Görüş Bildir
Haberler
Hangi Çizgi Film Karakteriyle Mükemmel İkili Olurdunuz?

Hangi Çizgi Film Karakteriyle Mükemmel İkili Olurdunuz?

Sude Engin
10.12.2022 - 14:41

Birbirinden çok farklı özelliklere sahip olan çizgi film karakterlerinden sana en yakın olanı merak ediyorsan bu test tam sana göre.

Hazırsan test başlasın!

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

1. Öncelikle cinsiyetini belirtir misin?

2. Seni en iyi tanımlayan kelime hangisidir?

3. Peki kendinde en sevmediğin özellik nedir?

4. Çocukluk yıllarında izlemekten en keyif aldığın dizi hangisiydi?

5. Hangisini tercih ederdin?

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

6. Bir müzik aleti seçmeni istesek hangisini seçerdin?

7. Hatalarını kabul eden biri misin?

8. Sence sen özgüvenli biri misin?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
Reklam

Sen ve Squidward mükemmel ikili olurdunuz!

Sen ve Squidward mükemmel ikili olurdunuz!

Senin Squidward gibi huysuz bir yanın olsa da aynı onun gibi olaylara mantık çerçevesinden bakan bir karaktere sahipsin. Boş hayaller kurmaktan hiç hoşlanmayan, her zaman durumu en gerçekçi yönüyle ele alan bir yapıya sahipsin. Sen her anlamda kendi kendine yetebilen birisin. Hayatta bir şeylerden keyif alabilmek için başka insanlara ihtiyaç duymuyorsun. Aynı zamanda senin ruhunu oluşturan en temel unsur sanat.

Sen ve Velma Dinkley çok iyi ikili olurdunuz!

Sen ve Velma Dinkley çok iyi ikili olurdunuz!

Sen aynı Velma gibi çok cesur bir karaktere ve müthiş bir zekaya sahipsin. Değer verdiğin insanları ne pahasına olursa olsun asla yarı yolda bırakmazsın. Velma ve sen arkadaş olsaydınız birlikte maceradan maceraya koşardınız. Müthiş zekanız sayesinde çözemeyeceğiniz problem, kurtulamayacağınız canavar yok.

Sen ve Tembel Şirin çok iyi anlaşırdınız!

Sen ve Tembel Şirin çok iyi anlaşırdınız!

Sen uykuyu diğer insanlara göre biraz daha fazla seviyor olabilirsin. Kendini en huzurlu hissettiğin yer hiç şüphesiz yatağın. Kalabalık ortamlara girmekten nefret ediyorsun. Oldukça hayalperest bir kişiliğe sahipsin. Kendi kendinle baş başa kalıp hayallere dalıyorsun. İşte bu sebeplerden ötürü sen ve tembel şirin çok iyi ikili olup birlikte hayallere dalıp gidebilirsiniz.

Sen ve Johnny Bravo mükemmel ikili olurdunuz!

Sen ve Johnny Bravo mükemmel ikili olurdunuz!

Sen adeta kendine hayran birisin. Hayatını spora ve iyi görünmeye adamış bir insansın. Asla pes etmeyen bir yapın var. Johnny Bravo egoları tarafından yönetilen birisi fakat sen böyle değilsin. Sen egolarını yönetmeyi bilen bir kişiliğe sahipsin. Eğer Johnny'i de bu anlamda düzeltebilirsen birlikte kimsenin reddedemeyeceği bir ikili olabilirsiniz.

Sen ve SüngerBob mükemmel ikili olurdunuz!

Sen ve SüngerBob mükemmel ikili olurdunuz!

Sen adeta etrafa neşe saçan bir yapıya sahipsin. O kadar neşelisin ki seni sevmeyecek insan sayısı neredeyse sıfırdır. Aynı zamanda oldukça çalışkan birisin. Çok sadık bir dostsun. Çok güzel ve temiz bir kalbe sahipsin, senden kimseye zarar gelmez. İstesen de kötülük yapamazsın çünkü senin içinde ufacık bir kötülük tanesi bile bulunmuyor.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
179
112
81
26
24
10
10
Yorumlar Aşağıda
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
ömer

Sen ve Tembel Şirin çok iyi anlaşırdınız! Bana enerjik bir partner lazım gaza getirsin yoksa ye iç yat 😅😅😅

Watty kızı

Banada çıktı 😁😅

Manav Yörük

Sen ve Velma Dinkley çok iyi ikili olurdunuz! Sen aynı Velma gibi çok cesur bir karaktere ve müthiş bir zekaya sahipsin. Değer verdiğin insanları ne pahasına... Devamını Gör

Rozerin Çelik

Sen ve Johnny Bravo mükemmel ikili olurdunuz! Kaksjksksks iki kendini begenmis bir araya gelsek her halde muthis dusman toplardik