Görüş Bildir
Haberler
Hayatını Kaybetti... Terk Eden Anneye 5 Ay Hapis Cezası!

Hayatını Kaybetti... Terk Eden Anneye 5 Ay Hapis Cezası!

Kamuoyunda 'Nisa Mihriban' olarak tanınan Ebrar Nil S. isimli bebeği terk eden anneye verilen ceza belli oldu. Anne Ebru S. 5 ay hapis cezasına çarptırıldı.

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

Duruşmada savunma yapan Ebru S., 'Nisa'nın 30 Eylül'de öldüğünü duyurdu.

Duruşmada savunma yapan Ebru S., 'Nisa'nın 30 Eylül'de öldüğünü duyurdu.

Ebru. S. isimli kadının bebeğini terk ettiği için yargılandığı davada karar duruşması görüldü. Anadolu 42. Asliye Ceza Mahkemesi'ndeki duruşmaya tutuksuz sanık Ebru S. katıldı. Duruşmada savunma yapan Ebru S. '30 Eylül’de Ebrar öldü. Ben cenazesine katıldım. Bütün işlemlerini yaptım. Ben zaten onu bıraktıktan sonra Ebrar’ın yanında olmaya çalıştım' dedi.

'Müvekkilimin bebeğin vefat etmesinde bir suçu yoktur'

'Müvekkilimin bebeğin vefat etmesinde bir suçu yoktur'

Sanık avukatı müvekkilinin çok sarsıldığını belirterek, 'Ailesine de bu olayları açıklayamadığı için kürtaj başvurusu yaptı fakat hastane bebeği alamayacaklarını söyledi. Çok genç yaşta meydana gelen bir hamilelik. Ardından sığınma evine gitmiş, orada da psikolog görüşmesi yapılmamış. Ardından bebeğini bırakmak zorunda kalmış, fakat binadaki bütün zillere basmıştır. Müvekkilimin bebeğin vefat etmesinde bir suçu yoktur. Haksız ve hukuka aykırı şekilde 2 ay cezaevinde kalmıştır' diye konuştu.

'Elimden geleni yaptım'

'Elimden geleni yaptım'
İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

Mahkeme duruşmayı karara bağlamadan önce sanığa son sözünü sordu.

Sanık Ebru S, 'Ben Ebrar'ı bıraktıktan sonra elimden geldiğince yanında olmaya çalıştım. Elimden geleni yaptım.' şeklinde savunma yaptı.

Kararını açıklayan mahkeme Ebru S. hakkında 'terk' suçundan 5 ay hapis cezasına çarptırılmasına hükmetti. Mahkeme, Ebru S.’nin sabıkasız olduğunu dikkate alarak hükmün açıklanmasının geri bırakılmasına karar verdi.

İlginizi çekebilir 👇

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
Reklam
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
86
54
19
3
2
1
1
Yorumlar Aşağıda
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Murat Sevinc

5 ay mı? bu ülkenin çocuk esirgeme kurumu yada yetkili kurumları varken çocuğu sağa sola bırakan bir yaratığa ödül töreni düzenleyin, adaletinizi skim

Ercan

Sonunda kurtulmuş yavrucak.

Salgın Hastalık

Bebeğin ölümüne neden olanlar; Anne, baba, siyasal iktidarın ata erkil söylemleri, toplumun yobaz gelenkleridir. Hepsinin bu leş çorbada tuzu var. Ben demir ... Devamını Gör

Haydar haydar

Başına türban takıp milletin altına giren orospu yüzünden iktidar niye suçlu oluyo onu anlamadım? Evet verilen ceza çok az en az 15 yıl yiyip vicdan azabında... Devamını Gör