Görüş Bildir
Haberler
Hangi Game of Thrones Karakterisin?

Hangi Game of Thrones Karakterisin?

Westeros'ta her karakterin kendine has bir hikayesi, gücü ve zaafı var. Kimileri onurlu savaşçılar, kimileri sinsice taht için entrikalar çevirmekte. Peki sen Westeros'ta kimin yerinde olurdun? Kılıcınla mı yönetirdin yoksa zekanla mı? Belki de bir ejderhaya bile hükmedebilirdin! 

Bu test ile hangi Game of Thrones karakteri olduğunu keşfet!

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

1. Öncelikle cinsiyetini seçer misin?

2. Bir krallıkta hüküm sürmek için en önemli özellik nedir?

3. Savaş alanında kendini nasıl konumlandırırsın?

4. Bir tehlike anında ilk yapacağın şey ne olur?

5. Bir karar verirken hangi faktör senin için en önemlidir?

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

6. Dostların senin hakkında ne der?

7. Hangi unsuru kontrol etmek isterdin?

8. Düşmanlarını nasıl alt edersin?

9. Aşk hayatında hangi tavrı benimserdin?

10. Hangi tür liderlik sana daha yakın?

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

11. İhanetle karşılaştığında nasıl tepki verirsin?

Jon Snow

İçindeki dürüstlük ve sadakat, seni Jon Snow gibi bir karakter yapıyor. Sen her ne kadar taht oyunlarına girmek istemesen de, sorumluluklar ve onur seni sürekli savaşın ortasında buluyor. Karanlık zamanlarda bile doğru olanı yapma konusundaki kararlılığın seni güçlü bir lider yapıyor. Yalnızca sevdiğin insanlar için değil, tüm krallık için mücadele etmeye hazırsın. Gücün, cesaretin ve sadakatinle kendini gösteriyorsun. Ancak senin yolun daima zorluklarla dolu. İhanetlere karşı savunmasızsın çünkü saflığına olan inancın, seni tehlikeye atabiliyor. Ancak kalbinin derinlerinde gerçek bir kahraman yatıyor ve senin için önemli olan taç değil, halkın güvenliği ve huzuru.

Arya Stark

Senin ruhun, Arya Stark'ınki kadar güçlü ve cesur. Adaletin peşinde koşan, sevdiklerini korumak için her türlü tehlikeyi göze alan birisin. Hayatın seni ne kadar savursa da, sen dimdik ayakta kalmayı başarıyorsun. İçindeki savaşçı ruh, seni hiçbir zaman pes ettirmiyor. Cesaretin ve kararlılığın sayesinde, her türlü engeli aşabilecek potansiyel sende mevcut. Ancak bazen yalnız kalabilirsin. Çünkü herkes senin gibi cesur değil ve bu seni izole edebilir. Ama unutma, gerçek savaşçı yalnız da olsa yoluna devam eder. Arya gibi, her şeye rağmen güçlü kalmayı ve kendi yolunu çizmeyi başarıyorsun.

Tyrion Lannister

Zekan ve analiz yeteneğin, seni Tyrion Lannister'a benzetiyor. Strateji ustasısın ve her zaman bir adım önde düşünüyorsun. İnsanlar seni küçümseyebilir ama sen zekanla onların tüm planlarını bozuyorsun. Bilgi senin en büyük silahın ve bu silahı kullanarak krallıkların kaderini değiştirebilirsin. Ancak senin zayıf yanın, duyguların. Zekanı kontrol edebilmen için duygularını da kontrol altına alman gerekiyor. İnsanlar seni yanlış anlayabilir, ama sen her zaman işlerin sonucunu bilerek hareket edersin. Bir gün gerçek liderlik sana layık olacak.

Daenerys Targaryen

Ejderhaların annesi, ateşin ve kanın soyundan geliyorsun! Daenerys Targaryen gibi büyük hayallerin var ve adalet için savaşmayı göze alıyorsun. Ama bu yolda, gücünün seni nasıl değiştirebileceğini göz ardı etmemelisin. Liderlik yeteneğinle, halkın sevgisini kazandığın kadar düşmanların da dikkatini çekiyorsun. Ancak, büyük güç büyük sorumluluk getirir. Zaman zaman ideallerin seni karanlık yollara sokabilir. Hedeflerine ulaşmak için her şeyi göze alabilecek kadar kararlısın, ancak sevdiklerinin desteğine ihtiyaç duyduğunu da unutmamalısın.

Ned Stark

Sen, Eddard 'Ned' Stark gibi onurlu ve dürüst birisin. Her ne olursa olsun doğruluğa ve adalete olan bağlılığın seni asla yolundan saptırmaz. Aile senin için her şeyden önce gelir ve onları korumak için her türlü fedakarlığı yapmaya hazırsın. Liderlik yeteneklerin doğal olarak seni öne çıkarıyor, çünkü insanlar senin adaletine ve dürüstlüğüne inanıyor. Ancak bu dünya senin kadar temiz değil. İdealist düşüncelerin ve onurun, seni bu acımasız dünyada savunmasız kılabilir. İhanetle karşılaşma olasılığın yüksek, çünkü sen insanların karanlık yönlerini göremiyorsun. Ama kalbinin temizliği ve adalet duygun, seni daima saygı duyulan bir figür yapacaktır.

Brienne of Tarth

Senin içinde Brienne of Tarth gibi güçlü bir savaşçı var. Onur ve sadakat senin en önemli özelliklerin. Kendini adadığın kişilere ve değerlere karşı sonsuz bir sadakat gösteriyorsun. Gücün sadece fiziksel değil, aynı zamanda ahlaki gücün de bir o kadar kuvvetli. Senin için doğru olanı yapmak, herhangi bir ödülden ya da güçten daha değerli. Ancak bu dünya senin kadar onurlu ve sadık değil. İhanete uğrayabilir ya da dışlanabilirsin, ama bu seni asla yolundan döndürmez. Senin gibi güçlü bir karakter, her zaman ayakta kalmayı ve kendini korumayı başarır. Tıpkı Brienne gibi, onur senin gerçek kalkanın.

Petyr Baelish

Strateji, gizlilik ve manipülasyon senin oyun alanın. Tıpkı Petyr 'Littlefinger' Baelish gibi, sen güç ve kontrol peşindesin. Her adımını önceden planlayarak, olayları kendi lehine çevirme konusunda ustasın. Kurnazlığınla, en güçlü düşmanlarını bile alt edebilecek kadar zekisin. Sana zarar vermek isteyenler, senin bir adım önde olduğunu geç fark ederler. Ancak manipülasyon ve hile yolunda, güvenin ne kadar değerli olduğunu unutma. Sürekli strateji peşinde koşarken, duygusal bağlarını kaybedebilir ve yalnızlaşabilirsin. Ancak senin için en önemli şey güç ve kontrol olduğu sürece, bunu başarıyla sürdürebilirsin. Sadece dikkatli ol, çünkü her plan her zaman istediğin gibi gitmeyebilir.

Cersei Lannister

Senin ruhun Cersei Lannister gibi hırslı ve kararlı. Gücü ve iktidarı elde etmek için her yolu mübah görüyorsun. Senin için ailesi her şeydir ve onları korumak adına yapmayacağın şey yoktur. Cersei gibi, stratejik düşüncelerin ve hırsın seni zirveye taşıyabilir. Senin dünyanda kazanmak her şeydir ve kaybetmek bir seçenek değildir. Ancak, bu hırsın seni zamanla yalnızlaştırabilir. Güç peşinde koşarken kalbinin katılaşmasına izin verme. Herkese karşı dikkatli olman gerektiğini biliyorsun, ama sevdiklerini kaybettiğinde bunun bedeli ağır olabilir. Yine de, Cersei gibi, hiçbir şey seni yolundan döndüremez ve gücünle her zaman bir adım önde olursun.

İlgini çekebilir:

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
Reklam
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
Yorumlar Aşağıda
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
seremoni1

Brienne of Tarth

nurcii

Daenerys Targaryen Ejderhaların annesi, ateşin ve kanın soyundan geliyorsun! Daenerys Targaryen gibi büyük hayallerin var ve adalet için savaşmayı göze alıyo... Devamını Gör