Görüş Bildir
Haberler
Günlük Burç Yorumuna Göre 16 Aralık Cuma Günün Nasıl Geçecek?

Günlük Burç Yorumuna Göre 16 Aralık Cuma Günün Nasıl Geçecek?

Sevgi Yiğit
15.12.2022 - 19:23

16 Aralık Cuma gününde burçları neler bekliyor? Günün en şanslı burcu hangisi? Günün en kazançlı burcu hangisi? Günlük burç yorumlarına göre 16 Aralık Cuma günün nasıl geçecek? İşte yeni günde aşk, sağlık, kariyer ve para konularında burcunuzun yorumları...

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

Sevgili Koç ve Koç Yükselenler;

Sevgili Koç ve Koç Yükselenler;

Sevgili Koç, sabah saatlerinde yoğun rüyalarının etkisinde güne başlayabilirsin. Günün ilk yarısı karmaşık etkiler var. Odaklanmakta güçlük çekebilir, kafa karışıklığı ve dalgınlık yaşayabilirsin. Mantığın ve duyguların arasında kalman mümkün. Aynı zamanda sindirim sistemi ve solunum yolları ile ilgili hassasiyetlerin de olabilir. Günün ikinci yarısında ise daha kararlı etkiler var. İşlerin ve sorumlulukların açısından destekleyici etkiler altındasın. Fakat akşamın ilerleyen saatlerinde sorumluluklarını, eleştiriyi ve kaygılarını abartmamaya özen göstermen iyi olur. Sevgiyle kal.

Sevgili Boğa ve Boğa Yükselenler;

Sevgili Boğa ve Boğa Yükselenler;

Sevgili Boğa, sabah saatlerinde aşk ilişkilerin veya sosyal ilişkilerinle ilgili bazı belirsizliklerle, kafa karışıklıklarıyla güne başlayabilirsin. Günün ilk yarısında aşk hayatında ilgili veya çocuğunun sağlığıyla ilgili bazı gündemlerin olabilir. Günün ikinci yarısı ise daha kararlı, daha pozitif etkiler var. Yakın bir kız arkadaşından destek görebilirsin. Fakat akşamın ilerleyen saatlerinde partnerine karşı yargılayıcı olmamaya özen gösterirsen iyi olur. Sevgiyle kal.

Sevgili İkizler ve İkizler Yükselenler;

Sevgili İkizler ve İkizler Yükselenler;

Sevgili İkizler, sabah saatlerinde aile içi ilişkilerinle, aile bireyleriyle ilgili bazı kaygıların, hayal kırıklıkların veya kafa karışıklıkların olabilir. Günün ilk yarısında ikili ilişkilerinde, ailenle veya eşinle ilişkinde zorlanman da mümkün. Duygularınla mantığın arasında kalabilirsin. Günün ikinci yarısı ise daha olumlu ve kararlı etkiler var. Mirasla, gayrimenkul yatırımıyla, ailenin parası ile ilgili veya aile bireylerinin sağlığıyla ilgili destekleyici etkilerin var. Akşam saatlerinde ise abartılı duygusal tepkiler vermemeye ve eleştirinin dozunu abartmamaya dikkat etmende fayda var. Sevgiyle kal.

Sevgili Yengeç ve Yengeç Yükselenler;

Sevgili Yengeç ve Yengeç Yükselenler;

Sevgili Yengeç, sabah saatlerinde güne biraz dalgın başlayabilir, güne adapte olmakta zorlanabilirsin. Yoğun rüyalar görmüş olman da mümkün. Unutkanlıklara dikkat edersen iyi olur. Günün ilk yarısında ticari işlerinle, eğitimle, senin veya yakınlarının sağlığıyla ilgili ufak tefek streslerin olabilir. Günün ikinci yarısında ise ikili ilişkilerinle alakalı destekleyici etkiler var. Partnerinden ve yakın çevrendeki bir kadından destek görebilirsin. Akşam saatlerinde de iletişimde yargılayıcı olmamaya özen gösterirsen iyi olur. Sevgiyle kal.

Sevgili Aslan ve Aslan Yükselenler;

Sevgili Aslan ve Aslan Yükselenler;

Sevgili Aslan, sabah saatlerinde parasal konularla ilgili bazı belirsizlikler, kararsızlıklar veyahut psikolojinle, sağlığınla ilgili hassasiyetler gündeminde olabilir. Günün ilk yarısında aşk hayatınla ve öz değer algınla ilgili bazı sorgulamaların olabilir. Duyguların ve mantığın arasında kalabilirsin. Günün ikinci yarısında ise kendini daha iyi ve güçlü hissedeceksin. Fakat akşamın ilerleyen saatlerinde para harcama eğilimine ve kibirli yaklaşımlarda bulunmamaya dikkat edersen iyi olur. Sevgiyle kal.

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

Sevgili Başak ve Başak Yükselenler;

Sevgili Başak ve Başak Yükselenler;

Sevgili Başak, sabah saatlerinde ikili ilişkilerinde biraz hayalperest yaklaşımlar sergilemen ve dalgın olman mümkün. Duygusal olarak hassasiyetlerin de olabilir. Günün ilk yarısında duyguların ve mantığının arasında kalabilir, ailenle ilişkilerinde eleştirel olabilirsin. Bedensel hassasiyetlerine, sindirim sistemine dikkat etmeni öneririm. Günün ikinci yarısı ise aşk hayatın açısından destekleyici etkiler altında olacaksın. İlişkinde bağ ve tutkuyu güçlendirebilirsin. Sanatsal aktiviteler açısından da güzel bir zaman dilimi olabilir. Fakat ilişkilerinde egoya ve kibre kapılmamaya özen gösterirsen iyi olur. Sevgiyle kal.

Sevgili Terazi ve Terazi Yükselenler;

Sevgili Terazi ve Terazi Yükselenler;

Sevgili Terazi, sabah saatlerinde yoğun rüyaların etkisinde güne başlayabilirsin. Uyanmakta güçlük çekmen de mümkün. Duygusal olarak veya sağlığın açısından hassasiyetlerin olabilir. Günün ilk yarısında iletişimde yargılayıcı olmamaya, yapacağın görüşmelerde agresif davranmamaya dikkat etmeni öneririm. Günün ikinci yarısında ise aile bireylerinin desteğini görebilirsin. Veyahut aile bireylerinin sağlığıyla ilgili güzel gelişmeler olabilir. Akşamın ilerleyen saatlerinde çevrene karşı eleştirinin dozunu kaçırmamaya özen göstermen gerekebilir. Sevgiyle kal.

Sevgili Akrep ve Akrep Yükselenler;

Sevgili Akrep ve Akrep Yükselenler;

Sevgili Akrep, sabah saatlerinde sosyal ilişkilerinde veya aşk ilişkilerinde netleştiremediğin durumlar, belirsizlikler, hayalperest yaklaşımlar, kararsızlıkların veya hayal kırıklığı olabilir. Günün ilk yarısında öz değerinle ilgili sorgulamalar yapabilirsin. Kontrolsüz harcamalar yapman, para çıkışlarının olması da mümkün. Günün ikinci yarısında ise daha kararlı etkiler var. Zihinsel olarak netleşiyorsun. Yakın çevrenden de destek görebilirsin. Akşamın ilerleyen saatlerinde egosal ve kibirli yaklaşımlarda bulunmamaya dikkat edersen iyi olur. Sevgiyle kal.

Sevgili Yay ve Yay Yükselenler;

Sevgili Yay ve Yay Yükselenler;

Sevgili Yay, sabah saatlerinde dalgınlık ve unutkanlık gibi etkiler söz konusu olabilir, organize olmakta güçlük çekebilirsin. Önemli bir işin varsa tedbirli olmanı öneririm. Duygusal hassasiyetlerin de fazla olabilir. Günün ilk yarısında duyguların ve aklın arasında kalabilirsin. Günün ikinci yarısında ise işin ve kazançların açısından güzel desteklerin var. Öz değer algını da güçlendirebilirsin. Akşam saatlerinde ise kibre kapılmamaya özen gösterirsen iyi olur. Sevgiyle kal.

Sevgili Oğlak ve Oğlak Yükselenler;

Sevgili Oğlak ve Oğlak Yükselenler;

Sevgili Oğlak, sabah saatlerinde dalgınlıklara, unutkanlıklara ve kararsızlıklara açık etkiler var. Kafanın içinde netleştiremediğin durumlar söz konusu olabilir. Günün ilk yarısında içsel sorgulamaların veyahut kaygıların olsa da günün ikinci yarısı daha kararlı ve kendinden emin olabilirsin. Seyahat, yayıncılık, eğitim ve uzaklarda yaşayan yakınlarınla ilgili gündemleri olabilir. Akşamın ilerleyen saatlerinde iletişim diline dikkat etmeni öneririm. Sevgiyle kal.

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

Sevgili Kova ve Kova Yükselenler;

Sevgili Kova ve Kova Yükselenler;

Sevgili Kova, sabah saatlerinde finansal konularla veya sağlığınla ilgili bazı hassasiyetlerin olabilir. Gün genelinde borç alıp vermemeni ve para ile ilgili önemli kararlar almamanı öneririm. Para harcama eğiliminde de artış olabilir. Günün ikinci yarısı ise psikolojik ve fiziksel sağlığın açısından destekleyici etkilerin var. Daha kararlı ve güçlü hissedebilirsin kendini. Sezgilerin de kuvvetli olacaktır. Akşamın ilerleyen saatlerinde kaygılarını iyi yönetmeye çalışmanı ve abartıdan kaçınmanı öneririm. Sevgiyle kal.

Sevgili Balık ve Balık Yükselenler;

Sevgili Balık ve Balık Yükselenler;

Sevgili Balık, sabah saatlerinde ikili ilişkilerinle, eşinle, partnerinle veya ortaklıklarınla ilgili hayalci yaklaşımlar sergilemen ve duygusal hassasiyetlerinin yoğun olması mümkün. Netleşmeyen, belirsiz kalan durumlarla ilgili kaygı da duyabilirsin. Dalgınlıklara ve unutkanlıklara dikkat etmeni öneririm. Günün ilk yarısı işinle ve ortaklıklarınla ilgili stresli etkilerin var. Günün ikinci yarısı ise partnerinle ilişkin ve sosyal hayatın gündemine yerleşiyor. Akşamın ilerleyen saatlerinde kibirli yaklaşımlardan ve önyargılardan uzak durmanı öneririm. Sevgiyle kal.

Çin Burcu yorumunuz için de şuraya alalım sizleri 👇

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
Reklam
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
5
1
1
1
1
0
0
Yorumlar Aşağıda
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın