Görüş Bildir
Haberler
Havalar Soğuyor: Kışa Girerken Cilt Bakım Rutinimizde Dikkat Etmemiz Gereken 8 Şey!

Havalar Soğuyor: Kışa Girerken Cilt Bakım Rutinimizde Dikkat Etmemiz Gereken 8 Şey!

Havalar soğumaya başlayınca tüm yaşam akışımız değişir, yeni bir düzene gireriz... Bu değişim sadece giyimimizde ya da günlük rutinlerimizde değildir... Cildimiz de değişir, mevsim değişimine adapte olmaya çalışır. 

İşte tam da bu zamanlarda cilt bakım rutinimizde dikkat etmemiz gereken şeylere gelin birlikte bakalım! 

1. Mevsim geçişleri cildi en yoran dönemlerdir. Bu dönemlerde bakıma daha fazla önem vermek gerekir.

2. Bu dönemlerde vitamin desteği yapmak daha da önemli.

Vitaminler cildi besler, kırışıklıkları azaltır ve cildin daha canlı gözükmesini sağlar. ✨

3. Cildinizi iyi bir şekilde korumak için derinlemesine temizlik yapmayı asla ihmal etmeyin.

Derinlemesine temizlik deyince maalesef ellerimiz yetersiz kalabiliyor. O nedenle bir yüz temizleme cihazından yardım alabilirsiniz. Burada püf nokta antibakteriyel ve mümkün olduğunca yumuşak bir silikona sahip, cildinize uygun bir cihaz tercih etmeniz. FOREO LUNA 3 farklı cilt tipleri için 3 farklı renk seçeneği bulunan, ultra hijyenik, antibakteriyel ve yumuşacık silikon fırçaya sahip akıllı bir yüz temizleme cihazı. Ciltteki kiri, yağı ve ölü derileri %99.5 oranında temizliyor. Telefonunuza indireceğiniz FOREO mobil uygulamasıyla eşleştirerek 16 titreşim seviyesinden size uygun olanı seçebiliyorsunuz. Aynı zamanda cihazın arkasında bulunan masaj başlığı ile serum ve kremlerinizi cildinize sıkılaştırıcı masajlar eşliğinde uygulayabilirsiniz.

4. Sağlıklı görünen bir cilt için bakım rutininizde dikkat etmeniz gereken püf noktalardan birisi de cildinizide oluşabilecek kırışıklık ve sarkmaları önleyecek şeyler yapmaktır.

Mesela FOREO BEAR ile yüzünüzdeki ve boynunuzdaki toplam 69 kası çalıştırabilir, yaşlanma belirtilerinin önüne geçebilirsiniz. Nasıl mı? Cihazdaki mikro akım teknolojisi  vücudunuzun doğal süreçlerini taklit ediyor, böylece cildinizdeki kolajen üretimini ve elastin onarımını arttırırken aynı zamanda yüz kaslarınıza egzersiz yaptırıyor.

5. Sonbahar ve kış aylarında cildimiz kurumaya daha meyilli olabiliyor. Bu sebeple cildinizi nemlendirmeyi asla unutmayın.

Kışın cilt bakımı yapmak istiyorsanız vücudunuzun kuru olmadığından emin olmalısınız.

6. Cildinize bolca maske uygularsanız cildiniz daha canlı ve gözenekleriniz daha küçük görünür.

FOREO UFO 2'nin ciltte çeşitli faydaları bulunan LED ışık terapileri, ısıtma ve soğutma teknolojileri, T-Sonik titreşimleri ve en doğal bileşenlerle formüle edilen mikrofiber FOREO maskeler ile UFO 2 serisi, 2 dakika süper etkili bir yüz bakım terapisi sunan bir cihaz. Yani aslında bir kağıt maske uygulamasından çooook daha fazlası ve çok daha kısası. 😊 Özellikle mevsim geçişlerinde kurumaya, hassaslaşmaya veya belki de yağlanmaya meyilli olan cildiniz için farklı maske çeşitleri bulunuyor. Yine FOREO mobil uygulaması ile eşleştirilen UFO 2, maske bileşenlerinin ciltte en iyi etkiyi göstermesi için her maskeye özel olarak farklı teknolojik özellikleri aktifleştiriyor. UFO 2'nin en güzel özelliklerinden biri de, kişiselleştirilebilir bir cihaz olması. Akıllı kontrol bölümünde ısı ayarını, LED ışıkları ve titreşim seviyesini ayarlayıp, kendinize özel bir bakım terapisi oluşturabiliyorsunuz.

7. Cildinizin sadece yazın sıcak havalarda bakıma ihtiyacı olduğunu düşünmeyip, her mevsim bakımın gerekli olduğunu unutmayın.

8. Cildimizin sadece yaz aylarında değil, kışın soğuk günlerinde de güneş koruyucu kreme ihtiyacı vardır, unutmayın ve güneş koruyucu krem kullanın.

Kış aylarına girerken Trendyol MEGA Eylül Kampanyası ile kendinize ve cildinize değer vermeye hazır mısınız?

Kış aylarına girerken Trendyol MEGA Eylül Kampanyası ile kendinize ve cildinize değer vermeye hazır mısınız?

Üstelik cilt bakım tecrübenizi üst seviyeye taşıyan FOREO ürünleri %30'a varan indirimlerle sizi bekliyor! 

Kış aylarında FOREO ürünleriyle kendinizi şımartmak için hemen tıklayın!