Görüş Bildir
Haberler
Günlük Burç Yorumuna Göre 9 Temmuz Pazar Günün Nasıl Geçecek?

Günlük Burç Yorumuna Göre 9 Temmuz Pazar Günün Nasıl Geçecek?

Sevgi Yiğit
08.07.2023 - 21:21

9 Temmuz Pazar gününde burçları neler bekliyor? Günün en şanslı burcu hangisi? Günün en kazançlı burcu hangisi? Günlük burç yorumlarına göre 9 Temmuz Pazar günün nasıl geçecek? İşte yeni günde aşk, sağlık, kariyer ve para konularında burcunuzun yorumları...

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

Sevgili Koç ve Koç Yükselenler;

Sevgili Koç ve Koç Yükselenler;

Sevgili Koç, bugün odağında kendi ihtiyaçların, beden sağlığın, dış görünüşün ve ilişkilerin yer alıyor. Öğleden sonraki saatlerde aile bireyleriyle ya da partnerinle ufak tefek anlaşmazlıklar yaşayabilirsin. Gün genelinde de gerginliği, öfkeyi, sağlık sorunlarını ve sakarlıkları tetikleyebilecek etkiler söz konusu. Özellikle partnerinle ve çocuklarınla ilişkilerinde stresi iyi yönetmekte fayda var. Sevgiyle kal.

Sevgili Boğa ve Boğa Yükselenler;

Sevgili Boğa ve Boğa Yükselenler;

Sevgili Boğa, bugün odağında sağlığın, iç dünyan ve geri plandaki konuların yer alıyor. Öğleden sonraki saatlerde de kardeşlerinle, yakın dostlarınla ilişkilerinde ufak tefek anlaşmazlıklar yaşayabilirsin. Dedikoduya ve arkadan konuşmalara dikkat etmende fayda var. Gün genelinde de gerginliği, öfkeyi, sağlık sorunlarını ve sakarlıkları tetikleyebilecek etkiler söz konusu. Özellikle aile içi ilişkilerde öfke yönetimi önem kazanacak. Sevgiyle kal.

Sevgili İkizler ve İkizler Yükselenler;

Sevgili İkizler ve İkizler Yükselenler;

Sevgili İkizler, bugün odağında sosyal hayatın, sosyal çevren, arkadaşların ve görüşmelerin yer alıyor. Öğleden sonraki saatlerde, maddi konularla ilgili ya da ortaklarınla iş görüşmeleri yapabilirsin. Eşinin sağlığı ile ilgili de bazı görüşmeler yapman mümkün. Gün genelinde de gerginliği, öfkeyi, sağlık sorunlarını ve sakarlıkları tetikleyebilecek etkiler söz konusu. Özellikle kardeşlerinle, dostlarınla, yakın çevrendeki kişilerle veyahut ticari ilişkilerinde gerginliği iyi yönetmende fayda var. Sevgiyle kal.

Sevgili Yengeç ve Yengeç Yükselenler;

Sevgili Yengeç ve Yengeç Yükselenler;

Sevgili Yengeç, bugün odağında işin, kariyerin ve sorumlulukların yer alıyor. Öğleden sonraki saatlerde, ilişkilerinle ya da ticari iş birliklerinle ilgili bazı streslerin olabilir. Gün genelinde de gerginliği, öfkeyi, sağlık sorunlarını ve sakarlıkları tetikleyebilecek etkiler söz konusu. Maddi konularla, işinle, iş görüşmelerinle ya da sağlığınla ilgili stresleri iyi yönetmende fayda var. Sevgiyle kal.

Sevgili Aslan ve Aslan Yükselenler;

Sevgili Aslan ve Aslan Yükselenler;

Sevgili Aslan, bugün odağında seyahat, eğitim, uzun zamandır görüşmediğin tanıdıklar, yayıncılık ve hukuki konular yer alıyor. Öğleden sonraki saatlerde ilişkilerinle ya da iş birliği yaptığın insanlarla ilgili bazı streslerin ve kaygıların olabilir. Gün genelinde de gerginliği, öfkeyi, sağlık sorunlarını ve sakarlıkları tetikleyebilecek etkiler söz konusu. Özellikle sosyal ve ticari ilişkilerinde gerginlikleri iyi yönetmende fayda var. Sevgiyle kal.

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

Sevgili Başak ve Başak Yükselenler;

Sevgili Başak ve Başak Yükselenler;

Sevgili Başak, bugün odağında maddi konular ve sağlık konuları yer alıyor. Öğleden sonraki saatlerde sosyal çevrendeki kişilerle ve ticari görüşmelerinde bazı anlaşmazlıklar yaşayabilirsin. Gün genelinde de gerginliği, öfkeyi, sağlık sorunlarını ve sakarlıkları tetikleyebilecek etkiler söz konusu. Özellikle kendi sağlığına, yakınlarının sağlığına ve partnerinle arandaki gerginliklere dikkat etmende fayda var. Sevgiyle kal.

Sevgili Terazi ve Terazi Yükselenler;

Sevgili Terazi ve Terazi Yükselenler;

Sevgili Terazi, bugün odağında diğer insanlarla ilişkilerin, partnerinle ilişkilerin ve ortaklıkların yer alıyor. Öğleden sonraki saatlerde insanlarla ilişkilerinde bazı anlaşmazlıklar yaşayabilirsin. İş birliğine yanaşmayabilirsin. Gün genelinde de gerginliği, öfkeyi, sağlık sorunlarını ve sakarlıkları tetikleyebilecek etkiler söz konusu. Özellikle iletişimde olduğun insanlarla, sosyal çevrendeki kişilerle ilişkilerinde öfke yönetimini iyi yapmanda fayda var. Sevgiyle kal.

Sevgili Akrep ve Akrep Yükselenler;

Sevgili Akrep ve Akrep Yükselenler;

Sevgili Akrep, bugün odağında işin, sağlığın, günlük işlerin, sorumlulukların ve evcil hayvanların yer alıyor. Öğleden sonraki saatlerde ilişkilerinle, ortaklıklarınla ya da uzakta yaşayan, uzun zamandır görüşmediğin tanıdıklarınla ilgili bazı streslerin ve gündemlerin olabilir. Gün genelinde de gerginliği, öfkeyi, sağlık sorunlarını ve sakarlıkları tetikleyebilecek etkiler söz konusu. Öfkeni iyi yönetmende, kaslarınla ve baş bölgenle ilgili hassasiyetlere dikkat etmende fayda var. Sevgiyle kal.

Sevgili Yay ve Yay Yükselenler;

Sevgili Yay ve Yay Yükselenler;

Sevgili Yay, bugün odağında aşk hayatın ve çocukların yer alıyor. Öğleden sonraki saatlerde ilişkilerinle ve aşk hayatınla alakalı bazı gündemlerin olabilir. Gün genelinde de gerginliği, öfkeyi, sağlık sorunlarını ve sakarlıkları tetikleyebilecek etkiler söz konusu. Seyahatle, hukuki konularla, partnerinle başın belada olabilir. Ayrıca sosyal medyada gerginliği iyi yönetmende fayda var. Sevgiyle kal.

Sevgili Oğlak ve Oğlak Yükselenler;

Sevgili Oğlak ve Oğlak Yükselenler;

Sevgili Oğlak, bugün odağında ev, yuva, aile ve gayrimenkul konuları yer alıyor. Öğleden sonraki saatlerde aile bireyleriyle ilişkilerinde uzlaşamayabilirsiniz. Bazı anlaşmazlıklar yaşayabilirsin. Gün genelinde de gerginliği, öfkeyi, sağlık sorunlarını ve sakarlıkları tetikleyebilecek etkiler söz konusu. Sağlığınla, maddi konularla ya da insan ilişkilerinle ilgili bazı gerginliklerin olabilir. Sevgiyle kal.

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

Sevgili Kova ve Kova Yükselenler;

Sevgili Kova ve Kova Yükselenler;

Sevgili Kova, bugün odağında yakın çevrendeki kişiler, haberleşme, seyahat, eğitim ve ticaret yer alıyor. Öğleden sonraki saatlerde ticari iş birliklerinde ve yakınlarınla ilişkilerinde anlaşmazlıklar yaşayabilirsin. Gün genelinde de gerginliği, öfkeyi, sağlık sorunlarını ve sakarlıkları tetikleyebilecek etkiler söz konusu. Özellikle diğer insanlarla ilişkilerinde, partnerinle ilişkinde stresini iyi yönetmen gerekebilir. Sevgiyle kal.

Sevgili Balık ve Balık Yükselenler;

Sevgili Balık ve Balık Yükselenler;

Sevgili Balık, bugün odağında maddi konular, gelirler, kazançlar ve sağlık yer alıyor. Öğleden sonraki saatlerde partnerinle, çocuklarınla uzlaşma konusunda sorun yaşaman mümkün. Gün genelinde de gerginliği, öfkeyi, sağlık sorunlarını ve sakarlıkları tetikleyebilecek etkiler söz konusu. Sağlığına, iş ilişkilerine ve sosyal çevrendeki kişilerle ilişkilerinde dikkat etmende fayda var. Sevgiyle kal.

Çin Burcu yorumunuz için de sizleri şuraya alalım 👇

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
Reklam
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
3
3
2
1
1
0
0
Yorumlar Aşağıda
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Nur doğan

Sevgi Hanım 12burcada gene aynı aynı yorumlari yazmışsınız.. siz bu işi bildiğinize eminmisiniz. Lutfen hoby olarak kalsın hayatınızda bu bilimi işin ehli i... Devamını Gör