Görüş Bildir
Haberler
Günlük Burç Yorumuna Göre 18 Haziran Pazar Günün Nasıl Geçecek?

Günlük Burç Yorumuna Göre 18 Haziran Pazar Günün Nasıl Geçecek?

Sevgi Yiğit
18.06.2023 - 00:54

18 Haziran Pazar gününde burçları neler bekliyor? Günün en şanslı burcu hangisi? Günün en kazançlı burcu hangisi? Günlük burç yorumlarına göre 18 Haziran Pazar günün nasıl geçecek? İşte yeni günde aşk, sağlık, kariyer ve para konularında burcunuzun yorumları...

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

Sevgili Koç ve Koç Yükselenler;

Sevgili Koç ve Koç Yükselenler;

Sevgili Koç, bir Yeni Ay gününden merhaba. Bugün, İkizler burcunda gerçekleşecek ve önümüzdeki 15 gün boyunca etkili olacak olan Yeni Ay, seni kardeşler, yakın çevre, seyahat, ticari işler ve eğitim alanından etkiliyor. Seyahate çıkabilir, yeni ticari işbirlikleri kurabilir, evlilik veyahut ortaklık kararı alabilir, yeni bir eğitime başlayabilirsin. Kardeşlerinle ve yakın çevrendeki kişilerle iletişimin yoğun olabilir ve iş birliği içerisinde olabilirsin. Kendi sağlığın ya da yakınlarının sağlığı ile ilgili de birtakım gündemlerin olabilir. Sağlık konuları ile ilgili bazı kararların olabilir. Aynı zamanda partnerinle ve çocuklarınla iletişimin yoğun ve çocuğunun eğitimi ile ilgili görüşmelerin de olabilir. Bazı kararsızlıklar ve belirsizlikler yaşaman mümkün. Sevgiyle kal.

Sevgili Boğa ve Boğa Yükselenler;

Sevgili Boğa ve Boğa Yükselenler;

Sevgili Boğa, bir Yeni Ay gününden merhaba. Bugün, İkizler burcunda gerçekleşecek ve önümüzdeki 15 gün boyunca etkili olacak olan Yeni Ay, seni maddi konular, gelirler, kazançlar ve sağlık alanından etkiliyor. Yeni kazanç fırsatların ya da iş fırsatların olabilir. Gelirlerinde artış yaşaman mümkün. Aynı zamanda kendi sağlığın ya da yakınlarının sağlığı ile ilgili de birtakım gündemlerin ve görüşmelerin olabilir. İş birliklerinden fayda görebileceğin etkiler var. Özellikle aile bireyleriyle, çocuklarınla, sosyal çevrendeki kişilerle iletişimin, görüşmelerin yoğun ve aktif olabilir. Ailenle aranda parasal görüşmelerin de olabilir. Sevgiyle kal.

Sevgili İkizler ve İkizler Yükselenler;

Sevgili İkizler ve İkizler Yükselenler;

Sevgili İkizler, bir Yeni Ay gününden merhaba. Bugün, senin burcunda gerçekleşecek ve önümüzdeki 15 gün boyunca etkili olacak olan Yeni Ay, sana hayatının genelinde, yeni ve güzel başlangıçlar verebilir. Yeni bir ilişkiye başlayabilir, evlilik kararı alabilir veyahut yeni bir işe başlayabilirsin. Dış görünüşün ve beden sağlığın ile ilgili de birtakım yenilikler yapabilir, kararlar alabilirsin. Kardeşlerinle, yakın çevrendeki kişilerle iletişimin, görüşmelerin yoğun ve aktif olabilir. Ticari görüşmeler yapman da mümkün. Sevgiyle kal.

Sevgili Yengeç ve Yengeç Yükselenler;

Sevgili Yengeç ve Yengeç Yükselenler;

Sevgili Yengeç, bir Yeni Ay gününden merhaba. Bugün, İkizler burcunda gerçekleşecek ve önümüzdeki 15 gün boyunca etkili olacak olan Yeni Ay, seni geri plandaki konular, gizli saklı işler, psikolojik ve fiziksel sağlık alanından etkiliyor. Geri planda yürüttüğün maddi ve ticari işlerinle, ortaklıklarınla, evliliğin ve ilişkilerinle ilgili birtakım gündemlerin ve sorgulamaların olabilir. Kardeşlerinin, yakınlarının sağlığı ile ilgili de bazı görüşmeler yapabilirsin. Aynı zamanda turizmle, eğitimle, işlerinle alakalı da bazı kararlar alabilir, başlangıçlar yapabilirsin. Psikolojik olarak etki alabileceğin ve rüyalarının çok aktif olabileceği bir Yeni Ay senin için. Sevgiyle kal.

Sevgili Aslan ve Aslan Yükselenler;

Sevgili Aslan ve Aslan Yükselenler;

Sevgili Aslan, bir Yeni Ay gününden merhaba. Bugün, İkizler burcunda gerçekleşecek ve önümüzdeki 15 gün boyunca etkili olacak olan Yeni Ay, seni sosyal çevre, arkadaşlar, sosyal hayat ve görüşmeler alanından etkiliyor. Yeni sosyal gruplar içerisine girebilir, yeni insanlar tanıyabilirsin. Yeni bir ilişkiye başlayabilir ya da var olan ilişkinde evlilik kararı alabilirsin. Kardeşlerinle, dostlarınla, çevrendeki kişilerle görüşmelerin, iletişimin ve sosyal hayatın aktif olacaktır. İnsanlarla iş birliği içerisinde olabilirsin. Aynı zamanda finansal konularla, ticari ortaklıklarınla ya da yakın çevrenden kişilerin sağlığı ile ilgili birtakım gündemlerin ve görüşmelerin olabilir. Sevgiyle kal.

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

Sevgili Başak ve Başak Yükselenler;

Sevgili Başak ve Başak Yükselenler;

Sevgili Başak, bir Yeni Ay gününden merhaba. Bugün, İkizler burcunda gerçekleşecek ve önümüzdeki 15 gün boyunca etkili olacak olan Yeni Ay, seni iş hayatı, kariyer, toplumdaki görünürlüğün alanlarından etkiliyor. Yeni bir işe başlayabilir, ticari ortaklıklar kurabilir, evlilik kararı alabilir ya da yeni bir ilişkiye başlayabilirsin. Kardeşlerinle, ailenle ilişkilerin, ticari görüşmelerin, yurtdışı bağlantılı işlerin önem kazanacaktır. Partnerinle ilişkinde ya da yapacağın görüşmelerde bazı kararsızlıklar ve belirsizlikler de yaşayabilirsin. Sevgiyle kal.

Sevgili Terazi ve Terazi Yükselenler;

Sevgili Terazi ve Terazi Yükselenler;

Sevgili Terazi, bir Yeni Ay gününden merhaba. Bugün, İkizler burcunda gerçekleşecek ve önümüzdeki 15 gün boyunca etkili olacak olan Yeni Ay, seni seyahat, eğitim, uzakta yaşayan tanıdıklar, uzun zamandır görüşmediğin yakınlar, akrabalar, hukuki konular ve yayıncılık alanlarından etkiliyor. Seyahate çıkabilir, uzun zamandır görüşmediğin yakınlarınla bir araya gelebilir, yeni bir eğitime başlayabilir ya da yeni karşılaşmalar yaşayabilirsin. Aynı zamanda sağlığınla ya da günlük işlerinle ilgili bazı belirsizlikler, karışıklıklar, kararsızlıklar da yaşayabilirsin. Kafa karışıklıklarına müsait etkiler var. Sevgiyle kal.

Sevgili Akrep ve Akrep Yükselenler;

Sevgili Akrep ve Akrep Yükselenler;

Sevgili Akrep, bir Yeni Ay gününden merhaba. Bugün, İkizler burcunda gerçekleşecek ve önümüzdeki 15 gün boyunca etkili olacak olan Yeniay, seni finansal konular, yatırımlar, ailenin parası, psikolojik ve fiziksel sağlık alanlarından etkiliyor. Yeni yatırımlar yapabilir, yeni iş fırsatları ile karşılaşabilirsin. Miras ve nafaka konuları ile ilgili yeni gelişmeler yaşayabilir, yeni kararlar alabilirsin. Aynı zamanda ilişkinle, aşk hayatınla alakalı bazı önemli gündemlerin olabilir.  İç dünyanda kararsızlıklar, kafa karışıklıkları yaşayabilir ya da hayalperest yaklaşımlar içinde olabilirsin. Yakınlarının, çocuklarının sağlığı ile ilgili de birtakım görüşmeler yapabilirsin. Sevgiyle kal.

Sevgili Yay ve Yay Yükselenler;

Sevgili Yay ve Yay Yükselenler;

Sevgili Yay, bir Yeni Ay gününden merhaba. Bugün, İkizler burcunda gerçekleşecek ve önümüzdeki 15 gün boyunca etkili olacak olan Yeni Ay, seni ikili ilişkiler, evlilik, ortaklıklar, ticari görüşmeler ve diğer insanlarla ilişkiler alanından etkiliyor. Yeni bir ilişkiye başlayabilir, ilişkinle alakalı yeni bir karar alabilir, evliliği masaya yatırabilir ya da yeni bir ticari ortaklık kurabilirsin. Bir yandan da aile bireyleriyle ilişkilerinde birtakım kafa karışıklıkları, karmaşalar, kararsızlıklar ve belirsizlikler yaşaman mümkün. Aile bireylerinin sağlığı ile ilgili de bazı gündemlerin olabilir. Aynı zamanda uzun zamandır görüşmediğin yakınlarınla, akrabalarınla, tanıdıklarınla iletişimin ve görüşmelerin aktif olabilir. Sevgiyle kal.

Sevgili Oğlak ve Oğlak Yükselenler;

Sevgili Oğlak ve Oğlak Yükselenler;

Sevgili Oğlak, bir Yeni Ay gününden merhaba. Bugün, İkizler burcunda gerçekleşecek ve önümüzdeki 15 gün boyunca etkili olacak olan Yeni Ay, seni sağlık, iş, günlük işler, sorumluluklar ve evcil hayvanlar alanlarından etkiliyor. Yeni bir işe başlayabilir, yeni bir ortaklık kurabilir ve ilişkinle alakalı yeni kararlar alabilirsin. Aşk hayatın, ilişkin, çocuğunun eğitimi ya da çocuğunun sağlığı ile ilgili birtakım görüşmeler yapabilirsin. Aynı zamanda çocuğunun sağlığı ve eğitim masrafları ile ilgili de bazı gelişmeler söz konusu olabilir. Yakın çevrendeki kişilerle, onların sağlığıyla, ticari işlerinle ilgili bazı belirsizlikler ve kararsızlıklar da yaşaman mümkün. Sevgiyle kal.

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

Sevgili Kova ve Kova Yükselenler;

Sevgili Kova ve Kova Yükselenler;

Sevgili Kova, bir Yeni Ay gününden merhaba. Bugün, İkizler burcunda gerçekleşecek ve önümüzdeki 15 gün boyunca etkili olacak olan Yeni Ay, seni aşk hayatı ve çocuklar alanlarından etkiliyor. Yeni bir ilişkiye başlayabilir, ilişkinle alakalı yeni kararlar alabilirsin. Bazı Kovalar için evlilik kararı, bazıları için ise çocuk kararı söz konusu olabilir. Çocuğunun sağlığı ya da ilişkinle alakalı birtakım kafa karışıklıkları, karamsarlıklar ya da belirsizlikler de yaşayabilirsin. Aile bireylerinin sağlığıyla ilgili de bazı gündemlerin ve görüşmelerin olabilir. İletişiminin, görüşmelerinin yoğun olabileceği bir süreç senin için. Sevgiyle kal.

Sevgili Balık ve Balık Yükselenler;

Sevgili Balık ve Balık Yükselenler;

Sevgili Balık, bir Yeni Ay gününden merhaba. Bugün, İkizler burcunda gerçekleşecek ve önümüzdeki 15 gün boyunca etkili olacak olan Yeni Ay, seni ev, yuva, aile ve gayrimenkul konularından etkiliyor. Evlilik kararı alabilir, gayrimenkul yatırımı yapabilirsin. Ev değişikliği, taşınma ya da aile bireylerinin sağlığı gibi konular da söz konusu olabilir. Ailenle, akrabalarınla, yakın çevrenle iletişimin ve görüşmelerin yoğun olabilir. Aile içinde bazı belirsizlikler ve karmaşalar da olması mümkün. Ev, hane, aile ve ilişkilerinle alakalı yenilikler ve başlangıçlar yaşayabilirsin. Sevgiyle kal.

Çin Burcu yorumunuz için de sizleri şuraya alalım 👇

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
Reklam
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
2
1
1
1
0
0
Yorumlar Aşağıda
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın