Görüş Bildir
Haberler
Haydar Dümen’in Mirası Ne Kadar? Haydar Dümen’in Mirası İçin Harekete Geçildi

Haydar Dümen’in Mirası Ne Kadar? Haydar Dümen’in Mirası İçin Harekete Geçildi

Geçtiğimiz günlerde hayatını kaybeden psikiyatr ve yazar Haydar Dümen’in mirası sosyal medyada gündem oldu. Sabah Gazetesi’nden Ömer Karahan’ın iddiasına göre, Haydar Dümen’in eşi Gül Dümen, milyonlarca lirayı bulan miras için hareket geçti. İddia sonrası Haydar Dümen’in mirası merak ediliyor. Peki, Haydar Dümen’in mirası ne kadar? Haydar Dümen’in mirası açıklandı mı? İşte sosyal medyada gündem olan Haydar Dümen’in mirası ile ilgili flaş iddialar…

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

Haydar Dümen, Türkiye’de en renkli kişilerin başında geliyordu. Türkiye’de cinsellik tabusunun yıkılması için mücadele eden Haydar Dümen, geçtiğimiz hafta 92 yaşında koronavirüs sebebiyle hayatını kaybetmişti. Haydar Dümen, bu sefer çıkan miras haberleriyle gündemde.

Haydar Dümen’in Mirası Ne Kadar?

Haydar Dümen’in Mirası Ne Kadar?

Sabah Gazetesi’nin iddiasına göre; Haydar Dümen’in Beyoğlu Sıraselviler'de birçok mülkü vardı. Haydar Dümen, bu mülklerin satılması için bir emlakçı ile anlaştı ve bu taşınmaları emlakçının üstüne geçirdi.

Ancak sonrasında emlakçının hayatını kaybetmesi hemen ardından da Haydar Dümen vefat etmesi miras meselesini karmaşıklaştırıyor.

Haydar Dümen’in, yaklaşık olarak 100 milyon TL mirası olduğu tahmin ediliyor.

Bu Haber de İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
Reklam
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
Yorumlar Aşağıda
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın