Görüş Bildir
Haberler
Günlük Burç Yorumuna Göre 19 Eylül Salı Günün Nasıl Geçecek?

Günlük Burç Yorumuna Göre 19 Eylül Salı Günün Nasıl Geçecek?

Sevgi Yiğit
18.09.2023 - 18:02

19 Eylül Salı gününde burçları neler bekliyor? Günün en şanslı burcu hangisi? Günün en kazançlı burcu hangisi? Günlük burç yorumlarına göre 19 Eylül Salı günün nasıl geçecek? İşte yeni günde aşk, sağlık, kariyer ve para konularında burcunuzun yorumları...

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

Sevgili Koç ve Koç Yükselenler;

Sevgili Koç ve Koç Yükselenler;

Sevgili Koç, bugün senin için finansal konular ve sağlık konuları ön planda olacaktır. Gün içinde aşk hayatınla, partnerinle, çocuklarınla ilişkilerin veya çocuklarının sağlığı ile ilgili yoğun gündemlerin olabilir. Gün genelinde ise, psikolojik ya da fiziksel sağlığınla, evcil hayvanlarınla veya günlük işlerinle ilgili kafa karışıklıkların, kararsızlıkların, hassasiyetlerin olabilir. Sağlığına dikkat etmen gereken bir gün olacaktır. Sevgiyle kal.

Sevgili Boğa ve Boğa Yükselenler;

Sevgili Boğa ve Boğa Yükselenler;

Sevgili Boğa, bugün senin için ikili ilişkiler, evlilik, ortaklıklar ve diğer insanlar ön planda olacaktır. Gün içinde aile bireyleriyle ilişkilerinle ilgili yoğun gündemlerin olabilir. Ailenle ve gayrimenkul konularıyla ilgili bazı görüşmeler yapabilirsin. Gün genelinde çocuklarınla, aşk hayatınla ya da sosyal ilişkilerinle ilgili kafa karışıklıkları, duygusal hassasiyetler, belirsizlikler yaşaman mümkün. Çocuklarının ya da yakınlarının sağlığıyla ilgili de bazı gündemlerin olabilir. Sevgiyle kal.

Sevgili İkizler ve İkizler Yükselenler;

Sevgili İkizler ve İkizler Yükselenler;

Sevgili İkizler, bugün senin için günlük işler, sağlık ve evcil hayvanlar ön planda olacaktır. Gün içinde, yakın çevre ilişkileri, kardeşlerinle ve dostlarınla iletişim konusunda birtakım gündemler ve görüşmeler olabilir. Yakınlarının sağlığıyla ilgili de bazı görüşmeler yapabilirsin. Gün genelinde, aile içi ilişkiler ve gayrimenkul konuları ile ilgili kafa karışıklıkları, belirsizlikler, kararsızlıklar ve kaotik durumlar gündeme gelebilir. Aile bireylerinin sağlığıyla ilgili de gündemler olabilir. Sevgiyle kal.

Sevgili Yengeç ve Yengeç Yükselenler;

Sevgili Yengeç ve Yengeç Yükselenler;

Sevgili Yengeç, bugün senin için aşk hayatın, çocukların ve hayatın keyifli yanları ön planda olacaktır. Gün içinde özel ve sosyal ilişkilerinle ilgili yoğun gündemlerin olabilir. İlişkilerinde egosal çatışmalar yaşaman ve öz değer algını sorgulaman mümkün. Aynı zamanda sağlığınla ya da maddi konularla ilgili de bazı görüşmeler yapabilirsin. Gün genelinde yakın çevrendeki kişilerle, dostlarınla, kardeşlerinle ya da ticari ilişkilerin ile ilgili kafa karışıklıkları, duygusal hassasiyetler, belirsizlikler ve karışıklıklar yaşayabilirsin. Bir yakınının sağlığı ile ilgili de bazı gündemlerin olabilir, haberler alabilirsin. Sevgiyle kal.

Sevgili Aslan ve Aslan Yükselenler;

Sevgili Aslan ve Aslan Yükselenler;

Sevgili Aslan, bugün senin için ev, aile ve gayrimenkul konuları ön planda olacaktır. Gün içinde, aile bireyleriyle olan ilişkilerin, gayrimenkul konuları ya da aile bireylerinin sağlığıyla ilgili birtakım gündemler ve görüşmeler olabilir. Eşinle, partnerinle ya da ailenle olan ilişkilerinde egosal çatışmalar gündeme gelebilir. Gün genelinde, sağlık ya da finansal konularla ilgili birtakım belirsizlikler, karışıklıklar ve belki kararsızlıklar söz konusu olabilir. Sevgiyle kal.

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

Sevgili Başak ve Başak Yükselenler;

Sevgili Başak ve Başak Yükselenler;

Sevgili Başak, bugün senin için yakın çevrendeki kişiler, dostların, kardeşlerin ve ticari işler ön planda olacaktır. Gün içinde yakın çevrendeki kişilerle olan ilişkilerin, uzaktaki tanıdıkların ya da eşinle, partnerinle olan iletişiminle ilgili birtakım gündemlerin olabilir. İlişkilerinde egosal çatışmalar gündeme gelebilir. Gün genelinde ikili ilişkilerinle ilgili, eşinle, partnerinle ya da diğer insanlarla olan ilişkilerinle ilgili kafa karışıklıkların, kararsızlıkların, belirsizlikler söz konusu olabilir. Eşinin, partnerinin sağlığı ile ilgili de birtakım gündemlerin olabilir. Kendi sağlığına da dikkat etmen fayda var. Sevgiyle kal.

Sevgili Terazi ve Terazi Yükselenler;

Sevgili Terazi ve Terazi Yükselenler;

Sevgili Terazi, bugün senin için maddi konular ve sağlık ön planda olacaktır. Gün içinde, sosyal ilişkilerinle, arkadaşlarınla ve sosyal çevrenle ilgili yoğun gündemlerin olabilir. Maddi ya da sağlık konularıyla ilgili birtakım görüşmeler yapabilirsin. İlişkilerinde egosal çatışmalar yaşaman da mümkün. Gün genelinde, psikolojik ve fiziksel sağlık konularıyla, günlük işlerinle ya da evcil hayvanlarınla ilgili karışıklıklar, belirsizlikler ve karmaşa yaşaman mümkün. Sevgiyle kal.

Sevgili Akrep ve Akrep Yükselenler;

Sevgili Akrep ve Akrep Yükselenler;

Sevgili Akrep, bugün senin için beden sağlığın, ilişkilerin, dış görünüşün ve kişisel ihtiyaçların ön planda olacaktır. Gün içinde, özel, sosyal ya da iş ilişkilerinle ilgili yoğun gündemlerin olabilir. İkili ilişkilerde egosal çatışmalar gündeme gelebilir. Gün genelinde, sosyal ya da özel ilişkilerinde bazı karmaşalar, belirsizlikler, kafa karışıklıkları söz konusu olabilir. Partnerinin ya da çocuklarının sağlığı ile ilgili de birtakım gündemlerin olabilir. Sevgiyle kal.

Sevgili Yay ve Yay Yükselenler;

Sevgili Yay ve Yay Yükselenler;

Sevgili Yay, bugün senin için psikolojik ya da fiziksel sağlık konuları, iç dünyan ve gizli saklı konular ön planda olacaktır. Gün içinde uzaktaki tanıdıklarınla ilişkilerinle ilgili yoğun gündemlerin olabilir. Sosyal ya da özel ilişkilerinde, uzak tanıdıkların ya da uzakta yaşayan yakınlarınla ilişkilerinde egosal çatışmalar ve pürüzler gündeme gelebilir. Gün genelinde ise işinle, evinle ya da aile bireyleriyle ilgili birtakım karışıklıklar, karmaşalar, belirsizlikler ve kafa karışıklıkları söz konusu olabilir. Kendi sağlığın ya da yakınlarının sağlığıyla ilgili bazı gündemlerin de olabilir. Sevgiyle kal.

Sevgili Oğlak ve Oğlak Yükselenler;

Sevgili Oğlak ve Oğlak Yükselenler;

Sevgili Oğlak, bugün senin için sosyal hayatın, sosyal ilişkilerin, arkadaşların ön planda olacaktır. Gün içinde, sosyal ya da özel ilişkilerinle ilgili, arkadaşlarınla, partnerinle ya da çocuklarınla ilgili yoğun gündemlerin olabilir. İlişkilerinde egosal çatışmalar da gündeme gelebilir. Gün genelinde, yakın çevrendeki kişilerle ilişkilerinde, ticari işlerinde, seyahat ya da eğitim konularında bazı karışıklıklar, belirsizlikler, kafa karışıklıkları ya da karmaşa yaşaman mümkün. Solunum yolları hassasiyetlerine, ulaşımla ilgili aksaklıklara ve dolandırıcılıklara dikkat etmende fayda var. Sevgiyle kal.

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

Sevgili Kova ve Kova Yükselenler;

Sevgili Kova ve Kova Yükselenler;

Sevgili Kova, bugün senin için iş, kariyer ve sorumluluklar ön planda olacaktır. Gün içinde eşinle, partnerinle, ailenle ya da diğer insanlarla ilişkilerinle ilgili yoğun gündemlerin olabilir. İlişkilerinde ego çatışmaları gündeme gelebilir. Gün genelinde sağlık, iş ve maddi konularla ilgili karmaşa, belirsizlik ve kafa karışıklıkları yaşayabilirsin. Kendi sağlığın, yakınlarının sağlığı ya da yatırımlarınla ilgili birtakım gündemler, kararsızlıklar olabilir. Sevgiyle kal.

Sevgili Balık ve Balık Yükselenler;

Sevgili Balık ve Balık Yükselenler;

Sevgili Balık, bugün senin için, seyahat, uzakta yaşayan tanıdıkların, eğitim ve yayıncılık konuları ön planda olacaktır. Gün içinde, özel, sosyal ya da ticari ilişkilerinle ilgili yoğun gündemlerin olabilir, görüşmeler yapabilirsin. İlişkilerinde egosal çatışmalar gündeme gelebilir, partnerinle seyahat edebilirsin. Gün genelinde, ikili ilişkilerinde duygusal hassasiyetler, kafa karışıklıkları, kararsızlıklar ve karmaşa söz konusu olabilir. Aynı zamanda beden sağlığına da dikkat etmende fayda var. Sevgiyle kal.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
Reklam
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
4
2
0
0
0
0
0
Yorumlar Aşağıda
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Turan Çalıklı

🙌🏻😆😂😂😂😂😂 ben evli deyilimki ne patnerim vaar nede çocuklarım var flörtleştiğim ne kz var nede genç kz bayan genç kadn var bayan kadn hayatm da attn bee dostum Devamını Gör