Görüş Bildir
Haberler
Günlük Yürüyüşlerinizi Değiştirip Eğlenceli Kılacak 6 Şey

Günlük Yürüyüşlerinizi Değiştirip Eğlenceli Kılacak 6 Şey

Pokemon GO
08.11.2022 - 16:43 Son Güncelleme: 22.11.2022 - 14:47

Günlük yürüyüşler yapmak yaşamımızda pek çok açıdan önemli bir yere sahip. Sağlıklı olmanın önemli bir yolu olmasının yanında sosyal bir etkinlik olan yürüyüşlerimizi eğlenceli kılacak şeyleri burada listeledik.👇

1. Arkadaşlarınızla yürüyüş yapın hatta sadece yürüyüşleriniz için yeni bir arkadaş edinin.

Dostunuzla birlikte yürüyüş yapmak tıpkı diğer aktiviteler gibi bu aktiviteyi de daha eğlenceli kılar. Hem yolun nasıl geçtiğini anlamazsınız hem de son dedikoduları yol boyunca konuşabilirsiniz. Bunlar da yetmez yepyeni planları yürümenin verdiği rahatlıkla daha kolay yapabilirsiniz. Belki de bambaşka aktivitelere de kapı açarsınız. Belli mi olur?😉

2. Her gün benzer yollardan yürümek yerine rotanızı değiştirin.

Sizin bile bilmediğiniz yeni bir yola girmek yürüyüşünüze heyecan katacaktır. Kendinizi bile şaşırtarak o yola girip yeni evler ve belki yeni insanlarla tanışabilirsiniz. Kendi mahallenizde yepyeni bir kafe keşfedebilir, belki de daha önce hiç görmediğiniz 'durak'larla karşılaşabilirsiniz.

3. Kendinize yürüyüşünüze özel bir çalma listesi oluşturun ve içine temponuza uyan şarkıları ekleyin.

Tempo oldukça önemli! Kendinizi bir anda nefes nefese bulmamak için üzerinde düşünülmüş bir liste hem eğlendirir hem de size yeni keşifler yapma imkanı sağlar.

4. Hedeflerinize vardığınızda kendinizi küçük şeylerle ödüllendirin

Bu bazen küçük bir parça enerji barı bazen de meyve suyu olabilir. Önemli olan başarmış olmak! Başarıları artırıp devam ettirin belki birileri gelip bir rozet bile verir size.

5. Anda kalın ve manzaraları kaçırmayın.

Günün dertleri ve tasalarından kurtulmak zor olsa da yürüyüşler yeni manzaralar yaratabilir. Bu manzaraların tadını çıkartın. Yanınızda manzaraları paylaşabileceğiniz bir dost da olursa değmeyin keyfinize.

6. Yürüyüş kulübüne katılın.

Rotayı siz oluşturmamış olsanız da büyük ve zevkli bir topluluğun parçası olmak yürüyüşlerinizi oldukça zevkli hale getirecektir. Kendinizi eğlence için toplanmış büyük bir topluluğun parçası haline getirmek sizde çok şey değiştirecek.

Bu eğlenceyi Pokémon GO indirerek şahlandırın!

Bu eğlenceyi Pokémon GO indirerek şahlandırın!

Boşuna demedik dostunuzla yepyeni bir deneyim yaşayabilirsiniz diye. Pokémon GO indirip seçeceğiniz Dost Pokémon ile mükemmel zaman geçirebilir, yürüyüşü daha da keyifli hale getirebilirsiniz. Hatta size daha da güzel bir haberimiz var eğer sizin de favori Pokémonunuz bizim gibi Pikachu ise 4 Aralık'ta İzmir'de ve 10 Aralık'ta Ankara'da gerçekleşecek Pokémon GO Güz Etkinliği'ne katılabilir, Pikachu maskotu ile tanışabilir, özel ödüllerin sahibi olabilirsiniz. Etkinlik detayları için tıklayın.

Yok ben daha oyunu indirmedim, acil indirmem lazım diyorsanız tıklayın.