Görüş Bildir
Haberler
Günlük Burç Yorumuna Göre 17 Kasım Perşembe Günün Nasıl Geçecek?

Günlük Burç Yorumuna Göre 17 Kasım Perşembe Günün Nasıl Geçecek?

Sevgi Yiğit
16.11.2022 - 19:03

17 Kasım Perşembe gününde burçları neler bekliyor? Günün en şanslı burcu hangisi? Günün en kazançlı burcu hangisi? Günlük burç yorumlarına göre 17 Kasım Perşembe günün nasıl geçecek? İşte yeni günde aşk, sağlık, kariyer ve para konularında burcunuzun yorumları...

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

Sevgili Koç ve Koç Yükselenler;

Sevgili Koç ve Koç Yükselenler;

Sevgili Koç, bugün odağında işin, sorumlulukların, sağlığın, evcil hayvanların ve günlük işlerin yer alıyor. Günlük işlerini planlayıp düzenleyebilirsin. Aynı zamanda spora başlamak, yeni beslenme düzeni oluşturmak gibi sağlığınla ilgili yeni kararlar verebilirsin. Bugün Merkür’ün de Yay burcuna geçmesiyle önümüzdeki dönem seyahat ve eğitim ile ilgili yeni kararlar verebilir; daha iyimser ve coşkulu olabilirsin. Gün genelinde solunum yolları rahatsızlıklarına karşı da tedbirli olmanda fayda var. Sevgiyle kal.

Sevgili Boğa ve Boğa Yükselenler;

Sevgili Boğa ve Boğa Yükselenler;

Sevgili Boğa, bugün odağında aşk hayatın, çocukların, hobilerin ve hayatın keyifli yanları yer alıyor. Sanatsal aktivitelerde bulunabilir, partnerinle veya çocuğunla keyifli vakit geçirebilirsin. Bugün Merkür’ün de Yay burcuna geçmesiyle önümüzdeki dönem zihnin finansal konular, ödemeler, bankalar, miras, nafaka konularıyla meşgul olacaktır. Yeni ödeme planları yapabilir, maddi konularla ilgili yeni kararlar verebilirsin. Arkadaşların ve sosyal çevrenle alakalı bazı belirsizliklerin, kafanda çözümleyemediğin konular da olabilir. Sevgiyle kal.

Sevgili İkizler ve İkizler Yükselenler;

Sevgili İkizler ve İkizler Yükselenler;

Sevgili İkizler, bugün odağında evin, ailen, aile bireyleri ile ilişkilerin ve gayrimenkul konuların yer alıyor. Evinle ilgili düzenlemeler yapabilir, aile bireyleriyle görüşebilir; varsa sağlık sorunlarınla ilgilenebilirsin. Bugün Merkür’ün de Yay burcuna geçmesiyle önümüzdeki dönem zihnin sosyal ve ikili ilişkilerinle, evliliğinle, partnerinle meşgul olacaktır. İletişimin, konuşmaların, görüşmelerin yoğun olacaktır. Yeni karşılaşmalar yaşaman da mümkün. İşle ilgili netleştiremediğin, belirsiz kalan durumlar da söz konusu olabilir. Sevgiyle kal.

Sevgili Yengeç ve Yengeç Yükselenler;

Sevgili Yengeç ve Yengeç Yükselenler;

Sevgili Yengeç, bugün odağında kardeşlerin, yakın çevren, dostların, seyahatlerin, eğitimin, ticaret girişimlerin ve iletişimin yer alıyor. Konuşma ve görüşmelerin bugün yoğun olabilir. Kardeşlerinin sağlığı, ticari anlaşmaların ve seyahat planların öne çıkıyor. Bugün Merkür’ün de Yay burcuna geçmesiyle önümüzdeki dönem zihnin işinle, sağlığınla, sorumluluklarınla, evcil hayvanlarınla ve günlük angaryalarınla meşgul olacaktır. Bağışıklık sistemine de dikkat etmen gereken günler. Sevgiyle kal.

Sevgili Aslan ve Aslan Yükselenler;

Sevgili Aslan ve Aslan Yükselenler;

Sevgili Aslan, bugün odağında kazançların, gelirlerin, finansal konuların ve öz değer algın yer alıyor. Gelir gider dengesini planlayabilir, hesap yapabilir ve maddi işlerini organize edebilirsin. Merkür’ün de bugün Yay burcuna geçmesiyle önümüzdeki dönem zihnin aşk hayatınla, partnerinle, çocuklarınla ve eğlenceli aktivitelerle meşgul olacaktır. Keyif ve eğlence odaklı bir dönem olacak senin için. Arkadaşlarınla, sosyal çevrenle ilgili bazı iletişim problemleri de yaşayabilirsin. Sevgiyle kal.

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

Sevgili Başak ve Başak Yükselenler;

Sevgili Başak ve Başak Yükselenler;

Sevgili Başak, Ay bugün burcunda ilerlerken enerjinin ve motivasyonunun arttığını hissedebilirsin. Kendine dönük, kendine odaklı olabileceğin bir gün. Dış görünüşünle ilgilenmek, değişim yapmak isteyebilirsin. Bugün Merkür’ün de Yay burcuna geçmesiyle önümüzdeki dönem zihnin evin, ailen ve gayrimenkul konuları ile meşgul olacaktır. Kariyerin ve ikili ilişkilerinle ilgili belirsizliklerin olduğu günlerden geçiyoruz. Sevgiyle kal.

Sevgili Terazi ve Terazi Yükselenler;

Sevgili Terazi ve Terazi Yükselenler;

Sevgili Terazi, bugün odağında sağlığın, maneviyatın, iç dünyan ve psikolojin yer alıyor. Daha içe dönük olabileceğin bir gün. Kendi başına kalma isteğin yoğun olabilir. Bugün Merkür’ün de Yay burcuna geçmesiyle önümüzdeki dönem zihnin kardeşler, yakın dostlar, iletişim, ticaret, eğitim ve seyahat ile meşgul olacaktır. Sosyal hayatın hızlanabilir, seyahatlerin artabilir. Sağlığınla ve hukuksal konularla ilgili bazı belirsizliklerin olabilir. Sevgiyle kal.

Sevgili Akrep ve Akrep Yükselenler;

Sevgili Akrep ve Akrep Yükselenler;

Sevgili Akrep, bugün odağında sosyal hayatın, arkadaşların ve sosyal çevren yer alıyor. Görüşmelerin, konuşmaların, iletişimin yoğun olabilir. Senin için aktif bir gün. Bugün Merkür’ün de Yay burcuna geçmesiyle önümüzdeki dönem zihnin maddi konularla, gelirlerinle, kazançlarınla ve öz değer algınla meşgul olacaktır. Finansal planlamalar yapabileceğin, yeni kararlar alabileceğin ve yeni ticari anlaşmalar imzalayabileceğin bir dönem. Aşk hayatın ve finansal konularla ilgili de belirsizliklerin olduğu günler söz konusu. Sevgiyle kal.

Sevgili Yay ve Yay Yükselenler;

Sevgili Yay ve Yay Yükselenler;

Sevgili Yay, bugün odağında işin, kariyerin ve toplumsal statün yer alıyor. İş yoğunluğunun fazla olabileceği bir gün. Kariyerinle ilgili planlamalar, düzenlemeler yapabilirsin. Bugün ayrıca Merkür’ün de Yay burcuna geçmesiyle önümüzdeki dönem zihnin kendinle, dış görünüşüne, genel motivasyonunla meşgul olacaktır. İletişiminin aktif olacağı, ilişkilerinde öne çıkacağın, kendinle ilgili yeni kararlar alabileceğin bir dönem olabilir. Aile içi ilişkilerinde ve aile bireylerinin sağlığıyla ilgili netleşmeyen durumlar söz konusu olabilir. Sevgiyle kal.

Sevgili Oğlak ve Oğlak Yükselenler;

Sevgili Oğlak ve Oğlak Yükselenler;

Sevgili Oğlak, bugün odağında seyahat, yurtdışı konuları, eğitim, uzak şehirlerde yaşayan yakınların, hukuksal konular, yayıncılık ve uluslararası ticaret yer alıyor. Bugün Merkür’ün de Yay burcuna geçmesiyle önümüzdeki dönem zihnin sağlık konularıyla, geri planda kalan konularla, maneviyatınla, iç dünyanla, bilinçaltın ve psikolojinle meşgul olacaktır. Yakınlarının sağlığı veya senin işinle, sağlığınla ilgili bazı belirsizlikler olabilir. Sevgiyle kal.

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

Sevgili Kova ve Kova Yükselenler;

Sevgili Kova ve Kova Yükselenler;

Sevgili Kova, bugün odağında sağlık, ortak gelirler, finansal konular, bankalar, ödemeler, vergiler, miras ve nafaka konuları yer alıyor. Ödemelerle ilgili bazı hesaplar, planlamalar yapabilirsin. Alacak verecek konuları gündemini meşgul edebilir. Bugün Merkür’ün de Yay burcuna geçmesiyle önümüzdeki dönem zihnin arkadaşların, sosyal çevren ve sosyal hayatın ile meşgul olacaktır. İletişiminin ve hayatının hareketleneceği bir dönem olabilir. Sevgiyle kal.

Sevgili Balık ve Balık Yükselenler;

Sevgili Balık ve Balık Yükselenler;

Sevgili Balık, bugün gündeminde aşk hayatın, ikili ilişkilerin, evliliğin ve ortaklıkların yer alıyor. Odağında karşı tarafın olduğu, ilişkilerinde denge kurmaya çalışacağın bir gün olabilir. Merkür’ün de bugün Yay burcuna geçmesiyle önümüzdeki dönem zihnin kariyerinle, iş hayatınla ve toplumsal statün ile meşgul olacaktır. İş görüşmelerin, anlaşmaların, sözleşmelerin yoğun olabilir. Evle, ailenle ilgili bazı belirsizliklerin de söz konusu olabilir. Sevgiyle kal.

Çin Burcu yorumunuz için de şuraya alalım sizleri 👇

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
Reklam
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
6
5
2
2
1
0
0
Yorumlar Aşağıda
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın