Görüş Bildir
Haberler
Günlük Burç Yorumuna Göre 8 Ağustos Perşembe Günün Nasıl Geçecek?

Günlük Burç Yorumuna Göre 8 Ağustos Perşembe Günün Nasıl Geçecek?

astroirem
07.08.2024 - 18:01

Hayatınızda köklü değişiklikler yaşamaya hazır mısınız? Duyguların bizi yöneteceği bugünün sonunda kimilerimiz paraya kimilerimiz aşka ve huzura sahip olacak. 

Peki, 8 Ağustos Perşembe günü burçları neler bekliyor? Burç yorumlarına göre bugün nasıl geçecek? Bugünün en kazançlı burcu hangisi? Günün en şanslı burcu hangisi? On iki burç için gezegenlerin konumuna göre aşk, para, sağlık ve kariyer konularını yorumladık: Bakalım günlük burç yorumlarına göre senin 8 Ağustos Perşembe günün nasıl geçecek?

İşte yeni günde aşk, sağlık, kariyer ve para konularında burcunuzun yorumları...

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

Sevgili Koç ve Yükselen Koç Burçları

Sevgili Koç ve Yükselen Koç Burçları

Sevgili Koç, bugün beklenmedik anda heyecan verici başlangıçlar yapabilirsin. Bunun tam tersine, seni yıpratan bazı projelere ve bir süredir ilerlemediğini fark ettiğin ilişkilere da son verebilirsin. Çünkü bugün, hayatına yeni bir düzen getirmek için harekete geçmek isteyebilirsin. Bunun için eteğindeki taşlardan kurtulman, yolunu temizlemen şart. 

İşte tam da bu noktada, nerede durman gerektiğini bildiğin bir güne başlıyorsun! Bugün her zamankinden çok daha net ve kararlı olacaksın. Bu da sana rutinin dışına çıkma fırsatı sunacak. Alıştığın düzenden ve konfor alanından ayrılarak daha iyisini elde edebileceğini göreceksin. Haliyle bu durum iş hayatında Yeni fırsatları değerlendirme imkanını da beraberinde getirecek. Fakat karşına çıkacak her fırsatı dikkatle değerlendirmelisin, aceleye karar vermemeli daha fazlasını elde edeceğine inanmalısın. 

Gelelim aşk hayatına! Bu net ve kararlı halin, ilişkindeki dinamikleri de değiştirecek. Sevgini ya da öfkeni açıkça ifade edeceksin. Görünen o ki romantik ilişkinde de gerçekleri tüm çıplaklığıyla dile getirmenin zamanı geldi. Yarın görüşmek üzere, sevgiyle kal...

Sevgili Boğa ve Yükselen Boğa Burçları

Sevgili Boğa ve Yükselen Boğa Burçları

Sevgili Boğa, bugün romantik ilişkinde beklenmedik gelişmelerden söz edeceğiz. Duygularının doruklarında olduğun bugün, sevdiklerinle aranı düzeltmek senin için her zamankinden çok daha önemli olabilir. Güçlü bağlarla bağlanmak ve tüm aileni bir arada tutmak isteyebilirsin. Kimsenin gözünün önünden uzaklaşmaması; tüm ailenin, partnerinin, kardeşlerinin ve varsa çocuklarının bir arada olması sana kendini güçlü hissettirebilir. 

Sevdiklerin ve ailen bir araya gelmişken, onlara söylemek istediğin bazı şeyler de olabilir. Hayatına dair aldığın büyük karar hakkında detaylı bir konuşma yapabilirsin. Bugün bir süredir söylemek istediğin, itiraf etmeye cesaret edemediğin her şeyi özgürce dile getirebilirsin. Tüm bunlar ilişkilerini tazeleme ve güçlendirmeye yetecektir. 

Gelelim iş hayatına! Kariyerine ilişkin kararlar alırken de cesur ve heyecanlı olacaksın. Yaratıcı fikirlerinle sınırları zorlamaya, risk almaya hazırsın. Yarın görüşmek üzere, sevgiyle kal...

Sevgili İkizler ve Yükselen İkizler Burçları

Sevgili İkizler ve Yükselen İkizler Burçları

Sevgili İkizler, bugün gökyüzündeki hareketlilik öz güvenini artıracak. Hayatında köklü değişiklikler yapmak için cesaret bulacaksın. İşte tam da bu noktada risk almaya ve sınırları zorlamaya da hazır olacaksın. Özellikle de ihtiyaçların doğrultusunda hızlı kararlar verip aksiyon alacaksın. Mesela araba ya da ev almak için kredi çekmek planların arasında yer alabilir. Maddi kaygıları bir kenara bırakarak, istediklerine ulaşmanın kesin bir yolunu bulacaksın. 

Bugün hayallerinin peşinden koşmak da senin için her zamankinden çok daha heyecan verici olabilir. Retroda beklentilerin ötesine geçip ani bir kararla heyecan verici bir yolculuğa çıkabilirsin. Üstelik bu yolculuk akademik başarıların ve eğitim hayatın için de son derece önemli olacak. Fakat yolu üzerindeki bazı pürüzleri görmezden gelmen ve mücadele etmem gerekebilir. 

Birazdan aşk hayatından söz edelim. Kişisel hedeflerine çokça odaklandığın bugün, hayatındaki diğer kişiye yeterince vakit ayıramayabilirsin. Görünen o ki bugün aşk değil özgürlük ön planda olacak. Yarın görüşmek üzere, sevgiyle kal...

Sevgili Yengeç ve Yükselen Yengeç Burçları

Sevgili Yengeç ve Yükselen Yengeç Burçları

Sevgili Yengeç, bugün her zamankinden çok daha fazla dışa dönük ve sosyal olacaksın. Özellikle yabancılarla iletişim kurmak, farklı kültürleri tanımak ve yurt dışı bağlantılı işler yapmak gündeminde yer alacak. Peki bu durumu, fırsata çevirmeye ne dersin? 

Mesela, sıra dışı iletişim yeteneklerini ve sosyal gücünü, sınırların ötesinden iş bağlantıları kurmak için kullanabilirsin. İşini uluslararası düzeye taşımak için gün boyu yazışmalar yapabilir ve online görüşmeler düzenleyebilirsin. Bu heyecanlı sürecin sonunda yatırımcı arayışına da karşılık bulabilirsin. Bu yüzden son derece hassas ve dikkatli bir çalışma yapmalısın. Attığın adımın sonuçlarının, düşündüğünden çok daha büyük olması iş hayatına heyecan da katabilir. 

Gelelim aşk hayatına. Bir anda hummalı bir gelişim sürecine girmiş olmak öz güvenini arttırabilir. Kendine güvenli ve cesur halin ilişkilerine de yansıyacaktır. Partnerin bir yandan bu yeni haline destek verirken, bir yandan da sana olan hayranlığı artabilir. Tabii bu sayede romantik ilişkin de eskisinden çok daha heyecan verici bir hale gelebilir. Yarın görüşmek üzere, sevgiyle kal...

Sevgili Aslan ve Yükselen Aslan Burçları

Sevgili Aslan ve Yükselen Aslan Burçları

Sevgili Aslan, bugün oyunu sen kurmalısın. Uzun vadeli hedeflerin ve gelecek planların için stratejik hamleler yapmalısın. Zira, kendini hırslı ve heyecanlı hissettiğin bugün, odaklandığın her şeyi kolayca elde edebilirsin. Fakat hırslarına kapılarak alacağın risklerde dikkatli olmalı ve kaybetmeyi göze almamalısın. Retronun etkisi altında doğru hamlelerle başarılı olabileceğin bir gündesin. Yeteneklerin doğrultusunda hareket ederek sınırları zorlayabilirsin. Hak ettiğin terfiyi, maaş zammını ya da ilgiyi elde etmek için her yolu deneyebilirsin. 

Duygusal anlamda da sınırları zorladığın bugün, partnerinin sabrını sınayabilirsin. Kıskançlık, sabırsızlık ya da güven tartışmaları ilişkinizi yıpratabilir. Bu yüzden partnerine karşı daha sakin ve sabırlı olmalısın. Her zamankinden daha açık ve net bir iletişim kurmaya odaklanmalı, biraz da romantik olmalısın. 

Güzel bir günde bolca atraksiyon ve hareket seni bekliyor. Duygusal iniş çıkışlar ise stres düzeyini artırabilir. Biraz papatya çayı ile sakinleşmek ya da meditasyon ile sakinleşmek sana iyi gelebilir. Yarın görüşmek üzere, sevgiyle kal...

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

Sevgili Başak ve Yükselen Başak Burçları

Sevgili Başak ve Yükselen Başak Burçları

Sevgili Başak, bugünden itibaren kendini odaklanmalısın. Duygularını, sağlığına ve arzularını hayatının merkezine koyabilirsin. Özellikle de ruhsal ve bedensel anlamda sağlıklı olmayı her zamankinden çok daha fazla önemsemelisin. Detaycı ve dikkatli kişiliğinle onlarca farklı şey aynı anda düşünsen de bu dönemde kendi içine dönmelisin. En çok da kendinle ilgili ihmal ettiğin konuları dikkatle ele almalısın. Ertelediğin ve çok istediğin şeyleri gündeme getirmelisin. Ay boyunca yapacaklarını planlayarak harekete geçmelisin. 

Belki de kısa bir tatil planlayarak ruhsal ve bedensel anlamda dinlenerek işe başlayabilirsin. Teknolojiden uzaklaşıp sessizliğe bürünebilir, bu sayede kendi hayatın için bir şeyler yapma fırsatı bulabilirsin. Tabii bu tatil iki kişilik bir aşk tatili de olabilir. Karar senin... 

İş hayatında ise iş yükünü ve stresini azaltacak çözümlerin peşine düşebilirsin. Hatta belki de kariyer hedeflerine ve ideallerini bir kez daha ele almalısın. Bu sayede yeni bir rota çizebilirsin. Yarın görüşmek üzere, sevgiyle kal...

Sevgili Terazi ve Yükselen Terazi Burçları

Sevgili Terazi ve Yükselen Terazi Burçları

Sevgili Terazi, bugün resmen bir devir kapanıyor. İçinde bulunduğun hukuki süreçler, miras, nafaka, vergi borçlarına ilişkin yasal düzenlemeler veya finansal konuları ilgilendiren zorluklar bir bir aşılıyor. Maddi anlamda refaha ulaşmanı sağlayan gelişmeler yaşanıyor. Öyle ki bugünden itibaren sadece yatırımlarını nasıl şekillendireceğini düşüneceksin. Bu dönemde ilk işin bir taşınmazın alım satımı ile ilgili olabilir. Daha sonra küçük riskler alarak finansal anlamda güvenli bir düzen inşa edebilirsin. 

İşte tam da bu noktada, iş hayatınla ilgili de değişiklikler yaşayabilirsin. Elde ettiğin finansal özgürlük, kariyerine ilişkin bazı değişiklikler yapma fırsatını beraberinde getirebilir. İş değiştirme konusunda daha cesur ve kararlı olabilirsin. Belki de kendi işini kuracak cesaret ile sınırları biraz daha esnetebilirsin. 

Tüm bunların yanında sevdiklerinin desteği de senin için önemli olacak. Bu dönemde çocukların, kardeşlerin ya da eşinle ortak karar vererek aile birliğini güçlendirebilirsin. Yarın görüşmek üzere, sevgiyle kal...

Sevgili Akrep ve Yükselen Akrep Burçları

Sevgili Akrep ve Yükselen Akrep Burçları

Sevgili Akrep, bugün kariyerine ilişkin kararlar alırken aile düzenini değiştirecek adımlar atabilirsin. Özgürlüğünü kısıtlayan bazı bağları yeniden gözden geçirmek isteyebilirsin. Söz konusu bağlayıcı etki ailen bile olsa kendi hayatını inşa etmek için bir karar almak zorundasın. İşte tam da bu noktada ne istediğine karar vermelisin. 

Zira Merkür retrosunun etkisiyle, zihninde bastırdığın ve görmezden geldiğin pek çok duygu yeniden su yüzüne çıkabilir. Böylece önünde duran engeller, resmen gözüne batabilir. Yürümek istediğin yolu belirlerken, vazgeçmen gereken şeyleri de ele almalısın. Belki bu konuda fikirlerine önem verdiğin bir büyüğünden destek alabilirsin. İyiliğini istediğinden emin olduğun dostların da yanında olacaktır. Tüm bunların yanında günün sonunda geleceğini inşa etmeye başlayacağına eminiz. 

Biraz da aşktan söz edelim! Hayatında büyük değişiklikler yapmak kolay değildir. Bu yüzden duygusal anlamda bir desteğe de ihtiyaç duyacaksın. Tam da bu noktada yanında olmasını istediğin kişiyi doğru seçmelisin ki bir ömür yanında olsun. Yarın görüşmek üzere, sevgiyle kal...

Sevgili Yay ve Yükselen Yay Burçları

Sevgili Yay ve Yükselen Yay Burçları

Sevgili Yay, bugün pek çok insanla görüşmek durumunda kalabilirsin. İş hayatında özellikle de finansal konuları ilgilendiren görüşmeler yapabilirsin. En önemlisi kendi işinle ilgili mali krizleri büyük bir dikkatle yönetmen gerekebilir. Bu nedenle yatırımcılar, ortaklar, bankalar ve bazı yöneticilerle bir araya gelebilirsin. Günün sonunda işlerin yoluna gireceğini bilsen de bugün seni biraz zorlayabilir. Sabırlı ol, detaylara hakim ol ve objektif bir yaklaşımla doğru karar verdiğinden emin ol.

Zira, profesyonel bir yaklaşım sergilemek, duyguları kontrol etmek ve başarılı olmak bugün, birbirine bağlı adımlar olacaktır. Bunca işin arasında kendine de vakit ayırmayı ihmal etme. Sağlığına dikkat et ve beslenmene özen göster. Bu yoğun haftayı sağlıklı atlatmak için buna ihtiyacın var. 

Gelelim aşk hayatına! Bugün partnerin senden çok da romantik olmanı beklememeli. Sen ise ona hislerini ve içinde bulunduğun durumu açık bir dille ifade etmeli, desteğini istemelisin. Yarın görüşmek üzere, sevgiyle kal...

Sevgili Oğlak ve Yükselen Oğlak Burçları

Sevgili Oğlak ve Yükselen Oğlak Burçları

Sevgili Oğlak, bugün duygusal ortaklıklardan söz edeceğiz. Retroda alınması zor bir karar ile hayatında köklü bir değişikliğe hazırlanıyor olabilirsin. Bugün romantik ilişkini bir imza ile sonsuzlaştırabilirsin. Aşkını dolu dolu yaşamaktan kaçınmamalı, emin olduğun duyguların arkasında durmalısın. Bu sayede bir ömür kalıcı mutluluklara açılan bir kapıdan geçeceksin. Açıkçası, bugünlerde aldığın hiçbir karardan pişman olmayacaksın. 

Duygusal anlamda güçlendiğin ve huzur bulduğun bu dönemde, finansal konularda da şansına açık olacak. Aniden ortaya çıkan harcamalara rağmen sarsılmayacak bir finansal bu güce sahip olmak üzeresin. Yani bu güçlü ve sarsıcı retronun en iyi sürprizi sana! 

İşte tam da bu noktada kariyerinden söz etmeliyiz. İş hayatında başarılarının ödüllendirildiği bir döneme başlıyorsun. Birden fazla seçenek arasında en iyiyi seçmeye odaklanmalısın. Ayrıca eline geçecek toplu para ya da mirası da geleceğini garanti altına alacak yatırımlara dönüştürmelisin. Yarın görüşmek üzere, sevgiyle kal...

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

Sevgili Kova ve Yükselen Kova Burçları

Sevgili Kova ve Yükselen Kova Burçları

Sevgili Kova, bugün acele kararlar vermekten kaçınılısın. Bazı detayları kolayca gözden kaçabilecek bir dikkatsizliğe sahipsin. Bu retroda, bütün detayları dikkatle incelemeden paranı riske atmamalısın. Önemli kararlar alırken yavaşça ilerlemeli, mantıklı adımlar atmalı ve temkinli olmalısın. Özellikle de kendi işin için aldığın kararlarda duygusallıktan kaçınmalısın. Her şeyin kusursuz olmasını isterken, yanlış kararlarla boğuşmamalısın. Belki de bu noktada profesyonellerden destek almalısın. İşini iyi bildiğini biliyoruz, ancak göremediğini görecek objektif yaklaşımlar işini kolaylaştıracaktır. 

Bu dönemde aşk hayatında da benzer durumlardan söz edeceğiz. Zaman zaman ani çıkışlar yapabilirsin. İletişimde yanlış anlaşılmaları tetikleyen gezegen hareketleri, bugün seni düşündüğünden çok daha fazla etkileyebilir. Böylece aşk hayatında da çatışmalar söz konusu olabilir. Bunun olmaması için partnerine karşı daha hassas olmalısın. 

Hatta bugün kendine karşı bile sabırlı olsan iyi edersin! Sükunete ihtiyacın olduğu anlarda vizyoner bakış açına uyandırmalı ve entelektüel kişiliğinle sorunları kontrol altına almasın. Bu zorlu günün de üstesinden geleceğine eminiz. Zira bunu sizden başkası başaramaz. Yarın görüşmek üzere, sevgiyle kal...

Sevgili Balık ve Yükselen Balık Burçları

Sevgili Balık ve Yükselen Balık Burçları

Sevgili Balık, bugün toplumsal konulara ve gönüllü çalışmalara odaklanabilirsin. Toplumsal zorluklar, ilişkiler, hayvanlar ve doğa için farkındalık yaratmak isteyebilirsin. Kendini daha iyi bir dünya için çabalarken bulabilirsin. Tam da bu noktada bilmelisin ki çabaların boşa gitmeyecek! 

Yakın çevren ve ailenin de desteğini alarak, güzel işler başarabilirsin. Gönüllü projelerde yer alırken üstlendiğin liderlik rolü ile kariyerinde yeni fırsatlar da elde edebilirsin. Yeteneklerin ve kendini adamış heyecanı çalışma düzenin beklenmedik bir şekilde ödüllendirilebilir. Maddi ve manevi anlamda güçlenmeni sağlayacak gelişmeler peş peşe yaşanabilir. 

Tüm bunların yanında bu dönemde yeni bir ilişkiye başlayabilirsin. Kalbinin ritimini değiştirecek kişiyle günün özellikle ikinci yarısından itibaren tatlı bir tesadüf sonucunda tanışabilirsin. Ne diyelim aşk tesadüfleri sever... Sen ise sevilmeyi çokça hak ediyorsun! Güzelliklerle dolu bugünden itibaren hayatında değişecek pek çok şey olacak. Mutluluğu kucaklaman dileğiyle. Yarın görüşmek üzere, sevgiyle kal...

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
Reklam
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
6
4
2
1
1
0
0
Yorumlar Aşağıda
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın