Görüş Bildir
Haberler
Günlük Burç Yorumuna Göre 14 Ağustos Çarşamba Günün Nasıl Geçecek?

Günlük Burç Yorumuna Göre 14 Ağustos Çarşamba Günün Nasıl Geçecek?

astroirem
13.08.2024 - 18:00

Yeni ayın etkisi ve iki güçlü gezegenin kavuşumuyla mücadeleci bir güne başlıyoruz. Mars ile Jüpiter Ağustos ayında dengeleri bir kez daha değiştirecek! 

Peki, 14 Ağustos Çarşamba günü burçları neler bekliyor? Burç yorumlarına göre bugün nasıl geçecek? Bugünün en kazançlı burcu hangisi? Günün en şanslı burcu hangisi? On iki burç için gezegenlerin konumuna göre aşk, para, sağlık ve kariyer konularını yorumladık: Bakalım günlük burç yorumlarına göre senin 14 Ağustos Çarşamba günün nasıl geçecek?

İşte yeni günde aşk, sağlık, kariyer ve para konularında burcunuzun yorumları...

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

Sevgili Koç ve Yükselen Koç Burçları

Sevgili Koç ve Yükselen Koç Burçları

Sevgili Koç, bugün sevdiklerin için mücadele edebilirsin. Özellikle partnerin ve varsa çocukların için yapamayacağını hiçbir şey yok. Jüpiter'in destekleyici etkisi altında onlarla birlikte güzel bir gün geçirebilirsin. Hafta içinde profesyonel yaşamı küçük bir mola vererek ailene ayıracağın vakit, sana düşündüğünden çok daha iyi gelebilir. Hatta bugün hane içinde mutluluğunuzu perçinleyecek çok özel bir haber de alabilirsin. 

Öte yandan bugün, iş hayatında da önemli kararlar vermen gerekebilir. Fakat bunun için önce iyi bir göz damcı olsan iyi edersin. Belki ailecek geçirdiğin keyifli vakit bu anlamda da işine yarayabilir. Önemli projelerden kısa süreliğine uzak kalmak, objektif bakmana sağlayabilir ve perspektifini genişletebilir. 

Tüm bunların yanında hayattan keyif aldığın bir gün seni bekliyor. Sevildiğini hissettiğin, yeteneklerini fark ettiğin ve önemli kararlar verdiğin gün boyunca hak ettiğin güzellikler seni bulacaktır. Gökyüzünün bu enerjisinden sonuna kadar faydalanarak mutluluğa da odaklan. Yarın görüşmek üzere, sevgiyle kal...

Sevgili Boğa ve Yükselen Boğa Burçları

Sevgili Boğa ve Yükselen Boğa Burçları

Sevgili Boğa, bugün geleneksel bir duruş sergileyerek geniş ailene odaklanabilirsin. Uzun sofralar kurup tüm aileyi bir araya toplamak isteyebilirsin. Mutluluğunu ve kazandıklarını paylaşmak için sevdiklerinin yanında hissetmek senin için her zamankinden çok daha önemli olacaktır. Bu dönemde özellikle de Mars'ın enerjisiyle lütufkar ve hoşgörülü tavırların ile fark edileceksin. Üstelik yalnızca aile içinde değil iş yerinde de dikkat çekeceksin. 

İşte tam da bu noktada fırsatları iyi değerlendirmelisin. Uyumlu bir şekilde hareket ederek aşırıya kaçmadan, gücünü göstermelisin. Hırslarını ve alçak gönüllülüğünü dengede tutarsan, günün kazananı sen olabilirsin. Tabii bu arada kazançlarını katlamak ve istediğini elde etmek için biraz risk de alman gerekebilir. 

Tüm bunların yanında sağlık konusunda da uyarıda bulunmalıyız. Bu dönemde yediklerine dikkat etsen iyi olur. Sağlığın için dengeli beslenmek gücüne güç katarak şifa bulmanı sağlayacaktır. Yarın görüşmek üzere, sevgiyle kal...

Sevgili İkizler ve Yükselen İkizler Burçları

Sevgili İkizler ve Yükselen İkizler Burçları

Sevgili İkizler, bugün hemen her şeyi kazanca dönüştürecek bir yol bulabilirsin. Girişimci kimliğini uyandıran Jüpiter, yaratıcı enerjilerin de bir araya gelmesini sağlayacak. Haliyle iş hayatında değişiklikler söz konusu olacaktır. Üstelik bu değişim hobilerin işe dönüşmesi gibi heyecan verici durumları da beraberinde getirebilir. Yorulmadan kazanmak, kimin hayali değil ki? Ama seninki gerçek olabilir! 

Tam da bu noktada özellikle aldığın risklere dikkat etmelisin. Kurmak istediğin işi gerçekçi temeller üzerine inşa etmelisin. İletişim yeteneklerine güvenmeli, fakat sosyal mecralar konusunda temkinli adımlar atmalısın. İşinin iç düzenini kurduktan sonra teknoloji ve çevrimci platformları da öncelik haline getirmelisin. Tabii tüm bunlar için adım adım ilerlemeli ve fırsatları gözetmelisin. 

Gelelim artık hayatına! Profesyonel yaşantın seni yormasa da aşk hayatında işler biraz karışabilir. Yoğun gündemin arasında partnerine yeterince zaman ayıramayabilirsin. Dikkatli ol, kazanmak sadece para ile olmuyor! Hayatın dengesini ilişkilerle bulan İkizler burçları için aşk da bir hayli önemli. Yarın görüşmek üzere, sevgiyle kal...

Sevgili Yengeç ve Yükselen Yengeç Burçları

Sevgili Yengeç ve Yükselen Yengeç Burçları

Sevgili Yengeç, bugün tahammül seviyen azalabilir. Çabalamak, sürekli bir şeyler için uğraşmak ve karşılıksız vermek seni düşündüğünden çok daha fazla yorabilir. Duygusal anlamda beslendiğin ilişkiler sayesinde yorulduğunu çoğu zaman fark etmesen de bugün o gün değil! Zira bu ara, özellikle arkadaşlarından ve dostlarından ilgi bekleyeceksin. Sevmek güzel şey ama sevilmek de isteyeceksin. Yeterince ilgi görmezsen biraz da gergin olacaksın. Ne diyelim, Mars'ın etkisi altında sevginin karşılığını alman şart. 

İşte tam da bu noktada gününü sevdiklerinle birlikte geçirebilirsin. Gününü ilk yarısından itibaren dostlarından olmak sana güç verecektir. Mümkünse bugün iş hayatınla ilgili hiçbir şey düşünmeyeceksin. Belki de birkaç günlük izin alarak kısa bir tatile çıkmanın zamanı gelmiştir. 

Tatil demişken, çıktığın yoldan aşkı da bulabilirsin. Bekar Yengeç burcu da ne kadar ilişkisi olanlar da kazanacak. Zira bu dönemde partnerinle her zamankinden çok daha yakın olacaksın. Aşk hayatında dürtsel bir şekilde hareket edip tutkulara kapılacaksın. Yarın görüşmek üzere, sevgiyle kal...

Sevgili Aslan ve Yükselen Aslan Burçları

Sevgili Aslan ve Yükselen Aslan Burçları

Sevgili Aslan, bugün ihtiyacın olan tek şey yalnızlık! Mars ile Jüpiter arasındaki etkileşim seni iç dünyana döndürecek. Zihnini tüm negatiflerden arındırmanı sağlayan bu durum, felsefi konular ve inançların üzerine odaklanmanı sağlayacak. Manevi bir güçle dolup taşacağın bu süreç aynı zamanda yaşam enerjini ve motivasyonunu da artıracak. Sevgi ile beslenecek dua, dilek ve inançsal ritüellerle yeniden başlama enerjisi bulacaksın. 

Bu aşamada nereden başlayacağını iyi biliyor olmalısın. Hayatında yolunda gitmeyen ne varsa oraya odaklanmalısın. İki güçlü gezegen arasındaki kavuşumun destekleyici enerjisiyle bütçeni de dikkatle yönetmelisin. Varsa borçlarını ödemeye ve düzlüğe çıkmaya çalışmalısın. Yoksa bir an önce yatırım planı yapmalısın. 

Biraz da açıktan söz edelim. Hayatta sıkı sıkıya bağlandığın gün boyunca romantik de olacaksın. Duygularını paylaşmak isteyecek bunun için flört edeceksin. Bu aralar yeni insanlarla tanışmak ve duygusal heyecanlara kapılmak isteyebilirsin. Yarın görüşmek üzere, sevgiyle kal...

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

Sevgili Başak ve Yükselen Başak Burçları

Sevgili Başak ve Yükselen Başak Burçları

Sevgili Başak, bugün mücadele edeceksin. Zira, Mars ile Jüpiter arasındaki kavuşum enerjisi Başak burçlarının gücüne güç katacak. Başarmak, ilerlemek, daha iyisini yapmak ve yükselmek bugün senin için her zamankinden çok daha önemli olacak. Harekete geçmeni sağlayan bir diğer konu ise iş hayatındaki hırsların olacak. Hak ettiğini elde etmek için kararlı bir şekilde harekete geçecek ve ödülünü alacaksın. Fakat bunu yaparken doğru strateji ile ilerlemeli ve dikkatli olmalısın. 

Açıkçası bugün, rekabetçi yüzün ile karşılaşmayı istemeyiz. Çünkü kazanmak için her şeyi yapabilecek tutkuya sahipsin. Bu noktada finansal kararlar alırken temkinli olmalısın. Yatırımlarında ve girişim planlarında sınırı aşmamalısın. Kazancına doğru orantılı riskler almalı, günün sonunda başarının tadını çıkarmalısın. 

Peki ya aşk? Bugün senin için toplanan dost meclisi bu konuda destekçin olabilir. Onların desteğiyle aşkı bulabilirsin. Ağustos ayında ikinci yarısı başlıyor, sen de romantizme ve tatlı sürprizlere hazırlansan iyi edersin. Yarın görüşmek üzere, sevgiyle kal...

Sevgili Terazi ve Yükselen Terazi Burçları

Sevgili Terazi ve Yükselen Terazi Burçları

Sevgili Terazi, bugün kendini güçlü ve özgür hissedeceksin. Sınırlarını aşmış ve zinciri kırmış gibisin... Zorluklar karşısında zafer elde etmeye de hazır olsan iyi edersin. Çünkü Jüpiter yaşam enerjini taçlandıracak. Sana bağımsızlığını verecek olan bu güçlü gezegen yeniliklerin de habercisi olacak. Ne diyelim, özgürlük için maceraya atılmanın zamanı gelmiş. 

Bugünden itibaren özgürleşmek için büyümeye, büyümek için özgürleşmeye ihtiyacın olduğunu düşünebilirsin. Seni besleyen duyguları ön plana çıkararak ilerlemenin önünü açabilirsin. Yeteneklerin ve bilgin sayesinde istediğin gücü de elde edebilirsin. Sınırlarını aşmayı göze aldığında elde ettiklerine sen bile inanamayacaksın. 

Kendi yolunu çizmeye hazır olan Terazi burçları için iş ve aşk hayatında da yeni bir dönem başlayacak. Mesela aşk hayatında farklılıkları gözetmeksizin tutkularının peşinden koşabilirsin. İş hayatında ise baskıdan kurtulup kendi stratejilerini belirleyebilirsin. Tüm bunlar senin için gerçek bir reform olabilir. Bol şans. Yarın görüşmek üzere, sevgiyle kal...

Sevgili Akrep ve Yükselen Akrep Burçları

Sevgili Akrep ve Yükselen Akrep Burçları

Sevgili Akrep, bugün inandıkların için savaşacaksın. Doğrunun ve iyinin hak ettiğini alması için zorbalıklar ve basmakalıp düşünceler karşısında önemli mücadeleler verebilirsin. Yanlışa olan inancı ve kötülükleri hayatından uzaklaştırmak için bazı kişilere kendini anlatmak zorunda kalabilirsin. Bu aşamada yapmak istediğin değişiklikler için bazı aile üyelerinden destek bekleyebilirsin. Fakat unutmamalısın ki doğrunun yanında olmak güçtür ve sana en büyük destek yine kendinsin. 

Yola tüm bunları bilerek çıktığında kazanma ihtimalin çok daha fazla olacaktır. Mücadeleci ruhun, sınır tanımaz ve tutkulu kişiliğin istediğini elde etmen konusunda sana ilham verecektir. Bunların yanı sıra, Jüpiter'in etkisi altında yapabileceklerine inanmalısın. Yol göstericilerini de doğru belirlemelisin. Yanındaki kişileri özellikle motivasyonunu düşürmeyecek ve güvendiğin kişiler arasından seçmelisin. 

Aşk için ise içinde bulunduğun bu karmaşık süreci atlatmayı bekle. Duyguların netleşsin, geçmiş ile gelecek arasında bir seçim yap ve aşkı hisset. Yarın görüşmek üzere, sevgiyle kal...

Sevgili Yay ve Yükselen Yay Burçları

Sevgili Yay ve Yükselen Yay Burçları

Sevgili Yay, bugünden itibaren özellikle de iş hayatında bazı sorumlulukların artabilir. Jüpiter'in destekleyici gücü sayesinde artan görev ve vazifelerinin kıymetini bilsen iyi edersin. Zira bu durum yeteneklerini ve tecrübeni göstermek için eşsiz bir fırsat. Neler başarabileceğini bilen kendinden emin ve farkında Yay burçlarının bir adım öne çıkma zamanı geldi. 

Gökyüzü sana daha fazlasını vaat ederken durma! Elde edeceğin gücü ve önünde açıdan kapıları iyi değerlendir. Yaratıcı enerjileri bilgin ile harmanlayarak yenilikçi bakış açını ortaya çıkar. Mevcut düzeni içeriden değiştiremiyorsun dışına çıkmalısın. Şimdiden söyleyelim, iş değişikliği ve görüşmeler için harika bir dönemdesin. Hatta bugün beklentilerin ötesine çıkarak olmaz dediğin işlere de başvur. Beklenmedik haberler alabilirsin, hedefini yüksek tut. 

Gelelim romantik ilişkilerine. Jüpiter ilişkilerinde de sorumluluklarını artırabilir. Partilerin arandaki iletişimi güçlendirmek için elini taşın altına koymanın zamanı gelmiş olabilir. Yarın görüşmek üzere, sevgiyle kal...

Sevgili Oğlak ve Yükselen Oğlak Burçları

Sevgili Oğlak ve Yükselen Oğlak Burçları

Sevgili Oğlak, bugün bazı değer yargılarını ve çevrendekileri sorgulayabilirsin. Mars ile Jüpiter arasındaki güçlü bağ sayesinde sen de kendine bağlanabilirsin. Bir süredir ihmal ettiğin duygularına ve kendine odaklanabilirsin. Olduğun kişi ve olmak istediğin kişi arasında fark var mı bilmelisin. 

Şimdi hayatında değişiklikler yapabilirsin. Kendin olarak, inandıkların uğruna ve istediğin gibi hareket etmeye hazırsın. İş hayatına, kazancına, kariyer heveslerine ve hayat mücadelelerine odaklanmadan önce kendine odaklanmalısın. Böylece kendini çok daha iyi hissedeceksin. Hatta belki de uzun zamandır fark etmediğin şeyleri fark edeceksin. Bunun için biraz da tatile ve molaya ne dersin? 

Yaşadığın pek çok farkındalıkla birlikte değiştiğini hissedeceksin. Sanki yenileniyor ve gelişiyorsun... Bu aşamada daha fazla okumalı, yazmalı, bilgi ve tecrübe edinmeye odaklanması. Hayatın doğal akış ile birlikte gelen değişim ve dönüşümü kucaklamalısın. Tüm bu yenilikleri seveceğine de yarın görüşmek üzere, sevgiyle kal...

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

Sevgili Kova ve Yükselen Kova Burçları

Sevgili Kova ve Yükselen Kova Burçları

Sevgili Kova, bugün gündeminde aşk ve sevgi olacak. Mars ile Jüpiter kavuşurken sen de özel duygularla heyecan dolu bir aşka kavuşacaksın. Mutlu bir birliktelik, yeni başlangıçlar, büyük heyecanlar ve güçlü aile bağları gündeminde yer alacak. Sevmek ve sevildiğini hissetmenin mutluluğu ile birlikte kalbini açacaksın. Elbette bekar Kova burçlara kadar, diğerleri de şanslı olacak. Romantizmin seni güçlendirdiği bugün, mevcut ilişkini iyileştirmeye de odaklanabilirsin. Çünkü partnerinle aranda özel bir bağ kurulacak. 

Romantik ilişkilerdeki aşkın yanı sıra dokunduğun her işe duygularını katacaksın. Bu sayede yaratıcılığını ve hayalperestliğini ortaya çıkaracaksın. Haliyle iş hayatında da mutluluk seninle olacak. Tam da bu noktada finansal anlamda çıkar sağlayabilirsin. Kısacası bugün hayatın hemen her alanında kazanan taraf olacaksın. 

Pek de mücadele etmeden amacına ulaşmak keyifli olsa gerek. Bu süreci iyi değerlendir ve odak noktanı doğru belirle. Yarın görüşmek üzere, sevgiyle kal...

Sevgili Balık ve Yükselen Balık Burçları

Sevgili Balık ve Yükselen Balık Burçları

Sevgili Balık, bugün sosyal açıdan hareketli bir gün seni bekliyor. Mars ile Jüpiter'in kavuşum enerjisi seni flört etmeye ve yine heyecanlar aramaya yönlendirecek. Tabii bu durumda yeni insanlarla tanışmak ve sohbet etmek sana düşündüğünden çok daha iyi gelecek. Girdiğin her sohbette ve her ortamda dikkatleri üzerine çekmeyi de başaracaksın. Bu ilgi çekici ve heyecanlı halin, senin de hoşuna gidecek. 

Bu durumu sosyal hayatının dışında iş hayatında da kullanmaya ne dersin? Özellikle de ticari anlaşmalar ve görüşmeler sırasında, çekiciliğinle ön plana çıkabilirsin. Heyecanın ise sana güç vereceğini unutmamalısın. Heyecanla pek çok yeniliğe ard arda imza atabilirsin. 

Seni durduran hiçbir şey yokken hızlı hareket etmelisin. Hayat mücadele etmeden seni ödüllendirirken, ödülünü almayı bilmelisin. Tabii biraz yorucu ve hareketli bir gün geçireceksin. Fakat günün sonunda kazanmış ve mutlu olacaksın. Hayata sıkı sıkıya bağlanarak yaşam enerjisi ile dolacaksın. Yarın görüşmek üzere, sevgiyle kal...

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
Reklam
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
1
1
0
0
0
0
Yorumlar Aşağıda
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın