Görüş Bildir
Haberler
Hafta Sonu Hava Nasıl Olacak? 25 Mart Kar Var mı? Hangi İllerde Kar Yağacak? İstanbul ve Ankara Yağış Durumu…

Hafta Sonu Hava Nasıl Olacak? 25 Mart Kar Var mı? Hangi İllerde Kar Yağacak? İstanbul ve Ankara Yağış Durumu…

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yayınlanan haftalık hava durumu tahmini raporu doğrultusunda, hava sıcaklıkları merak ediliyor. Hafta sonu için plan yapmak isteyen vatandaşlar, hava durumunu araştırıyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün 25 Mart 2022 tarihli verileri, ülkenin büyük bir bölümünde yağış uyarısı veriyor. Yağmur, bazı bölgelerde sulu kar olarak görülüyor. Kuzey ve Doğu Marmara, Doğu Akdeniz, Karadeniz kıyıları, Güneydoğu Anadolu ve Ankara için uyarılar yapıldı. Peki, hafta sonu hava nasıl olacak, kar yağışı sürecek mi? Yağmur yağacak mı? İşte meteoroloji 25 Mart hava durumu ve İstanbul ve Ankara yağış durumu…

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

Türkiye'nin bazı bölgelerinde karla karışık yağmur etkisini sürdürürken, Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün hava durumu tahminleri yakından takip ediliyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yayınlanan hafta sonu hava durumu raporu yayınlandı. Türkiye genelinde kar yağışı günlerdir etkisini sürdürürken, hafta sonu için plan yapan vatandaşlara uyarılar yapıldı. Hafta sonu, başta İstanbul olmak üzere birçok il yeniden uyarıldı. Hafta sonu ise yurdun bazı bölgelerinde yağış devam edecek. Pazartesi'den itibaren havalar ısınacak. Peki, hafta sonu hava nasıl olacak, kar yağışı sürecek mi? Yağmur yağacak mı?

Ülke Geneli Parçalı Bulutlu

Ülke Geneli Parçalı Bulutlu

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün son değerlendirmesine göre: Ülkemizde hava parçalı ve çok bulutlu, Marmara'nın kuzeyi ve doğusu, Akdeniz'in doğusu, İç Anadolu'nun kuzeyi ve doğusu, Karadeniz'in batısı, Güneydoğu Anadolu, ve Afyonkarahisar, Kütahya, Erzurum, Ağrı ve Iğdır çevrelerinde yağış bekleniyor.

Hafta Sonu Hava Nasıl Olacak?

Hafta Sonu Hava Nasıl Olacak?

Bu hafta sonu İstanbul başta olmak üzere birçok ilde şiddetli yağmur ve kar yağışı bekleniyor. Meteoroloji'nin son değerlendirmesine göre, Pazartesi gününden itibaren İstanbul, Kütahya, Çanakkale Birgül Afyonkarahisar, Tokat, Giresun, Rize çevresi, İç Anadolu'nun batısı ve Akdeniz Birgül'de kuvvetli yağış görülecek. Meteoroloji Genel Müdürlüğü, sağanak yağış olacağı gerekçesiyle alarma geçirdi. Vatandaşların olası olumsuzluklara karşı dikkatli olmaları söyleniyor.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
Reklam
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
0
0
0
0
0
0
Yorumlar Aşağıda
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın