Görüş Bildir
Haberler
Günlük Burç Yorumuna Göre 17 Mayıs Çarşamba Günün Nasıl Geçecek?

Günlük Burç Yorumuna Göre 17 Mayıs Çarşamba Günün Nasıl Geçecek?

Sevgi Yiğit
16.05.2023 - 18:36

17 Mayıs Çarşamba gününde burçları neler bekliyor? Günün en şanslı burcu hangisi? Günün en kazançlı burcu hangisi? Günlük burç yorumlarına göre 17 Mayıs Çarşamba günün nasıl geçecek? İşte yeni günde aşk, sağlık, kariyer ve para konularında burcunuzun yorumları...

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

Sevgili Koç ve Koç Yükselenler;

Sevgili Koç ve Koç Yükselenler;

Sevgili Koç, günün ilk yarısında aile bireylerinle ya da gayrimenkul konularınla ilgili birtakım streslerin olabilir. Sakarlıklara ve gerginliklere de dikkat etmende fayda var. Günün ikinci yarısında ise maddi konular ve öz değer algın senin için ön plana çıkıyor. Öğleden sonraki saatlerde de sosyal hayatın ya da sosyal çevrendeki kişilerle ilgili üzerinde baskı hissedebilirsin. Para harcama eğilimin de fazla olabilir. İnsanlarla ilişkilerinde, öz değer algını sorgulayabileceğin durumlar gelişebilir. Sevgiyle kal.

Sevgili Boğa ve Boğa Yükselenler;

Sevgili Boğa ve Boğa Yükselenler;

Sevgili Boğa, günün ilk yarısında iletişim trafiğin yoğun olabilir. Yakın çevrendeki kişilerle haberleşebilir, görüşebilirsin. Fakat zihinsel olarak bir miktar stresin de olabilir. İletişimde gerginliklerinin olması mümkün. Aynı zamanda ticari işlerinle, eğitimle ve seyahatle ilgili de birtakım gündemlerin olabilir. Günün ikinci yarısında ise kendi ihtiyaçların ve kendi isteklerin senin için öne çıkıyor. İşinle, kariyerinle ve sorumluluklarınla ilgili üzerinde baskı hissedebilirsin. Sevgiyle kal.

Sevgili İkizler ve İkizler Yükselenler;

Sevgili İkizler ve İkizler Yükselenler;

Sevgili İkizler, günün ilk yarısında sosyal çevrendeki kişilerle iletişimin yoğun olabilir. Aynı zamanda para çıkışlarının olması da mümkün. Günün ikinci yarısında ise sağlığın ve geri planda yürüttüğün işlerin ön plana çıkıyor. Yayıncılık, seyahat, eğitim ve hukuki konularla ilgili üzerinde bir miktar baskı hissedebilirsin. Kendi sağlığın ya da uzakta yaşayan tanıdıklarının sağlığıyla ilgili de birtakım gündemlerin olabilir. Ayrıca, bu gece rüyaların yoğun olabilir. Sevgiyle kal.

Sevgili Yengeç ve Yengeç Yükselenler;

Sevgili Yengeç ve Yengeç Yükselenler;

Sevgili Yengeç, günün ilk yarısında enerjin yüksek olacaktır. Fakat acelecilik, telaş ve sakarlık etkileri de yoğun olabilir. Gerginliklere ve sakarlıklara dikkat etmende fayda var. Günün ikinci yarısında ise sosyal hayatın, sosyal çevren ve görüşmelerin senin için ön plana çıkıyor. Finansal konularla ilgili ya da sosyal çevrendeki kişilerle ilişkilerinde üzerinde baskı hissedebilirsin. Sağlığınla ilgili hassasiyetlerin de olabilir. Akşamın ilerleyen saatlerinde de sosyal hayatın aktif olabilir ve keyifli vakit geçirebilirsin. Sevgiyle kal.

Sevgili Aslan ve Aslan Yükselenler;

Sevgili Aslan ve Aslan Yükselenler;

Sevgili Aslan, günün ilk yarısında seyahat, eğitim, ticaret ve yayıncılıkla ilgili birtakım gündemlerin ve görüşmelerin olabilir. Aynı zamanda uzaktaki tanıdıklarınla iletişimin de yoğun olabilir. Günün ikinci yarısında ise işin, kariyerin ve sorumlulukların senin için ön plana çıkıyor. Partnerinle ve diğer insanlarla ilişkilerinde de üzerinde baskı hissedebilirsin. Güç savaşlarına dikkat etmende fayda var. Akşamın ilerleyen saatlerinde de enerjin ve görünürlüğün yüksek olacaktır. Sevgiyle kal.

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

Sevgili Başak ve Başak Yükselenler;

Sevgili Başak ve Başak Yükselenler;

Sevgili Başak, günün ilk yarısında finansal konularla ya da sağlığınla ilgili birtakım gündemlerin olabilir ve görüşmeler yapabilirsin. Günün ikinci yarısında ise odağın değişiyor ve uzaktaki yakınların, seyahat planların, eğitimin, yayıncılık ve yurtdışı bağlantılı işlerin senin için ön plana çıkıyor. İşlerinle, sorumluluklarınla ilgili üzerinde baskı hissedebilirsin veyahut sağlığınla ilgili bazı hassasiyetlerin olabilir. Akşamın ilerleyen saatlerinde de uzakta yaşayan tanıdıklarınla haberleşebilirsin. Sevgiyle kal.

Sevgili Terazi ve Terazi Yükselenler;

Sevgili Terazi ve Terazi Yükselenler;

Sevgili Terazi, günün ilk yarısında partnerinle ya da diğer insanlarla iletişimin, görüşmelerin yoğun ve aktif olabilir. Fakat gerginliklere ve sakarlıklara dikkat etmende fayda var. Günün ikinci yarısında ise odağın değişiyor ve maddi konuların, psikolojik ve fiziksel sağlığın senin için ön plana çıkıyor. Daha içe dönük enerjiler hakim olacaktır. Aşk hayatınla ilgili bazı içsel sorgulamaların ve yoğun duyguların olabilir. Akşamın ilerleyen saatlerinde de finansal konularla ve gizli saklı konularla ilgili birtakım gündemlerin olabilir. Sevgiyle kal.

Sevgili Akrep ve Akrep Yükselenler;

Sevgili Akrep ve Akrep Yükselenler;

Sevgili Akrep, günün ilk yarısında günlük akışın hızlı olabilir. Seyahat, ticaret, eğitim ve uzaktaki tanıdıklarınla ilgili birtakım gündemlerin olabilir. Fakat aceleciliğe ve sakarlıklara dikkat etmende fayda var. Günün ikinci yarısında ise odağın değişiyor ve ikili ilişkiler, özel hayatın ve iş birliklerin senin için ön plana çıkıyor. Ailenle ya da gayrimenkul konularıyla ilgili birtakım gündemlerin, görüşmelerin olabilir. Akşamın ilerleyen saatlerinde de eşinle ya da partnerinle görüşmelerin olabilir. Sevgiyle kal.

Sevgili Yay ve Yay Yükselenler;

Sevgili Yay ve Yay Yükselenler;

Sevgili Yay, günün ilk yarısında aşk hayatınla ya da çocuklarınla ilgili birtakım gündemlerin olabilir. Gereksiz para harcama eğilimin de olabilir. Çocuğunun masraflarıyla ilgili de bazı harcamaların olabilir. Günün ikinci yarısında ise sağlığın, günlük işlerin ve sorumlulukların ön plana çıkıyor. Ticari işlerinle ya da iletişimle ilgili bazı streslerin olabilir. Yakın çevrendeki kişilerle, eğitimle, seyahatle, ticari işlerinle ilgili üzerinde baskı hissedebilirsin. Akşamın ilerleyen saatlerinde de günlük işlerin yoğun olabilir. Sevgiyle kal.

Sevgili Oğlak ve Oğlak Yükselenler;

Sevgili Oğlak ve Oğlak Yükselenler;

Sevgili Oğlak, günün ilk yarısında aile bireyleriyle görüşmelerin, ilişkilerin aktif ve yoğun olabilir. Fakat gerginliklere ve sakarlıklara dikkat etmende fayda var. Günün ikinci yarısında ise odağın değişiyor ve aşk hayatın, çocukların senin için ön plana çıkıyor. Çocuğunun masrafları, çocuğunun sağlığı ya da maddi konularınla ilgili görüşmelerin ve birtakım gündemlerin olabilir. Üzerinde baskı hissetmen mümkün fakat güç savaşlarına girmemeye özen göstermen iyi olur. Akşamın ilerleyen saatlerinde de keyifli vakit geçirebilirsin. Sevgiyle kal.

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

Sevgili Kova ve Kova Yükselenler;

Sevgili Kova ve Kova Yükselenler;

Sevgili Kova, günün ilk yarısında ticari işlerinle, sağlığınla, eğitiminle ve seyahatlerinle ilgili birtakım gündemlerin ve görüşmelerin olabilir. Solunum yollarınla, yakın çevrendeki kişilerle ya da iletişiminle ilgili de bazı görüşmeler yapman mümkün. Günün ikinci yarısında ise odağın değişiyor ve ailen, evin, gayrimenkul konuların ön plana çıkıyor. Ailenle ilişkilerinde de üzerinde baskı hissedebilir, bazı pürüzler yaşayabilirsin. Sevgiyle kal.

Sevgili Balık ve Balık Yükselenler;

Sevgili Balık ve Balık Yükselenler;

Sevgili Balık, günün ilk yarısında da aşk hayatınla, maddi konularınla, gelirlerinle, ilişkilerinle ve öz değer algınla ilgili birtakım gündemlerin olabilir. Partnerinle görüşebilir, ilişkinde öz değer algını sorgulayabilirsin. Para harcama eğilimin de fazla olabilir. Günün ikinci yarısında ise odağın değişiyor ve iletişim, seyahat, ticari işler senin için ön plana çıkıyor. Manipülatif davranışlara, güç savaşlarına ve baskıya müsait etkilerin var. Akşamın ilerleyen saatlerinde de iletişimin yoğun olabilir. Sevgiyle kal.

Çin Burcu yorumunuz için de sizleri şuraya alalım 👇

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
Reklam
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
1
1
0
0
0
0
Yorumlar Aşağıda
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın