgili Terazi, günün ilk yarısında aile bireylerinle ilgili birtakım gündemlerin, görüşmelerin ve streslerin olabilir. Partnerinle ya da aile büyükleriyle görüşebilir, bir araya gelebilirsin fakat bu üzerinde stres yaratabilir. Günün devamında ise evinle, ailenle ilgilenebilirsin. Aile bireylerinin sağlığıyla ilgili de bazı gelişmeler yaşayabilirsin. Bugün, önemli görüşmelerini ve işlerini 17.00 öncesinde yapmanda fayda var. Sevgiyle kal.

Sevgili Akrep ve Akrep Yükselenler;

Sevgili Akrep ve Akrep Yükselenler;

Sevgili Akrep, günün ilk yarısında ticari işlerinle, yakın çevrendeki kişilerle, ulaşım ve eğitimle ilgili bazı gündemlerin ve streslerin olabilir. Solunum yollarınla ilgili hassasiyetlerin de olabilir. Günün devamında da partnerinle görüşebilir, haberleşebilirsin. Partnerinden yardım ve destek görebilirsin. Çocuklarının eğitimiyle ilgili de bazı gündemlerin olabilir. Bugün, önemli görüşmelerini ve işlerini 17.00 öncesinde yapmanda fayda var. Sevgiyle kal.

Sevgili Yay ve Yay Yükselenler;

Sevgili Yay ve Yay Yükselenler;

Sevgili Yay, günün ilk yarısında aşk hayatınla, çocuklarınla ya da maddi konularınla ilgili bazı gündemlerin ve streslerin olabilir. ilişkinde öz değer algını sorgulayabileceğin durumlar yaşaman da mümkün. Çocuklarının sağlığıyla ilgili bazı görüşmeler de yapabilirsin. Günün devamında ise ailenle görüşebilir, aile ilişkilerini onarabilirsin. Bugün, önemli görüşmelerini ve işlerini 17.00 öncesinde yapmanda fayda var. Sevgiyle kal.

Sevgili Oğlak ve Oğlak Yükselenler;

Sevgili Oğlak ve Oğlak Yükselenler;

Sevgili Oğlak, günün ilk yarısında evinle ve ailenle ilgili bazı gündemlerin, streslerin olabilir. Aile bireyleriyle ilişkilerinde yargılayıcı olmamaya dikkat etmende fayda var. Gayrimenkul konularınla ilgili de bazı görüşmelerin olabilir. Günün devamında ise ticari görüşmelerin, yakın çevrenle iletişimin ya da eğitiminle ilgili gündemlerin olabilir. Bugün, önemli görüşmelerini ve işlerini 17.00 öncesinde yapmanda fayda var. Sevgiyle kal.

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

Sevgili Kova ve Kova Yükselenler;

Sevgili Kova ve Kova Yükselenler;

Sevgili Kova, günün ilk yarısında ticari işlerin, iletişimin, yakın çevren, eğitim hayatın ve ulaşımınla ilgili bazı gündemlerin, görüşmelerin ve streslerin olabilir. Solunum yollarınla ilgili hassasiyetlerin de olabilir. Yakın çevrendeki kişilerin sağlığıyla ilgili gelişmeler ya da iletişimde pürüzler yaşaman da mümkün. Günün devamında ise maddi konularla ya da sağlığınla ilgili görüşmeler yapabilirsin. Bugün, önemli görüşmelerini ve işlerini 17.00 öncesinde yapmanda fayda var. Sevgiyle kal.

Sevgili Balık ve Balık Yükselenler;

Sevgili Balık ve Balık Yükselenler;

Sevgili Balık, günün ilk yarısında maddi konularınla, para girişlerinle ya da ödemelerinle ilgili bazı gündemlerin, görüşmelerin ve streslerin olabilir. Sağlığınla ya da parasal işlerle ilgili görüşmeler yapabilirsin. Günün devamında ise sosyal hayatın hareketlenebilir. Arkadaşlarınla, dostlarınla bir araya gelebilirsin. Bugün, önemli görüşmelerini ve işlerini 17.00 öncesinde yapmanda fayda var. Sevgiyle kal.

Çin Burcu yorumunuz için de şuraya alalım sizleri 👇

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
Reklam
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
4
3
0
0
0
0
0
Yorumlar Aşağıda
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın