Görüş Bildir
Haberler
Günlük Burç Yorumuna Göre 17 Haziran Cumartesi Günün Nasıl Geçecek?

Günlük Burç Yorumuna Göre 17 Haziran Cumartesi Günün Nasıl Geçecek?

Sevgi Yiğit
16.06.2023 - 19:01

17 Haziran Cumartesi gününde burçları neler bekliyor? Günün en şanslı burcu hangisi? Günün en kazançlı burcu hangisi? Günlük burç yorumlarına göre 17 Haziran Cumartesi günün nasıl geçecek? İşte yeni günde aşk, sağlık, kariyer ve para konularında burcunuzun yorumları...

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

Sevgili Koç ve Koç Yükselenler;

Sevgili Koç ve Koç Yükselenler;

Sevgili Koç, bugün kardeşlerin, yakın dostların, sosyal hayatın, çevrenle iletişimin ve ticari görüşmelerin senin için ön plana çıkıyor. Öğle saatlerinde, partnerinle iletişimin yoğun olabilir veyahut çocuğunun eğitimi ile ilgili bazı görüşmeler yapabilirsin. Gün genelinde de kardeşlerinle, dostlarınla bir araya gelebilir ve keyifli vakit geçirebilirsin. Bugün Ay, Yeni Ay öncesi kapanış fazında. Her türlü başlangıcını ve girişimlerini Yeni Ay sonrasına bırakmanı öneririm. Sevgiyle kal.

Sevgili Boğa ve Boğa Yükselenler;

Sevgili Boğa ve Boğa Yükselenler;

Sevgili Boğa, bugün maddi konular ve sağlığın senin için ön plana çıkıyor. Öğle saatlerinde aile bireylerinle maddi konularla ilgili görüşmeler yapabilirsin. Aile bireylerinin sağlığı, kardeşlerinle yapacağın görüşmeler de gündeminde olabilir. Gayrimenkul konuları ile ilgili de birtakım gündemlerin olabilir, girişimlerde bulunabilirsin. Bugün Ay, Yeni Ay öncesi kapanış fazında. Her türlü başlangıcını ve girişimlerini Yeni Ay sonrasına bırakmanı öneririm. Sevgiyle kal.

Sevgili İkizler ve İkizler Yükselenler;

Sevgili İkizler ve İkizler Yükselenler;

Sevgili İkizler, bugün Ay, burcunda ilerliyor ve kendi ihtiyaçların, isteklerin, dış görünüşün ve beden sağlığın senin için ön planda olacaktır. Öğle saatlerinde ticari işlerinle ilgili bazı girişimlerin, görüşmelerin olabilir. Gün genelinde de yakın çevrendeki kişilerle de iletişimin, görüşmelerin aktif ve yoğun olabilir. Bugün Ay, Yeni Ay öncesi kapanış fazında. Her türlü başlangıcını ve girişimlerini Yeni Ay sonrasına bırakmanı öneririm. Sevgiyle kal.

Sevgili Yengeç ve Yengeç Yükselenler;

Sevgili Yengeç ve Yengeç Yükselenler;

Sevgili Yengeç, bugün sağlık konuların ve geri planda yürüttüğün ticari işlerin senin için ön planda olacaktır. Gün genelinde maddi konularla, geri planda yürüttüğün ticari işlerinle ya da kendi sağlığınla ilgili birtakım görüşmeler yapabilir, girişimlerde bulunabilirsin. İş girişimlerin ya da iş görüşmelerin de olabilir. Bugün Ay, Yeni Ay öncesi kapanış fazında. Her türlü başlangıcını ve girişimlerini Yeni Ay sonrasına bırakmanı öneririm. Sevgiyle kal.

Sevgili Aslan ve Aslan Yükselenler;

Sevgili Aslan ve Aslan Yükselenler;

Sevgili Aslan, bugün sosyal hayatın, sosyal çevren ve görüşmelerin senin için ön planda olacaktır. Öğle saatlerinde iletişimin, görüşmelerin, konuşmaların yoğun olabilir. Fiziksel olarak da hareketli olabilirsin. Gün genelinde de kardeşlerinle, dostlarınla, yakın çevrendeki kişilerle bir araya gelebilir ve sosyalleşebilirsin. Bugün Ay, Yeni Ay öncesi kapanış fazında. Her türlü başlangıcını ve girişimlerini Yeni Ay sonrasına bırakmanı öneririm. Sevgiyle kal.

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

Sevgili Başak ve Başak Yükselenler;

Sevgili Başak ve Başak Yükselenler;

Sevgili Başak, bugün işin, kariyerin, sorumlulukların senin için ön planda olacaktır. Öğle saatlerinde, sağlığınla ya da geri planda yürüttüğün işlerle ilgili birtakım görüşmelerin ve girişimlerin olabilir. Gün genelinde de kendi sağlığın, yakınlarının sağlığı ya da geri planda yürüttüğün ticari işlerinle ilgili görüşmelerin, gündemlerin olabilir. Bugün Ay, Yeni Ay öncesi kapanış fazında. Her türlü başlangıcını ve girişimlerini Yeni Ay sonrasına bırakmanı öneririm. Sevgiyle kal.

Sevgili Terazi ve Terazi Yükselenler;

Sevgili Terazi ve Terazi Yükselenler;

Sevgili Terazi, bugün uzak tanıdıkların, uzun zamandır görüşmediğin yakınların,  eğitim ve hukuki konuların senin için ön planda olacaktır. Öğle saatlerinde de uzun zamandır görüşmediğin bazı tanıdıklarınla bir araya gelebilir ya da haberleşebilirsin. Gün genelinde görüşmelerin, konuşmaların, sosyal hayatın aktif olabilir. Bugün Ay, Yeni Ay öncesi kapanış fazında. Her türlü başlangıcını ve girişimlerini Yeni Ay sonrasına bırakmanı öneririm. Sevgiyle kal.

Sevgili Akrep ve Akrep Yükselenler;

Sevgili Akrep ve Akrep Yükselenler;

Sevgili Akrep, bugün finansal konuların ve sağlığın senin için ön planda olacaktır. Öğle saatlerinde işin, yatırımların, finansal konularınla ilgili ya da sağlığınla ilgili birtakım girişimlerin ve görüşmelerin olabilir. Gün genelinde ise yakınlarının sağlığı, ilişkilerin ve parasal konularınla ilgili bazı gelişmeler yaşayabilirsin. Bugün Ay, Yeni Ay öncesi kapanış fazında. Her türlü başlangıcını ve girişimlerini Yeni Ay sonrasına bırakmanı öneririm. Sevgiyle kal.

Sevgili Yay ve Yay Yükselenler;

Sevgili Yay ve Yay Yükselenler;

Sevgili Yay, bugün ikili ilişkilerin, evliliğin, ortaklıkların ve diğer insanlarla ilişkilerin senin için ön planda olacaktır. Öğle saatlerinde uzun zamandır görüşmediğin bazı tanıdıklarınla, yakınlarınla bir araya gelebilirsin. Partnerinle de görüşmen ya da seyahat planları yapman mümkün. Bugün Ay, Yeni Ay öncesi kapanış fazında. Her türlü başlangıcını ve girişimlerini Yeni Ay sonrasına bırakmanı öneririm. Sevgiyle kal.

Sevgili Oğlak ve Oğlak Yükselenler;

Sevgili Oğlak ve Oğlak Yükselenler;

Sevgili Oğlak, bugün günlük işlerin, sağlık konuların ve sorumlulukların senin için ön planda olacaktır. Öğle saatlerinde de sağlık konularıyla ya da işinle, finansal konularınla ilgili bazı girişimlerin, görüşmelerin olabilir. Gün genelinde de kendi sağlığın ya da yakınlarının sağlığı ile ilgili birtakım görüşmeler yapabilirsin. Bugün Ay, Yeni Ay öncesi kapanış fazında. Her türlü başlangıcını ve girişimlerini Yeni Ay sonrasına bırakmanı öneririm. Sevgiyle kal.

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

Sevgili Kova ve Kova Yükselenler;

Sevgili Kova ve Kova Yükselenler;

Sevgili Kova, bugün aşk hayatın ve çocukların senin için ön planda olacaktır. Öğle saatlerinde partnerinle bir araya gelebilir ya da çocuklarınla alakalı bazı görüşmeler yapabilirsin. Gün genelinde de partnerinle iletişimin ve sevgi paylaşımın açısından destekleyici etkiler altında olacaksın. Bugün Ay, Yeni Ay öncesi kapanış fazında. Her türlü başlangıcını ve girişimlerini YeninAy sonrasına bırakmanı öneririm. Sevgiyle kal.

Sevgili Balık ve Balık Yükselenler;

Sevgili Balık ve Balık Yükselenler;

Sevgili Balık, bugün evin ve ailen senin için ön planda olacaktır. Öğle saatlerinde de gayrimenkul konuları ile ilgili ya da aile bireylerinin sağlığı ile ilgili bazı görüşmeler yapabilirsin. Gün genelinde ise ailenle ve partnerinle görüşmelerin yoğun olabilir. Bugün Ay, Yeni Ay öncesi kapanış fazında. Her türlü başlangıcını ve girişimlerini Yeni Ay sonrasına bırakmanı öneririm. Sevgiyle kal.

Çin Burcu yorumunuz için de sizleri şuraya alalım 👇

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
Reklam
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
1
0
0
0
0
0
Yorumlar Aşağıda
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın