Görüş Bildir
Haberler
Hayata Olan Tutkunu Derinleştirecek Şeyi Söylüyoruz!

Hayata Olan Tutkunu Derinleştirecek Şeyi Söylüyoruz!

Well Ok Then
12.01.2023 - 18:30

Hayata tutkuyla tutunmak ve bu tutkuyu her fırsatta derinleştirmek her insan için mükemmel bir deneyim olsa gerek. Bakalım senin için bunu sağlayacak olan şey ne? 

Haydi teste! 

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

1. Öncelikle söyle bakalım, günün en sevdiğin zamanı bunlardan hangisi?

2. Arkadaşlarına sorsak seni daha çok nasıl tanımlarlar diye sorsak?

3. Şimdi de seni sen iyi tanımladığını düşündüğün içeceği seç!

4. Peki seni bunlardan hangisi daha çok mutlu eder?

5. Bu renklerden hangisi sana kendini daha iyi hissettiriyor?

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

6. Son olarak söyle bakalım, tam şu anda bu ortamlardan hangisine ışınlanmak isterdin?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
Reklam

Aşık olmak!

Aşık olmak senin bu hayata olan tutkunu nirvanaya çıkaracak. Sen aslında hayata tutkuyla bakan, yaşadığı andan hali hazırda zaten keyif alan bir insansın. Hayata olan tutkunu derinleştirecek bir kıvılcım eksik sadece. O kıvılcım da aşkın kıvılcımı olacak.

Dünyayı dolaşmak!

Dünyayı dolaşmak, yeni yerler keşfetmek senin bu hayata olan tutkunu artıracak. Senin içinde bir süredir dizginlediğin bir gezgin var. Bir sırt çantasını alıp dünyayı dolaşmak için sabırsızlanan bir gezgin. Seyahat etmeyi zaten çok sevdiğini biliyoruz. Ancak dünyayı dolaşmaya başladığın anda hayata olan tutkunun derinleşeceğine şüphemiz yok.

İstediğin başarıyı yakalamak!

Uğruna çok çabaladığın şeyler konusunda başarılı oldukça hayata olan tutkun da artacak. Sen oldukça çalışkan ve disiplinli bir insansın. Yaptığın işler konusunda elinden gelenin en iyisini yapıyorsun. Başarmak için sabretmen gerektiğini biliyorsun. İstediklerini başarmaya başladığında da hayata olan tutkun daha da derinleşecek.

Spora başlamak!

Spora başlamak senin hayata olan tutkunu artıracak. Sporun gücünün farkındasın aslında ama bir türlü başlayamadın gitti. Mental ve fiziksel olarak seni ne kadar olumlu değiştireceğine sen bile şaşıracaksın. Soluduğun hava, uyuduğun uyku hatta içtiğin kahvenin bile keyfi bir başka olacak. Hayata olan tutkun seni şaşırtacak derecede derinleşecek.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
18
10
6
2
1
1
0
Yorumlar Aşağıda
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Sıla Gündüz

Aşık olmak! Aşık olmak senin bu hayata olan tutkunu nirvanaya çıkaracak. Sen aslında hayata tutkuyla bakan, yaşadığı andan hali hazırda zaten keyif alan bir ... Devamını Gör