Görüş Bildir
Haberler
Hakkari'de 1 Asker Şehit

Hakkari'de 1 Asker Şehit

ATKN
30.10.2016 - 17:18

Hakkari'nin Çukurca ilçesi Güven Dağı'nda askerlere açılan ateş sonucu 1 uzman çavuş şehit oldu. Saldırı sonrası düzenlenen operasyonda 5 terörist etkisiz hale getirildi.

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

Hakkari'nin Çukurca ilçesinde Irak'a sıfır noktasında bulunan Güven Dağı bölgesinde PKK'lı teröristlerin etkisiz hale getirilmesi için sürdürülen operasyonlar sürüyor. 

Doğan Haber Ajansı'nın haberine göre, bugün öğlen saatlerinde sınırın Irak tarafındaki PKK'lı teröristler, Güven Dağı bölgesinde operasyon yapan bir askeri birliğe havanlı saldırı düzenledi. 

İlk ateş sırasında 1 uzman çavuş şehit oldu. 

Saldırının yapıldığı bölge, Hava Kuvvetleri ve bölgedeki konuşlu topçu birlikleri tarafından yoğun şekilde ateş altına alındı. 5 PKK'lı teröristin etkisiz hale getirildiği bölgede çatışmalar sürüyor.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
Reklam
Yorumlar Aşağıda
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Mümtaz Nazif

...zenginimiz bedel verir askerimiz fakirdendir.

M

seferberlik ilan edilsin, 5 milyon çakı gibi asker çıkar. Biz şehit olmaktan değil, vatansız kalmaktan korkarız. Ne demiş başbuğ "Türk milleti tutsak yaşamak... Devamını Gör

Pasif Kullanıcı

Bizde Amerika gibi yapmamız gerekiyor, Amerika her şeyi doğru yapıyor suçluysa eğer alnından atar ve iş biti veya atar atar bitirir hepsini, bizim ülkemizde ... Devamını Gör